- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.953
- 598
- Konu Sahibi in vino veritas
-
Denemekte fayda var. Bebekle merkeze gitmek falan zor olur zaten. Gerçi evde de fırsat bulup yapmak zor olabilir.
En azından bölge bölge beşer onar dakika yapmak daha mantıklı geldi.. merkeze gideceğin zaman randevu ayarlamak zaten çok zor. Yok adetten 1 hafta sonra olacak, yok bir sonraki adetten 1 hafta önce olacak. Tam ayarlarsın ararlar cihaz bozuldu haftaya gel derler killari jiletlediginle kalırsın. Zaten çalışıyorum zar zor gün ayarlıyorumkeske en basta boyle birseyin varlığından haberim olsaydı da binlerce lirayı oraya vermeseydim...
Ben de bi ton para verdim oralara, sonra geri geldiler. O yüzden lumea daha mantıklı geliyor bana her açıdan.
Son bir soru daha :) merkezlerde lazer yapılırken jel kullanılıyor ya lumeayi kullanmadan önce de jel vs sürmek gerekiyor mu?
Yok yok hiç bişeye gerek yok. Hatta sürmemek gerekiyor. Duştan çıkıp ten biraz soğuduktan sonra yapmak en iyisi. Sonrasında nemlendirebilirsin.
Aaa negzel, arkadaş buldum
Aliağayı pek severim. İş için mi?
Cicim bi de şu var. Bu alet tamamen yok etmiyor tüyleri. Bi kaç ay uygulamazsan yine çıkıyor. Biliyosun dimi...
Jilet olarak venüs kullanıyorum ben. Şahane alet, ondan al istersen. Kaşıntı falan yapmii...
Tüycük çıkıyor. Kıl değil onlar. Ama tamamen bırakılırsa ne olur bilmiyorum.burda birkaç ay uygulamayınca yine çıktığını söylemişsiniz ama ilk başlardaki gibi çıkmıyodur dimi ? Yani ilk lazere başladığınız zamanki gibi değilde onun yarısı gibi mi ?
bence o kadar seanstan sonra bırakılsa bile ilk hali gibi olmuyordur ama bilemeyizTüycük çıkıyor. Kıl değil onlar. Ama tamamen bırakılırsa ne olur bilmiyorum.
bence o kadar seanstan sonra bırakılsa bile ilk hali gibi olmuyordur ama bilemeyiz
yüze uyguladınız mı hiç?Hiç bi fikrim yok. Üç ay denedim tüy tüy çıktılar. Bi sene sonra ne olur bilemedim.
Dudak üstünde kullanıyorum. Yüzümde başka yok.yüze uyguladınız mı hiç?
Dudak üstünde kullanıyorum. Yüzümde başka yok.
tamamdır benim boyun kısmım çok fena konu da açtım zaten resimde var ne yapcağımı şaşırdım dedim acaba bundan mı alsam hem tüm vücuda kullanırım yoksa iğneli mi yapsam ne yapsam bilemedim
etki eder gibi ama bırakınca nolur ora sıkıntıBaktım şimdi konuna. Onlara etki eder mi bilmiyorum, hiç tecrübe etmedim. Ama bıyıkta etkiliyse boyun bölgesinde de etkili olur sanki.
etki eder gibi ama bırakınca nolur ora sıkıntı
O kadar ugraşlar sonunda dün aldım bende
Bugün yapcam.
İlk cihazı açtıgımda. ısınması vs. oluyormu?
bekleme falan gibi
aynen hayırlı olsun.bende dün aldım bugün başlıcam hayırlı olsun ikimize de
yüzüm ve genital düşünüyorumaynen hayırlı olsun.
tüm vucutmu yapıcan bugün?
bende dalmışken tam ficut dalam dedimyüzüm ve genital düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?