• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

tatlım ne kadardır kullandığını ne kadar gelişme olduğunu bilmiyorum ama eğer büyüme aşamasındaysa içmen lazım ancak evde yok diyorsun sen karışımı uygula keşke adaçayı olsaydı ama neyse 3 gün içme tamam ama bir daha olursa gelişimi etkileyebilir inş gerileme olmaz şimdi

canım benim karşı komşuma sordum geçen yıldan kalan varmış verdi ama iki yapımlık bir bugün bir yarın içerim artık tşk ederim ben başlayalı 8 gün oldu dolgunluk var 1 cm gibi bir farklılık var ama daha işin başındayım 76 ya 83 ölçüm inşallah onu 95 e çıkaracam sabırla bekliyorum

gelişme olmasına sevindim tatlım çayı bulmana daha da sevindim :) hiç içmemendense günde 1 içmen bin kat iyi şanslıymışsın bak buldun :)

gelişme olmasına sevindim tatlım çayı bulmana daha da sevindim :) hiç içmemendense günde 1 içmen bin kat iyi şanslıymışsın bak buldun :)

çok sağol tatlım hazine bulmuş gibi oldum bende bu arada sigarayı nasıl bıraktın bende bir günde nerdeyse bir paket içiyorum sen büyütmeye başlamadan öncemi bıraktın sigarayı acaba büyümede etkisi olurmu

büyütmeye başlamadan bayaaaa önce bıraktım tatlım müzisyen olduğum için ki hele hele soprano olduğum için bırakmak zorundaydım yıllarca direndim sigarayla da müzik yaparım diye ama sonunda pes ettim bırakmaya karar verdim nişanlım da bırak diye tutturunca valla nasıl bıraktım ben de tam bilmiyorum anlık bir olay :) büyümeye etkisinin olduğunu söylüyorlar ama ben tam bilemiyorum onu bilmeden de birşey diyemem

gıda okuyorum tatlım ama bizimki farklı dersleri fabrikada görüyoruz ve fabrikayı gezerken tuttuğum notları temize çekmeye çalışıyorum :)

kahvedeki nikotin mi kafein mi ne bilmiyorum tam olaral bi madde küçltürmüş göğüsleri kahveyi bıraktım bende yaklaşık 1 yıldır.bence o madde sigaraada var büyük ihtimal 100 zehirli madde war sonuçta.

ıntrom nerdeyse bütün sayfaları okudum net gelişme tek sende var başka kımsenın 3 cmden fazla yok :(((((((((( inşallah etkı eder

tatlım onların niye 3 cm fazla olmadığını okumadın mı ya bırakıyorlar ya yeni karışım yapcaklarken daha hala yapcaklar bunu düzgün bir şekilde hiç ara vermeden şu ana kadar uygulayan çok az var çoğu tamam arasız doğru yapıyor ama karışımları hatalı yapılmış oluyor uzun süre yapmak bir işe yaramıyor olaylar bunlar

evet ne yazışmalar var ya senı iyi yormuşuz valla bende etkı ederse eger herkeste eder yaş 28 gunde 2 paket sigara hayırlısı bakalım ben düzenli kullanıp ölçümleri veririm 75.85

işe yarar inş tatlım ben yorulurum önemli değil de yeter ki işe yarasın 2 paket yine benim eski halime göre azmış ama bırakmaya ya da azaltmaya çalış tatlım ya :) haberlerini bekliyorum gelişmeri bildirmeyi unutma sakın :)

vallahi bi gün heves geliyor diğer gün üşengeçlik.. bide etraf sürekli ot oluyo diye anneden azar işitmek de cabası :D

vallahi bi gün heves geliyor diğer gün üşengeçlik.. bide etraf sürekli ot oluyo diye anneden azar işitmek de cabası :D

Back