evt cnm bende tüp bebekle sahip olduğum ikizlerimi erken doğumla kaybettim ve mucizem geldi şmdi kollarımda çok şükür isyan etme inşallah sende tekrar yaşayacaksın cnm
sağol canım ya.sen çok iyi geliyosun ban. yağmurcan da mı öle bebişini kaybedip yine kvuştu.. bugün misafirlerim geldi. okadar çok yaşayan varki.kendini topla diyolar yine olucak diyolar. Allahım ban sabır ver dayanma gücü ver. tez zamanda bebişimi yolla.
ne yazık ki aynı duyguları ben de yaşıyorum bu günlerde.Benim de bebeğimi kaybedeli 1 yıl oldu ama hala aynı acıyı yaşıyorum ve o kadar zaman nasıl geçti bilmiyorum geçen sene yılbaşıydı onu doğurduğumda ve iki gün tutunabildi hayata.Bize yeniyılın bir hediyesi olacağını düşünürken tarifi imkansız bir acı yaşadık.Bu yüzden seni en iyi anlayanlardan biriyim ben kızımla ilgili son ana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.O yüzden neye uğradığımı anlayamadım kabus gibi günler yaşadım.Allah herkese hayırlısını ve ömürlüsünü nasip etsin
Bebeğimi kaybedeli 21 gün oldu. Avuçlarımdan kayıp gitti sanki. Bir kere koklasaydım bir kere görseydim.Herkes diyor ya doğupta görseydin koklasaydın emzirseydin ve o zaman gitseydi daha kötü olurdun. Belki ama şimdi sadece hayellere sarılıyorum hiç giyemediği kıyafetlerinde kokusunu arıyorum. bebeğiyle göz göze gelmiş kokusunu içine çekmiş tenine teni deymiş ve sonsuza uğurlanmış meleklerin anneleri bir hayelle yaşamak o kadar zor ki. Heryerde bebeğimi arıyorum aynada kemdimde babasının yüzünde bile bebeğimi hayel ediyorum.Neden göstermediler ben neden yavruma bakmadım diye nasıl kızıyorum kendime. Ve daha neler var kendime kızdığım.... Her gece dua ediyorum bir kere rüyalarıma gel yavrum diye.Gelmiyor...Gelse neler anlatıcam.... Seni seviyorum OĞLUM
Meleklerin anneleri ALLAH hepimizin yardımcısı alsun.
Bebeğimi kaybedeli 21 gün oldu. Avuçlarımdan kayıp gitti sanki. Bir kere koklasaydım bir kere görseydim.Herkes diyor ya doğupta görseydin koklasaydın emzirseydin ve o zaman gitseydi daha kötü olurdun. Belki ama şimdi sadece hayellere sarılıyorum hiç giyemediği kıyafetlerinde kokusunu arıyorum. bebeğiyle göz göze gelmiş kokusunu içine çekmiş tenine teni deymiş ve sonsuza uğurlanmış meleklerin anneleri bir hayelle yaşamak o kadar zor ki. Heryerde bebeğimi arıyorum aynada kemdimde babasının yüzünde bile bebeğimi hayel ediyorum.Neden göstermediler ben neden yavruma bakmadım diye nasıl kızıyorum kendime. Ve daha neler var kendime kızdığım.... Her gece dua ediyorum bir kere rüyalarıma gel yavrum diye.Gelmiyor...Gelse neler anlatıcam.... Seni seviyorum OĞLUM
Meleklerin anneleri ALLAH hepimizin yardımcısı alsun.
canım seninle aynı vakitlerde kaybetmişiz meleklerimizi. benim d ebugün 20. gün. ben bebğimi gördüm. doktorum pek göstermek isteemdi ama ben sonradan işmn olacağımı hissederek görmek isteim. o öyle grip bi duyguki yan odalrda ağlayan beebklerin sesini duyuyosun senin bebeğini sarmışlar gözleri kapalı. tenine dokundum ellerine dokundum ymuşaık sıcacıktı teni. sanki açıvericek gibiydi gözlerini ama açmadılar kucağım alıcaktım alıp götürdüler meleğimi. seni çok iyi anlıyorum. günlerdir ağlıyorum artık yaş kalmadı gözümde. camdan dışarı bile bakmıyorum . sanki onunla olduğumdan önce yşamıyomuşum o haytım silik. sadce son 7-8 ayımı hatırlıyorum. evdeki,dışardaki hallerim ama hep hamileykenki hallerim başkası yok. nasıl toparlıyacağımı da bilmiyorum. hayata küstüm. ultrason remi ve bana gösterdikleri son hali gözümün önünde hep. çok özlüyorum oğlumu. gelmiyeceğini bile bile. gel oğlum nye gittin diyorum hep. benim bbeğim 32. haftadaydı. senin nasıl oldu
acın çok taze canım.nasıl acıtır nasıl kanatır nasık çaresiz bırakır bilirim.14 ay oldu ama hala ağlarım oğluma.rabbim yardımcın olsun.sabır bitanem sabır ve dua....iyiki görmemişsin.dahada zor olurdu atlatman.ben 3 gün gördüm okşadım öptüm ve kaldıramadım.keşke görmeseydim diyorum...inşallah gelir rüyana.benim meleğim 3 ay sonra rüyama gelip anne kardeşimi yolluyorum iyi bak ona dedi.rüyanın ertesi ayı hamileydim.inşallah senin meleğinde gelip kardeşini müjdeler...
Cnm ya rabbim sabırlar versin
taş okusa ağlardı bu yazdıklarına
inan kendimi ofisteyim diye tutuyorum yoksa salardım sıktığım yaşları
Hangi teselli cümlesi yeter ki bu acıya. Yaşayan bilir. Ne desem anlamı yok. Sadece sabır diliyorum parçasını kaybeden annelere. O minik eller şüphe yok ki uzanacak Cennette ellerinize. Sen sabır ver Yarabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?