odanın kursundan bi hayır beklemiyorum canım ya
maksat staj dönemim bitsin.
yani iş bende bitiyor gene
hayırlısıyla son sınav olur inş.
şaka maka sürede azalıyor.
tembel olmasam ilk sınavda 7'de 7 yaparım akannehir
tabi şu an ki ruh halimle anca 7'de 1 yaparım :gitme:
biliyorum 1 ay kalana kadar sınav psikolojisine giremicem ben.
ocak sonu sıkmaya başlarım yapım böyle
bakalım nolcak.
günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan
Kadir Geceniz Mübarek Olsun ! Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah (aminn)
canım yardımın için teşekkür ederim.tavsiyelerini dikkate alıcam a.s birde hamilesin sanırım,Rabbim hayırlı bir doğum nasip eder inşallah.sağsalim yavrunu kucağına almayı nasip etsin (amin) ve sınavınıda başarıyla atlatmayı nasip etsin (amin) Rabbim verilen emekleri boşa çıkarmaz,buradaki tüm arkadaşlar başarılı olacak inşallah (amin)
Otomatik tıklıyorum
dinlediğim yok benimde valla :)
otomatık tıklama mı cıkardılar yahuu ben kendım tıkladım :))
acıgı yakalarlarsa sılebılırler dıkkat edın bence...
Selam kızlar.. bende smmm stajı yapıyorum.2008-Mayıs stajeriyim.Şuana kadar hiç ders çalışmadım.Yavaş yavaş başlasam iyi olacak ama malesef çok zor geliyor.Sınav kaynakları için tavsiye edilen isimler var başka bir forumda bu isimlerdemn bahsediliyor hep..
Denetim - Ömer Duran
Hukuk - Arif Kocaman
Maliyet - Yurdakul Çaldağ-Nalan Akdoğan
Finansal Muhasebe - Ercan Beyazıtlı
Vergi - Şükrü Kızılot,Nurettin Bilici,Doğan Şenyüz
MUTLAKA KURSA GİTMEN GEREKİYOR EĞER GİDERSEN KAZANABİLİRSİN
GİTMEZSEN BOŞUNA VAKİT HARCAMIŞ OLURSUNlmaz:
kendim tıklıyom ya
okumuyorum :)
sayfa tamam oldukça tık tık tık kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar :teytey: ne çabuk ilerlemiş bu başlık çok sevindim..bende aralık yeterliliğe hazırlanıyoum.paylaşıma hazırımm.bu forumu çok seviyoumm:enbuyukkk:
mrb arkadaşlar ben kk ya bugun üye oldum.bende m.n stajı yapıyorum ocak 2008 de başladı stajım.herkese başarılar
merhaba arkadaslar ben daha staj yapmıyorum yavastan bu sınava hazırlanıyorum :) cok mennun oldum bu konuyu burada gormekten Allah izin verirse bende aranıza katılırım İnşallahhh ... cok ıstıyorum bunu.. Hakkımızda hayırlısı olur inşallah cogunuz sınavı kazandıgına gore bana staja baslama sınavına hazırlık için tavsiye edebileceğiniz çok şey oldugunu düşünüyorum =))
selam kızlar
bayağı çoğalıyoruz harikaaaa :))
başladım 5. cd'ye en azından şu cd ler bitsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?