Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri şerbetçi otu Kızlar denendi, onaylandı bir de siz deneyin

iki kutusu 5 liraydı dimi cnm?ben azar azar yaptım

benim de öyle tatlım 2 lik 5 liraydı CADIARZU sarı hatta rengi..

selam kızlaaaaar uzun zamandır girmiodum malzemeler aldığım gibi duruo başlayamadım hala çok yazılmış okuyamamdım hepsni,ne durumdasınız özellikle ege denizi baya olmuş olması lazım sen başlayalı introm dışında güzel haberler ihtiyacım var :)

:gitme: benimki arada dolgunlaşıp arada sönüyo yeni olduğum için. her gün de yapamıyorum. memelerim kızarıklık içinde yine çünkü .. başka krem istiyorum dove harici..ama bulamadım ondan hafifini markette

kızlar ben başlayalı 2 gün oldu bugün üçüncü günüm bir cm fark var ama size önemli bir bilgi vermek istiyorum kadınlar adetlerinin 12 ile 17. günleri arasında yumurtlarlar bu dönemde yüz ve göğüs en güzel şeklini alır özellikle göğüsler daha yuvarlaklaşır bunu bana almanyada doktor olan kuzenim geçen yıl söylemişti o yüzden ölçümleriniz yumurtlama ve regl dönemi dışındaki sürede gerçek ölçüler olacaktır ben de bu arada reglimin 14. günündeyim ve sanırım 1 cmlik büyüme bu yüzden

bu arada bilgisi olan lütfen cevap versin adaçayını içtikten sonra yada önce başka birşey yeme içme konusunda yasak varmı yani herşey serbestmi ben yemeden duramıyorum illa birşeyler yiyecem

Olur mu canım öyle şey ?
Sizin ki psikolojik olmasın...
Yani kendinizi inandırıyorsunuz ve o şekilde belirtiler varmış gibi hissediyorsunuz...
Böyle olabilir yani bilmiyorum... Bana böyle büyüme ihtimali sıfır gibi geliyor..

intromcum nasılsın? bende başlıyorum artk sonunda:) otlar öyle duruyodu evde:)
ya cnm neden arko kullanma yazmışsın, ben arko nemlendrici serisinden kullandım, hazır şimdi karışımım. cotton kompleks arko kremim.

bakiim bende aldım adaçayını şerbetçi otunu ve kremi :) 2 gündür kocamın başının etini yiyodum bugün aldık
ya bişey olca ben bçyle seviyom desede bi kaç beden büyüsün istiyom olursa ne ala olmazsada bi sıkıntı yok bizde :)

Hmmm... 80/B cup ölçüm, çocuk da doğurmak istiyorum ama... Denesem mi ki???

Hmmm... 80/B cup ölçüm, çocuk da doğurmak istiyorum ama... Denesem mi ki???

desteksizse deneme reçeteyi yaz sakla çocuktan sonra denersin :)
destekli kullanıyorsan dene desteksize terfi edersin zemuszemus
tabi birde çok az bir miktarla deneyip işe yarıyormu test edersin daha sonra ihtiyaç halinde kullanırsın bu yöntemi opuyorumnanaktan

üff benım 1 hafta oldu hala bısı yokkmafoldumben

acaba yanlış uygulama mı yapıyorsun arkdaş ilk sayfada ayrıntılı ankatmasına rağmen hata yapanlar ve neden olmuyo diye soranlar vardı ben baya okudum sayfaları ne yapacagım oturduktan snra uygulamaya yarın geçiyorum kremıde bu akşam yapıyorum opuyorumnanaktan
istersen nasıl yaptığını aşama aşama anlat ki eksik bişeymi yaptın bi bakalım ne dersin?

ttmm tatlım

bende 3,5 kasık suya 8 kasık şerbetçı otu koydum ıslattım ve kaynnattım arada da karıstırdım cok kaynatmadım sonra dınlenmeye bıraktım sonra ıcıne 150 mıl felan krem kattım nıvea nın yagsız kremıden karsıtrdım ve 1 gun dınlendırdım

yaparken de arada kasnıyo arada kasınmıyo:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…