Gebeliğe Hazırlık serbest testosteron..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

morcivertkedi

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2018
6.567
15.231
248
İstanbul
merhaba kızlar bilgisi olan paylaşabilir mi?

adetimin 3. günü hormon testi yaptırdım. sonuçlar şöyle;
e2: 24,51
tsh: 2,385
fsh: 5,57
lh: 5,16
prolaktin: 14,49
serbest testosteron: 0,95

testosterona yüksek dedi doktorum. doğum kontrol hapı kullanmam gerektiğini söyledi. ben hiç kullanmak istemiyorum :( bu zamana kadar da kullanmadım zaten. vahim mi durum? ya da bunun bitkisel çaresi yok mu? gebeliğe engel olan durum bu mudur? 6 ay kullanmak zorunda mıyım? moralim bozuldu:işsiz:

Merhaba, bende testosteron değerine hiç bakılmamıştı tahlilde, o yüzden çok fazla bilgim yok ama doğum kontrol hapını isterseniz başka bir doktora da göründükten sonra o da aynı görüşte olursa belli bir süre kullanın, adeti düzenleme gibi amaçlarla da veriliyor çünkü. Belki benzer tecrübesi olanlar başka tavsiyeler de verir.

Merhaba, bende testosteron değerine hiç bakılmamıştı tahlilde, o yüzden çok fazla bilgim yok ama doğum kontrol hapını isterseniz başka bir doktora da göründükten sonra o da aynı görüşte olursa belli bir süre kullanın, adeti düzenleme gibi amaçlarla da veriliyor çünkü. Belki benzer tecrübesi olanlar başka tavsiyeler de verir.
tesekkür ederim. adetlerim hep düzenlidir. böyle olduktan sonra 6 ay boş geçmek, daha doğrusu o hapı vücuduma sokmak istemiyorum. bitkisel kür vs araştırıyorum. olmazsa farklı bir doktora daha görünebilirim. zaten bu doktorum da her halükarda bu adetini beklicem yumurtan olusuyor dedi

merhaba kızlar bilgisi olan paylaşabilir mi?

adetimin 3. günü hormon testi yaptırdım. sonuçlar şöyle;
e2: 24,51
tsh: 2,385
fsh: 5,57
lh: 5,16
prolaktin: 14,49
serbest testosteron: 0,95

testosterona yüksek dedi doktorum. doğum kontrol hapı kullanmam gerektiğini söyledi. ben hiç kullanmak istemiyorum :KK43: bu zamana kadar da kullanmadım zaten. vahim mi durum? ya da bunun bitkisel çaresi yok mu? gebeliğe engel olan durum bu mudur? 6 ay kullanmak zorunda mıyım? moralim bozuldu:işsiz:
Bence farklı bir doktora gidin çocuk düşünen birini aylarca hapa maruz bırakmak akıl karı değil başka şekilde de düzene girecektir elbet Hoppatsh da biraz yüksek geldi bana bitkisel hayıt tohumu + aslan pençesi öneririm yanı sıra yeşil çay civan perçemi falanda aklıma geldikçe içmiş olduğum çaylardandır.

Bence farklı bir doktora gidin çocuk düşünen birini aylarca hapa maruz bırakmak akıl karı değil başka şekilde de düzene girecektir elbet Hoppatsh da biraz yüksek geldi bana bitkisel hayıt tohumu + aslan pençesi öneririm yanı sıra yeşil çay civan perçemi falanda aklıma geldikçe içmiş olduğum çaylardandır.
bende aktara sordum hayıt tohumu önerdi ama doktoruna danış dedi. doktorum o çok kanama yapar gerek yok şuan dedi. yumurtan çatlıyorsa doğum kontrol hapını vermicem zaten dedi. çatlıyorsa bi sıkıntı yoktur vücudunun düzenini şaşırtmam o hapla dedi.

bende aktara sordum hayıt tohumu önerdi ama doktoruna danış dedi. doktorum o çok kanama yapar gerek yok şuan dedi. yumurtan çatlıyorsa doğum kontrol hapını vermicem zaten dedi. çatlıyorsa bi sıkıntı yoktur vücudunun düzenini şaşırtmam o hapla dedi.
Mantıklı takibi yapabilirsin canım daha iyi olur hayıt kanama yapmıyor bende ama bilemem tabi:eğlence:

Back