• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaynak, Postiş, Çıtçıt, Peruk sentetetik çıtçıtt

pessimist

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2010
807
3
316
İstanbul
kızlarr gerçek saç değilde sentetik çıt çıt erıyorum sadece bi süre kullancağım için o kadar para vermeme gerek yok istanbulda satan bi yer biliyomusunsuz nerelerde satılır acaba vede ortalama ne kadar oluyo fiyatıı?

Gerçeklerden oldukça ucuz oluyor ama onlarında kalitesi var kalitesine göre değişiyor hemen hemen her kuaför sana yardımcı olabilir bu konuda her yerde vardır yani :)

Gerçeklerden oldukça ucuz oluyor ama onlarında kalitesi var kalitesine göre değişiyor hemen hemen her kuaför sana yardımcı olabilir bu konuda her yerde vardır yani :)

aa kuaförlerde gerçek saç olmuyomu cnmm ben nerden bakacağımı bilmiyorum açıkcası daha hiç rastlamadım öle çok kötü olmasın maşa yapabilim yeter:)

aa kuaförlerde gerçek saç olmuyomu cnmm ben nerden bakacağımı bilmiyorum açıkcası daha hiç rastlamadım öle çok kötü olmasın maşa yapabilim yeter:)

hayır canım zaten genelde onlar gidip alıyolar siparişe göre sen söylersin ama bence en düşük kalitesinden gerçek saç al sentetikler ısıda yapışıyo diye biliyorum.. :)

Sentetık cıtcıt boyabılen ve boyanamayan turde vardır.sız nasıl ıstersenız oyle alırsınız..fıyatları gercek saça gore daha uygun fiyatı.ben kullanıyorum memnunum arkadaslar

Back