• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

kızlar bu karışımdan kaç kişi fayda gördü ve kaç cm lik büyüme oldu yazabilirmisiniz

introm tatlım baktım resme benimkinin aynı kızhihoyyytbecerdim bu işi.senin kaçıncı günde büyümeye başladı.büyümeden önce ağrı oldumu.regl döneminde krem sürcekmiyim ve adaçayını içecekmiyim?çok soru sordum başını ağrıttım ama kusura bakma:1hug:

3. günde büyüme oldu bende tatlım ama burda bazılarında 1 haftanın sonunda oluyor bazılarında ise 2. günden itibaren değişiyor yani ağrı az biraz oluyor tabi sonuçta büyüyor olmaması şüpheli olurdu zaten regl döneminde karışımı uygula ama adaçayını içme :)

ya izmirde prof dr var estetik işleri yapıyo ayrıca beni ücretsiz muayeneye davet etti ama gidemedim nasipse bu aydn sonra gidicem yağ enjekte yaptırmayı düşünüyorum tabi fiyatı 1 milyarın üzerinde olmazsa olursada onuda yaptıramam offffffff 9 ay içinde 80 beden olsam o bile yeter:(:(

Selam kızlar ben yaklaşık 1 aydır bu kremi kullanıyorum. Adaçayıyla masaj yapmıyorum arada sırada içiyorum ama benimkiler büyüdüler.Kremin hangi marka olduğunun çok çok önemli olduğunu düşünmüyorum. Ben olmuyor denilen kremleri kullandım hatta karıştırdım kremleri yinede etki etti. Önemli olan düzenli kullanmak ve hemen büyümesini beklememek. 2 gün sürüp hemen etki etmesini beklemek mantıksız.Introm kendinde denemiş olmuş bizimle de paylaştığı için çok teşekkür ederim ben kendi adıma. 1 ay kullanın sonra soru sorun bence...İyi günler dilerim herkese

tatlım önemli değil de ben önlem için o kremleri kullanmayın diyorum çünkü farkettiysen çoğu kişide o kremlerden dolayı olmadı ama bu herkesde olmaz da denemez 1 ayda baya büyüme oluyor adaçayını da yapsaydın inan çok daha fazla fayda görcektin ama gelişme olmasına çok sevindim

ya izmirde prof dr var estetik işleri yapıyo ayrıca beni ücretsiz muayeneye davet etti ama gidemedim nasipse bu aydn sonra gidicem yağ enjekte yaptırmayı düşünüyorum tabi fiyatı 1 milyarın üzerinde olmazsa olursada onuda yaptıramam offffffff 9 ay içinde 80 beden olsam o bile yeter:(:(

tatlım eğer doğru yaparsan bunları 9 ayda rahat rahat 80 olursun ama ihmal olmamalı 1000 liranın üstünde diye biliyorum ben de tam araştırmadım ilerde ben de yapcam benimki 90 istiyor çünkü :)

merhalar bende şimdi senın karışımını yapıodum valla benım aldıgım toz seklınde degıl nasıl macun halını alıp gogsumde durucak bılmıyorum bıde ada çayını sekerlı ıçsemmıkı sen nasıl içtin biliyorum baydık senı

toz dediğim o kadar küçük değil tatlım papatya yaprağı gibi filan incecik değil kremle karışınca bulamaç gibi birşey olcak şeker katabilirsin ben şekerli içiyorum zaten :)

toz dediğim o kadar küçük değil tatlım papatya yaprağı gibi filan incecik değil kremle karışınca bulamaç gibi birşey olcak şeker katabilirsin ben şekerli içiyorum zaten :)

ah cok tesekkurler cok yardımcı oldun bence patentını almalısın pekı sıgara içiyormusn genelde sıgara ıçmeyenlerde daha hızlı büyüme olur bence (bu arada 8kasık ot koydum 4 kasıkta az geldı su kaynamasına yetecek kadar suyunu koydum agzınıda kapadım dınlenıyor şimdi doğru dımı degılse gelyım yanına nerdeysen:)))

ah cok tesekkurler cok yardımcı oldun bence patentını almalısın pekı sıgara içiyormusn genelde sıgara ıçmeyenlerde daha hızlı büyüme olur bence (bu arada 8kasık ot koydum 4 kasıkta az geldı su kaynamasına yetecek kadar suyunu koydum agzınıda kapadım dınlenıyor şimdi doğru dımı degılse gelyım yanına nerdeysen:)))

senın macunun resmı varmış hangı sayfada hatırlarmısın baktım ama:(((((((((((

sigara günde 4 paket olacak kadar yani baya fazla içiyordum ama çok şükür bıraktım içmiyorum şu anda suyu umarım çok koymadın karışımın cıvık olmaması lazım mersindeyim gelebilirsen gel :)
karışım nerde tam hatırlamıyorum ki tatlım

ben de yaptm bugün beklemede şu an. yarın yapcam bakalım devamlı kullanabilecek miyim. kullanmak için sabırsızlanıyorm :D arko olmuyo diyen çok olmuş ama bi onla deniym dedm ondan çok var çünkü olmazsa oriflame avon falan denicem. krem çok nasılsa :) iyiki görmüşüm valla bu siteye hemen üye oluvermiştm görünce :) hepinize teşekkür ederm

otu katman için kaynar su olması lazım sen ne yap biliyor musun otu suyuyla birlikte dök ama suyun hepsini dökme cıvıklaşmayacak şekilde azar azar kat kalanını da göğüse sür ziyan olmaz hem ama bir dahakine sakın ihmal etme suyu o kadar çok olmasın

Back