corelcim, yeterlilik sınavınamı hazırlanıyordun ?
eğer öyleyse aralıktakine gireceksin galiba..
bende ilk kez aralıkta giricem. yeni bitti stajım..
kursun notlarını banada mail olarak gönderebilirmisin:kedi:
bende elimdekileri size mail atayım kızçeler
marttakine giricem canım
stajım 31.12'de bitiyor.
seninde azalmış corelcim
başladın mı hazırlanmaya ?
ilk sınavdaki hedefin ne :)
başlamadım hazırlanmaya
muhtemelen kasımda başlarım
hedefim ilk sınavda halletmek
çok uzatmak istemiyorum
çünkü yeterince zaman kaybettim
bende kesin veririm demiyorum
deneyeceğim bakalım
kursa uğruycam ordakilerle aram iyi
kurs kaynaklarını alıcam
toplu bi kaynağı yoktur ama ders ders vardır
aldığımda paylaşırım sizlerler
zevkle kızlar
hatta o dönemde elime geçen soruları
cevaplarınıda aktaarırım.
sorunuz olursada cevaplayabilirim :)
destek oluruz birbirimize zemuszemus
valla sınav martta
2 ay sonra açıklanıyor
daha epey eziyetim var benim:)
merhaba arkadaşlar bu forma yeni üye oldum. Ama üye olmadan öncede takip ediyordum.
bende sataja başlama sınavına hazırlanıyorum.daha önced muhasebe bürosunda alışıyordum ancak evlenince bıraktım.dışardan açıköğretim lisans diploması aldım.sınavada evde hazırlanmaya çalışıyorum.çünkü 2.5 yaşında bir kızım var onu bırakıcak kimse olmadığı iin kursa gidemiyorum.
ancak gündüzleri o uyuduğunda 2 veya enfazla 3 saat alışabiliyorum.murataçıköğretim ve dehanın kitaplarını aldım fakat çok zorlanıyorum ama yinede şansımı denemek istiyorum.Benim gibi staja başlama sınavına hazırlanan yada bu sınavı kazanmış arkadaşlar ne dersiniz bu şartlarda bu sınavı kazanabilirmiyim cevaplarınızı bekliyorum :çok üzgünüm:
merhaba arkadaşlar bu forma yeni üye oldum. Ama üye olmadan öncede takip ediyordum.
bende sataja başlama sınavına hazırlanıyorum.daha önced muhasebe bürosunda alışıyordum ancak evlenince bıraktım.dışardan açıköğretim lisans diploması aldım.sınavada evde hazırlanmaya çalışıyorum.çünkü 2.5 yaşında bir kızım var onu bırakıcak kimse olmadığı iin kursa gidemiyorum.
ancak gündüzleri o uyuduğunda 2 veya enfazla 3 saat alışabiliyorum.murataçıköğretim ve dehanın kitaplarını aldım fakat çok zorlanıyorum ama yinede şansımı denemek istiyorum.Benim gibi staja başlama sınavına hazırlanan yada bu sınavı kazanmış arkadaşlar ne dersiniz bu şartlarda bu sınavı kazanabilirmiyim cevaplarınızı bekliyorum :çok üzgünüm:
önerileriniz için teşekkür ederim.6 aylık bi program yaptım.Kıt kanaat yetiyor zamanım.önce not tutarak konu çalışmayı düşünüyorum sonra kalan zamanımdada test çözmeyi genelde sınavlara böyle çalışırdım umarım başarılı olurum.Aslında biraz umutsuz vaka gibiyim ama.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?