ben giden bebeğiniz için başınız sağ olsun demicem o bir melekti ve melekler ölmez sadece mekan değiştirir...acı acıdır düşük yapanında doğup bi kaç saat yaşayp kaybedeninde acısı acıdır ve herkes farklı şekilde yaşar +++ yeni gelen kuzunuzun bi ömür boyu sağlıklı sıhhatli yaşamasını ve size hayırlı bi evlat olmasını dilerim.1 sene de geçse 10 senede geçse her yıl dönümlerinde iç çekeceksiniz ama alışacaksınız acıyla yaşanmıyor ancak alışılıyor...sabredin,Allah sabredenlerle beraberdir ve sabrettiğinizede inanıyorum...başına gelmeyen anlayamaz ve bende yaşamasaydım çekdiğin acıyı anlayamazdım anne olsamda olmasamda ancak yaşadım ve çok iyi anlıyorum...bazen diorumki keşke doğar doğmaz kaybetseydim evet diyorum neden mi? 135 gün 24 saatin her anı bi umutla bekledik kimsemiz yoktu baba çalışmak zorunda hastane ye para yetiştirmek için !! annede hastanede koşturmak için keşke çabalrımız sonuç verseydi de dilencilik yapsaydım olmadı...başaramadım beceremedik..kaçınılmaz sona adım adım yaklaşmışız bilemedik....çokkk detaylar var 135 gün içinde çokkk...neyse.
acını anlıyor ve paylaşıyorum.
acını anlıyor ve paylaşıyorum.