Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Stajerlerinin Paylaşım Alanı

canım yaaa al benden de o kadar o konuda senden faksızım lmaz:
hala baslayamadım bır de hamıleleık :CüvCüv: canım hıcbırsey yapmak ıstemıyor
cok tembelım bende yapı olarak nasıl bu ıse gırdım hala sasıyorum zaten :))) kötükedihüso
nasıl cıkacagım ısın ıcınden bılemıyorum benım ıcın cok zor olacak :bbo:
zaten ezberım cok ıyı degıl benım
matematık derslerı olsa hıc korkmam da ezber olunca cok sıkıyor benı...
neyse gorecegız kısmetse buralardayız nasılsa.. :))zemuszemus

günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan
Kadir Geceniz Mübarek Olsun ! Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah (aminn)

amin canım
senın de mübarek olsun canım hepimizin insallah Allah dualarımızı kabul etsın inşallah..

rica ederım canım ben hep buralardayım elımden geldıgınce yardım ederım..
evet canım hamıleyım..
iyi dileklerın ve duaların ıcın cok tesekkur ederım
amin canım saglıkla bebısımızı kucagımıza alalım da Allah izin verırse..
calısan isteyen hakeden herkesin duaları kabul olsun ınsallah...

Selam kızlar.. bende smmm stajı yapıyorum.2008-Mayıs stajeriyim.Şuana kadar hiç ders çalışmadım.Yavaş yavaş başlasam iyi olacak ama malesef çok zor geliyor.Sınav kaynakları için tavsiye edilen isimler var başka bir forumda bu isimlerdemn bahsediliyor hep..
Denetim - Ömer Duran
Hukuk - Arif Kocaman
Maliyet - Yurdakul Çaldağ-Nalan Akdoğan
Finansal Muhasebe - Ercan Beyazıtlı
Vergi - Şükrü Kızılot,Nurettin Bilici,Doğan Şenyüz

ben bugün cd lere başlıcam
son 2 cd kaldı bu ay sonuna kadar bitirmem lazım.
bi arada kaynak bakayım
çalışmasamda köşede durur
ama kaynağı mümkünse tek kitapta istiyorum
sanırım murata bi uğramam gerekicek

Ben cd lerimi otomatik tıklattırıyorum.Tahammül edemiyorum onları dinlemeye.Siz kendinizmi dinliyorsunuz ? Yoks atek tembel benmiyim :)

MUTLAKA KURSA GİTMEN GEREKİYOR EĞER GİDERSEN KAZANABİLİRSİN
GİTMEZSEN BOŞUNA VAKİT HARCAMIŞ OLURSUNlmaz:

günaydın kızlar :teytey: ne çabuk ilerlemiş bu başlık çok sevindim..bende aralık yeterliliğe hazırlanıyoum.paylaşıma hazırımm.bu forumu çok seviyoumm:enbuyukkk:

mrb arkadaşlar ben kk ya bugun üye oldum.bende m.n stajı yapıyorum ocak 2008 de başladı stajım.herkese başarılar

merhaba arkadaslar ben daha staj yapmıyorum yavastan bu sınava hazırlanıyorum :) cok mennun oldum bu konuyu burada gormekten Allah izin verirse bende aranıza katılırım ınşallahhh ... cok ıstıyorum bunu.. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah cogunuz sınavı kazandıgına gore bana staja baslama sınavına hazırlık için tavsiye edebileceğiniz çok şey oldugunu düşünüyorum =))

evet canım bu ısımler heryerde ve hemen hemen hepsı cevremdekılerde ve bende var ama kafam karısacak dıye ılk sınavda tek kaynak kullanacagım ben kalan ders olursa bunlara basvuracagım...

MUTLAKA KURSA GİTMEN GEREKİYOR EĞER GİDERSEN KAZANABİLİRSİN
GİTMEZSEN BOŞUNA VAKİT HARCAMIŞ OLURSUNlmaz:

ben kursa gıtmedım kazandım baslamayı
simdi de gıtmeyı dusunmuyorum cunku hamıleyım evde yapabılecegımı bılıyorum ve bu sekılde kazanan cok arkadasım da var sorun yok yanı kızlar rahat olun kazanacagız kısmetse :))) ılkınde olmasa da olacak elbet..

kendim tıklıyom ya
okumuyorum :)
sayfa tamam oldukça tık tık tık kaydirigubbakcemile2

ben de cogunu oyle yaptım yaaa ısyerınde mumkun mu calısmak bır suru yetısecek ısın oluyooo..

günaydın kızlar :teytey: ne çabuk ilerlemiş bu başlık çok sevindim..bende aralık yeterliliğe hazırlanıyoum.paylaşıma hazırımm.bu forumu çok seviyoumm:enbuyukkk:

merhaba canım bende aralıkta gırecegım..
aynen cok sevınıyorum artmaya baslasın sayımız :))

mrb arkadaşlar ben kk ya bugun üye oldum.bende m.n stajı yapıyorum ocak 2008 de başladı stajım.herkese başarılar

sana da canım :))) stajında basarılar :))

inşallah canım Allah ısteyene calısana versın bıran once kazan..
ama cok ıyı dusun ve hazırlıklı ol canım uzun bır surec psıkolojnı berbat edıyor.. bastan kabullenırsen zorlukları daha rahat bır staj donemı gecırırsın..

selam kızlar
bayağı çoğalıyoruz harikaaaa :))

evet harıka :))) dıger stajyer sıtelerı cok karısık..

başladım 5. cd'ye en azından şu cd ler bitsin :)

yaaa sorma canıma okudu o cd ler nefret ettım ben de staj boyunca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…