Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

bulamaç gıbı ya(nasıl yanı ee ben soğuk suda kaynattım otu.yanı şimdi bıraz daha az suyla kaynaattım.kremlli bır şekılde kapta ilave edeyım bence otu olmazmı

şimdi benim anlamadığım sen otu karıştırdın kremle ama cıvık oldu değil mi sen de biraz daha az suyla kaynatıyım üstüne ilave edeyim olur mu diye soruyorsun değil mi

başıma hiç gelmediği için şimdi ne desem yalan olur tatlım ama dene istersen kuru kuru otu katma sakın ama öyle yap bir de bak karışımı yapınca odada tut ılıklaşsın soğusun sonra da buzdolabına at orda biraz daha katılaşıyor o da işe yarar

resmı arıyorum hala bulamadım resmın bılgısayarında yokmu tekrar koysan lutfeeeeennnnnnnnn merak edıyorum doğrumu dıe hatun mıllıetı işteeee

sda__ tatlım işinize yaradığına inan çok seviniyorum adaçayını içmenin zararı yok şu anda ama akşam iç bence

okı canın saolsun zaten bıraz haşlanmış ve dinlenmiş ot ılave ettım buz dolabına koydum gayet iyi oldu oldu,şimdide ada çayımı içtim masaj yapıorum:)))))

iyiyim sağol tatlım sen nasılsın fabrika makinaları sayfa sayfa elimde karma karışık temize çekmeye çalışıyorum başım şişti :) memişler iyi alemde baya da karışım döküldü benim yeni yapcam

introm merhaba canım ben dün adaçayını içemedim şehir dışında düğündeydim evde de kalmamış bugün almayı unuttum yarında pazar aktarlar kapalı senin anlayacağın üç gün boyunca içmemiş olacağım bir şey olur mu acaba olmaz iç dersen apartmana çıkacam kapı kapı adaçayı arayacam lütfen cevap yaz hemen

tatlım ne kadardır kullandığını ne kadar gelişme olduğunu bilmiyorum ama eğer büyüme aşamasındaysa içmen lazım ancak evde yok diyorsun sen karışımı uygula keşke adaçayı olsaydı ama neyse 3 gün içme tamam ama bir daha olursa gelişimi etkileyebilir inş gerileme olmaz şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…