P
pisicik35
Ziyaretçi
- Konu Sahibi IntromTrack
- #2.901
kızlar bu karışımdan kaç kişi fayda gördü ve kaç cm lik büyüme oldu yazabilirmisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu karışımdan kaç kişi fayda gördü ve kaç cm lik büyüme oldu yazabilirmisiniz
tatlım doğru uygulayan herkesde büyüme oldu
ya izmirde prof dr var estetik işleri yapıyo ayrıca beni ücretsiz muayeneye davet etti ama gidemedim nasipse bu aydn sonra gidicem yağ enjekte yaptırmayı düşünüyorum tabi fiyatı 1 milyarın üzerinde olmazsa olursada onuda yaptıramam offffffff 9 ay içinde 80 beden olsam o bile yeter
merhalar bende şimdi senın karışımını yapıodum valla benım aldıgım toz seklınde degıl nasıl macun halını alıp gogsumde durucak bılmıyorum bıde ada çayını sekerlı ıçsemmıkı sen nasıl içtin biliyorum baydık senı
toz dediğim o kadar küçük değil tatlım papatya yaprağı gibi filan incecik değil kremle karışınca bulamaç gibi birşey olcak şeker katabilirsin ben şekerli içiyorum zaten :)
ah cok tesekkurler cok yardımcı oldun bence patentını almalısın pekı sıgara içiyormusn genelde sıgara ıçmeyenlerde daha hızlı büyüme olur bence (bu arada 8kasık ot koydum 4 kasıkta az geldı su kaynamasına yetecek kadar suyunu koydum agzınıda kapadım dınlenıyor şimdi doğru dımı degılse gelyım yanına nerdeysen:)))