Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Stajerlerinin Paylaşım Alanı

marttakine giricem canım
stajım 31.12'de bitiyor.

kursa uğruycam ordakilerle aram iyi
kurs kaynaklarını alıcam
toplu bi kaynağı yoktur ama ders ders vardır
aldığımda paylaşırım sizlerler

paylaşırsan cok sevınırım canım..
benım not bulma sansım az ama bulursam mutlaka paylasırım sızınle :))

Son düzenleme:
zevkle kızlar
hatta o dönemde elime geçen soruları
cevaplarınıda aktaarırım.
sorunuz olursada cevaplayabilirim :)
destek oluruz birbirimize zemuszemus

zevkle kızlar
hatta o dönemde elime geçen soruları
cevaplarınıda aktaarırım.
sorunuz olursada cevaplayabilirim :)
destek oluruz birbirimize zemuszemus

cok tesekkur ederım canım sagol umarım kısa surede bıter bu sınav yolculugu da hepbırlıkte kutlarız buradan..

islam cankaya'nın kıtabının son baskısı 4. baskı mı bılgınız var mı 2008 de cıkmıs galıba en son bulamadım daha yenısını?

merhaba arkadaşlar bu forma yeni üye oldum. Ama üye olmadan öncede takip ediyordum.
bende sataja başlama sınavına hazırlanıyorum.daha önced muhasebe bürosunda alışıyordum ancak evlenince bıraktım.dışardan açıköğretim lisans diploması aldım.sınavada evde hazırlanmaya çalışıyorum.çünkü 2.5 yaşında bir kızım var onu bırakıcak kimse olmadığı iin kursa gidemiyorum.
ancak gündüzleri o uyuduğunda 2 veya enfazla 3 saat alışabiliyorum.murataçıköğretim ve dehanın kitaplarını aldım fakat çok zorlanıyorum ama yinede şansımı denemek istiyorum.Benim gibi staja başlama sınavına hazırlanan yada bu sınavı kazanmış arkadaşlar ne dersiniz bu şartlarda bu sınavı kazanabilirmiyim cevaplarınızı bekliyorum :çok üzgünüm:

canım tabııkı kazanırsın ben de murat yayınlarından calıstım bırtek bır de okuldan bırıkım vardı...
zaten ne kadar kafanı karıstırırsan o kadar kotu oncelıkle konularını gunlere böl ara gunler bırak mutlaka olası aksılıkler ıcın ben oyle yapmıstım..
okuman gerekenı oku ve canını sıkma ve bu derslerı mecbur oldugun ıcın degıl ogrenmenın senın ıcın faydalarını dusunerek oku.
dıkkatlı bırsekılde okur ve soruları cevaplarsan hıc sorun olmaz kolayca gecersın..
ve en onemlısı senın ıcın en verımlı zamanı sapta mesela benım ıcın 00.00 dan sonradır bu zaman sen hangı zamanda calısabılırsın onu bul..
bu arada ben de sadece gece 2.5 3 e kadar calısabılıyorum yanı senınle farkım yok dıger zamnlar mutlaka bır ıs cıkıyo :))) sıkma sakın canını :))

Son düzenleme:

elbette kazanabilirsin yeterki iste..
geçmiş dönem sorularını çok iyi analiz etmeni ve soru çözme pratiğini bol bol test çözerek artırmanı öneririm..

önerileriniz için teşekkür ederim.6 aylık bi program yaptım.Kıt kanaat yetiyor zamanım.önce not tutarak konu çalışmayı düşünüyorum sonra kalan zamanımdada test çözmeyi genelde sınavlara böyle çalışırdım umarım başarılı olurum.Aslında biraz umutsuz vaka gibiyim ama.....

öncelikle kendine güven..
yapabilirsin.. hatta girdiğin ilk sınavda kazanabilirsin..
ben 5. girişimde kazanmıştım..

genelde bu sınavın çok zor olduğunu ve kursa gitmeden kazanılamayacağını söyleyenler vardı.hatta eski iş arkadaşlarım benimle dalga geçmişleri sen ev kadınısın belgeyi alıp ne yapcaksın diye... ama ben zaten kurs umudum olmadan dosyayı açtım.aslında çalışabilmek için değilde bu mesleği çok sevdiğim için bu belgeyi almak istiyorum.ışten ayrılmamı eşim istmişti kendisi çalışmama karşıda. ama tabii benim hep içimde kaldı......bu yola başlamışken yarım bırakmak olmaz zaten mutlaka kazanacağım.Başlamak bitirmenin yarısı demezlermi
arkadaşlar kusura bakmayın biraz dertlendim ama ilginize teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…