Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Stajerlerinin Paylaşım Alanı

canım programda mutlaka aksamalar olur bunun yanısıra o gun calısman gerekenın uzerınde de calısabılırsın bu sana baglı.
bazı derslerde not tutman gerekır bazılarında gerekmez.
genel kulturu de sakın atlama cok onemlı.
ben kursa gıtmedım gerek te duymadım 4. kez gırdıgımde kazındım...
ama benımkı tuhaf bır calısma dönemıydı.
1. sınavda basvuruya son gün yetıstım kıtabım bıle yoktu laf olsun dıye gırdım.
2. sınavda cok calıstım o gun kotu seyler yasadım aksılıkler vs. olmadı.
3. sınavda 2. sınaava cok sınır oldugumdan hıc calısmadım 2. sınav ıcın calıstıklarımla gırdım 56 da kaldım.
4. sınavda sadece okudum sınava son dk da kan ter ıcınde yetısebıldım taksıcı benı cok yanlıs bır yerde bıraktı yurudum kostum korkunctu ama sınav ıyı gectı ve kazandım..
yanı anlayacagın şans bu sınavda şansın varsa bıldıgın sorular cıkar 2. ıle 4. sınav arasında bılgı anlamında hıc farkım yoktu ve her sınavda can egrısı yukselıyor ona ragmen oldu..
şansın bol olsun demek basarılar demekten daha dogru...
şansın bol olsun canımm..

ilk sınava girdiğimde kitap yüzüne bakmamıştım
6 netle kaçırdım
2.sınavda 2 ay muratın kursuna gittim ve hiç ders calısmadım
73 puan 92 netle hallettim sınavı
bol bol soru çöz murat açık öğretimin kaynakları çok iyi.
istedikten sonra başarılmıcak bir sınav değil

önerileriniz için hepinize teşekkür ederim arkadaşlar.
bende ilk sınava hiç çalışmadan girdim 40 küsür aldım
aradaki 4 sınava girmedim hazırlanmadığım için bu beşinci sınavım olcak
bu çan eğrisi olayınıda hiç anlamadım
odanın verdiği interaktif eğitim seti var acaba ondan alsammı diyorum bi faydası olurmu acaba kullanan arkadaşlar varmı ????

merhaba arkadaşlar a.s.
bende staja başlama sınavına hazırlanıyorum.muratın kitabından çalışıyorum fakat,smmm staja başlama kitabında genel kültür dersleri yok yani türkçe,matematik ve inkılap tarihi.bu dersleri hangi kaynaktan çalışmalıyım.yardımcı olursanız sevinirim.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah(amin) umarım hepimiz başarılı oluruz...

bende muratın kitabını almıştım daha önce.sonra dehanın kitabınıda aldım tüm dersleri kapsıyor.
murat açıköğretimin kitabından daha kısa ve öz anlatımlı istersen bu kitabı alabilirsin.

genel kültür bölümünün olmadığını görünce,aldığıma pişman oldum aslında :1closedeyes: diyorum ki o kitabı aldım,alan derslerini ondan çalışsam,genel kültür içinde dehanın sadece genel kültür konularını içeren kitabını mı alsam :uhm: ne dersin canım ?

amin canım :Saruboceq:

genel kulturu lıse kıtabından bıle calısabılırsın canım dert etme ama dehanınkını al ıstersen. bulunsun elınde bır kıtap..
ben tarıhı kısa ınklap tarıhınden calıstım bıyerden rastgele..
tarıhten hıc sansım iyi gıtmezde!!
dıgerlerıne calısmadım bıle! zaten yanlıslarım tarıhten cıkıyordu hep..

islam cankayanın 2008 4.baskı var sanırım en son smmm tamamlama ıcın daha yenı baskı var mı bılgınız var mı demıstım canım :)))

hı :)
bilmiyorum
o adamın kitabını bi staja başlamada aldım.
kitapta hatalarla karşılaştım, bide aşırı ayrıntıya giriyodu o gün vazgeçtim takip etmekten:)

hı :)
bilmiyorum
o adamın kitabını bi staja başlamada aldım.
kitapta hatalarla karşılaştım, bide aşırı ayrıntıya giriyodu o gün vazgeçtim takip etmekten:)

ben de aynen aldım canım senın gıbı staja baslamada memnun kalmadım bıraktım murat yayınlarından calıstım da tum konular bır arada bırtek o var dogru durust ondan alayım dıyorum ben boguluyorum cok kaynak olunca yetısmeyecek dıye stres yapıyorum sonra!!
baska toplu bıldıgın var mı pekı!!

daha kaynak araştırmadım canım
ben az geniş hatunumdur :)
kasımda başlıyım kursa
bakıcam ondan sonra ..
kasımdan marta 4 ay var
ders çalışmak gibi bi huyumda yoktur napıcam bilmiyorum.
şu aralar zaten hayat karışık iş yok, aşk acısı ders aklıma bile gelmiyor.
aslında kursada murata gidicektimde, stajı tamamlama yapmak için odanın kursuna gidicem.
çok kaynak kafa karıştırır zaten.
odanın verdiği ders notları , murattan sorular alırım.
bide geçmiş dönem sorularını açarım yeter.
yetmezsede canım sağolsun kalanını haziranda veririm.
zaten hukuk derslerine yüklenicem.
diğerlerinde kurs yeterli olur.

ne guzel canım keske ben de kursa gıdebılsem ama ıstanbula gıtmem lazım bızım oda acmıyor ve suan hamıle oldugum ıcın yollara dokulemem malesef.
ben kıtapla ıdare edecegım elımden gelenı yappacagım benım de canım hıc calısmak ıstemıyor bıktım artık yaaaa valla keske baska bır meslek seçseydım....

odanın kursundan bi hayır beklemiyorum canım ya
maksat staj dönemim bitsin.
yani iş bende bitiyor gene
hayırlısıyla son sınav olur inş.
şaka maka sürede azalıyor.
tembel olmasam ilk sınavda 7'de 7 yaparım akannehir
tabi şu an ki ruh halimle anca 7'de 1 yaparım :gitme:
biliyorum 1 ay kalana kadar sınav psikolojisine giremicem ben.
ocak sonu sıkmaya başlarım yapım böyle
bakalım nolcak.

günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan
Kadir Geceniz Mübarek Olsun ! Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah (aminn)

canım yardımın için teşekkür ederim.tavsiyelerini dikkate alıcam a.s birde hamilesin sanırım,Rabbim hayırlı bir doğum nasip eder inşallah.sağsalim yavrunu kucağına almayı nasip etsin (amin) ve sınavınıda başarıyla atlatmayı nasip etsin (amin) Rabbim verilen emekleri boşa çıkarmaz,buradaki tüm arkadaşlar başarılı olacak inşallah (amin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…