önerileriniz için teşekkür ederim.6 aylık bi program yaptım.Kıt kanaat yetiyor zamanım.önce not tutarak konu çalışmayı düşünüyorum sonra kalan zamanımdada test çözmeyi genelde sınavlara böyle çalışırdım umarım başarılı olurum.Aslında biraz umutsuz vaka gibiyim ama.....
önerileriniz için teşekkür ederim.6 aylık bi program yaptım.Kıt kanaat yetiyor zamanım.önce not tutarak konu çalışmayı düşünüyorum sonra kalan zamanımdada test çözmeyi genelde sınavlara böyle çalışırdım umarım başarılı olurum.Aslında biraz umutsuz vaka gibiyim ama.....
merhaba arkadaşlar a.s.
bende staja başlama sınavına hazırlanıyorum.muratın kitabından çalışıyorum fakat,smmm staja başlama kitabında genel kültür dersleri yok yani türkçe,matematik ve inkılap tarihi.bu dersleri hangi kaynaktan çalışmalıyım.yardımcı olursanız sevinirim.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah(amin) umarım hepimiz başarılı oluruz...
genel kültür bölümünün olmadığını görünce,aldığıma pişman oldum aslında :1closedeyes: diyorum ki o kitabı aldım,alan derslerini ondan çalışsam,genel kültür içinde dehanın sadece genel kültür konularını içeren kitabını mı alsam :uhm: ne dersin canım ?
hı :)
bilmiyorum
o adamın kitabını bi staja başlamada aldım.
kitapta hatalarla karşılaştım, bide aşırı ayrıntıya giriyodu o gün vazgeçtim takip etmekten:)
daha kaynak araştırmadım canım
ben az geniş hatunumdur :)
kasımda başlıyım kursa
bakıcam ondan sonra ..
kasımdan marta 4 ay var
ders çalışmak gibi bi huyumda yoktur napıcam bilmiyorum.
şu aralar zaten hayat karışık iş yok, aşk acısı ders aklıma bile gelmiyor.
aslında kursada murata gidicektimde, stajı tamamlama yapmak için odanın kursuna gidicem.
çok kaynak kafa karıştırır zaten.
odanın verdiği ders notları , murattan sorular alırım.
bide geçmiş dönem sorularını açarım yeter.
yetmezsede canım sağolsun kalanını haziranda veririm.
zaten hukuk derslerine yüklenicem.
diğerlerinde kurs yeterli olur.
ne guzel canım keske ben de kursa gıdebılsem ama ıstanbula gıtmem lazım bızım oda acmıyor ve suan hamıle oldugum ıcın yollara dokulemem malesef.
ben kıtapla ıdare edecegım elımden gelenı yappacagım benım de canım hıc calısmak ıstemıyor bıktım artık yaaaa valla keske baska bır meslek seçseydım....
amin canım :Saruboceq:
genel kulturu lıse kıtabından bıle calısabılırsın canım dert etme ama dehanınkını al ıstersen. bulunsun elınde bır kıtap..
ben tarıhı kısa ınklap tarıhınden calıstım bıyerden rastgele..
tarıhten hıc sansım iyi gıtmezde!!
dıgerlerıne calısmadım bıle! zaten yanlıslarım tarıhten cıkıyordu hep..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?