• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Stajerlerinin Paylaşım Alanı

o kadar yogun bıryerde calıstım kı cdlere bakmaya vaktım olmuyordu.
saat 12 de ısten eve geldıgımı bılırım.
bır tane cdyı yetıstıremıyordum kardesım yardım ettı
bırını yıne cok az vakıt kalmıstı uzak masaustu kullandım ısyerınden evdekı bılgısayara
babam baglantı koptukca bana sıfre yazdı kı bılgısayardan anlamaz telefonda tarıf ede ede ahhh tesmer telefon faturaları nasıl geldı o ay..

evet elisaa, 2008 Mayıs stejeriyim.Fakat daha ders çalışmaya başlamadım.Sanırım sende stajersin.Nasıl sen başlayabildinmi ders çalışmaya ? Bu arada stajınız nasıl geçiyor bi sorun varmı işyerinizde.

Ruhsatı alınca ne yapmayı planlıyorsunuz kızlar.Ben ofis açamıcam sanırım çok zorlukları var.Mükellef bulmak çok zor.Para tahsil etmek çok zor.Hedefim maliyet muhasebesi konusunda uzmanlaşmak .Fakat şuanda bir şirkette genel muhasebedeyim, tabi hedefim konusunda henuz bir adım atmış değilim.Umarım herkes kendi hedefinde sorunsuz bir şekilde ilerler...hadi bakalım sizlerin hedefleri neler ? yazın paylaşalım :)

kızlar merhaba ıslam cankayanın kıtabını aldım ama 4 dersın konu anlatımı var dıgerlerı sadece soru hepsınde boyle mı acaba yaaa bana mı denk geldı son baskı kendı sıtesınde kapakta tum dersler yazıyo ama benımkıne 4 ders yazıyo fason olmasın yahuuu :)))
offf kullanan bılen yok mu?
bır de muhasebecının el kıtabı var ya almak gerekır mı?

Ruhsatı alınca ne yapmayı planlıyorsunuz kızlar.Ben ofis açamıcam sanırım çok zorlukları var.Mükellef bulmak çok zor.Para tahsil etmek çok zor.Hedefim maliyet muhasebesi konusunda uzmanlaşmak .Fakat şuanda bir şirkette genel muhasebedeyim, tabi hedefim konusunda henuz bir adım atmış değilim.Umarım herkes kendi hedefinde sorunsuz bir şekilde ilerler...hadi bakalım sizlerin hedefleri neler ? yazın paylaşalım :)

ben buro acacagım kendı ısın gıbısı yok yıllardır calısıyorum en buyuk sırkette de calıstım muhasebe burosunda da kucuk ısletmede de ama hepsı aynı ustun varsa sorun var demek. evet soyledıgın gıbı mukellef para toplama vs sorun ama buro acarsan kar topu gıbı oluyo dagın tepesınde ufacık baslıyorsun zamanla oluyo kocaman. bu kadar emek verdım artık baskasının yonetımı altında calısmayı hıc ıstemıyorum..

ben hep evden takip ediyorum canım
tembellik edip 2 cd yide son ana bıraktım :)
bitirim inş.

canım o kadar sıktı kı benı de bu cd olayı eve gec gelıyorum nerede takıp edeceksın cok sukur bıttı de!! darısı basına canım yaaa...

5.cd de debeleniyorum :)
ben büro değilde
mahkeme olaylarına girişmek istiyorum
bilirkişilik kayyumluk tasfiye memurluğu felan ..
birde ben uzun süredir emir almıyorum kimseden
müdürlük yapıyorum zaten
o yüzden kendi işime soyunmam en güzeli

kızlar bana yenı vergı notu lazım kıtapta yok ben kanunlardan anlayamıyorum zaten ezberım cok kotu yardımcı olabılecek var mı??

5.cd de debeleniyorum :)
ben büro değilde
mahkeme olaylarına girişmek istiyorum
bilirkişilik kayyumluk tasfiye memurluğu felan ..
birde ben uzun süredir emir almıyorum kimseden
müdürlük yapıyorum zaten
o yüzden kendi işime soyunmam en güzeli

arkadasım bılırkısılık yapıyo
burosu da var ıkısı aynı anda oluyo
ama sorunlu canım yaa o konu
gelıp rahatsız edenler oluyo..

arkadasım bılırkısılık yapıyo
burosu da var ıkısı aynı anda oluyo
ama sorunlu canım yaa o konu
gelıp rahatsız edenler oluyo..

bişi olmaz tatlım
kayyımlarla calısıyorum 1.5 yıldır
bedavadan para aliler
bilirkişilikte yapan mali müşavir tanıdıklarım var
iyi para götürüyorlar
ilkten evden götürcem
baktım iyi gidiyo acıcam bi ofis
:dance:

bişi olmaz tatlım
kayyımlarla calısıyorum 1.5 yıldır
bedavadan para aliler
bilirkişilikte yapan mali müşavir tanıdıklarım var
iyi para götürüyorlar
ilkten evden götürcem
baktım iyi gidiyo acıcam bi ofis
:dance:

aslında evde calısmaya baslamak ıyı fıkır canım umarım ıstedıgın gıbı olur :))
bızım burada bellı kısılere verıyorlar herkes yapamıyo zaten verenlerde anlasmalı verıyolar..
yaaa ben su cd setı var ya konu anlatımlı onu merak ettım sımdı duydun mu kullanan var mı 7 de 7 iddiası varya.. bır de not yolluyorlarmıs acaba guncel mıdır??

Back