• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensiz Bayram olur mu Baba ?

Derin__Su

derin sular
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2008
5.297
122
173

Yarin elini öpemeyecegimi hatirliyorum, tutamiyorum kendimi
Agliyorum seller gibi akiyor gözyaslarim durduramiyorum.
Güclü olmaktan cok yoruldum be baba, sen yoksun ki nasil güclü olurum
Kime yaslarim sirtimi artik, kim ceker nazimi, kim bagrina basar senin gibi.. ?

Cok ani oldu gidisin, vedalasamadik sarilamadik son kez konusamadik..
Son dakikalarin geliyor aklima, kahroluyorum.. Gidisin cok sessizdi baba..

Bana son zamanlarda cok düsünceli bakardin "Niye öyle bakiyorsun baba"" derdim
Hissetmis miydin gidecegini ? Hissetmistin ama dile getiremiyordun, simdi anliyorum :(

Evet yarin bayrammis babacigim..
Ben yine bekliyorum seni heran geleceksin zannediyorum..
Hala evdesin zannediyorum, hissediyorum babam..

Bak bu saate kadar gözlerimi acamiyorum aglamaktan,
evdekiler görmesin daha cok üzülmesin diye ufak bi cocuk gibi gizli gizli agliyorum
keske gelsen teselli etsen ama giden dönmüyor iste..

ALLAH'im mekanini cennet eylesin insallah. Dualarimiz hep seninle..
O huysuz kizin seni cok özlüyor.. Seni cok seviyorum cinarim, babam..

Dilerim her evlat babasinin kiymetini bilir..

Son düzenleme:
benimde babamsız kaçıncı bayramım 2005te kaybettim canım babamı her bayram bayramlık alırdı elini öperdim oda sulu sulu yanaklarımdan öperdi ben silerdim gülerdi ama taa gözlerinin içi gülerdi allah nur içinde yatırsın evlatlarım okusun die çalışa çalışa can teslim etti hakını ödeyemem en çok ta bana kızım oku hemşire ol öğretmen ol da beni kurtar demişti bunu hiç unutamıyorum her aklım ageldiğinde bir babanın evladına yakarışını içim eriyor ama onun istediği gibi okuyamadım onsuz onun destegi olmadan basaramadım :5: rabbim kimseyi ne anasız ne babasız bırakmasın çok zor çok

Son düzenleme:
bnm içinde bayramların 18 senedir anlamı yok

hep dediğim şu

bayram gelmiş neyime

11 yıldrı bayram gelmiş neyime diyorum.
Artık bayramlar o kadar sıradanlaştıki hatta stres oluyorum, çünkü babamın yokluğu o kadar hissediliyorki, bu bayramda tüm ailemden uzaktayım, 2 gündür ağlıyorum...

Yüregi güzelim, bitanem...
Sen ve ailen icin ne kadar zor oldugunu anca tahmin edebilirim, ama yazini okuduktan sonra
o üzüntünü, icinin acisini, isyanini kalbimde hissettim.
Baban bugun gelemeyecek ama o cok uzaklardan dünyagüzeli 3 fistik kizini ve biricik askini izleyecek...
Ve eminim ki ilk Gözagrisiyla gurur duyacak cünkü sen cok güclü birisin, bugun icin sizlayacak ama biliyorum yine herkese gülümseyeceksin, dimdik duracaksin.
O kadar fedakar birisin ki icin kan aglasada bunu belli ederek kimseyi daha cok üzmek istemezsin.

Aglama diyemem, agla bitanem, cünkü cok akittin o gözyaslarini icine. Birak aksinlar simdi...

Babam yarin bayrammis, herkes de bi telas tatli bi heyecan
Ben niye sevinemiyorum babam, gecen sene nasil da mutluyduk
Bir arada olmanin kiymetini nasil bilemedik ?

Ilk inanamadim, beynim kabullenmedi, buz gibi ellerini öptüm yine de inanamadim gittigine..
Konustum seninle duyuyormussun gibi, duyup da heran uyanacakmissin gibi ama acmadin gözlerini..
O hep derin derin baktigin merhametli duygulu bakislarini göremedim..
Hissetmis miydin gidecegini ? Hissetmistin ama dile getiremiyordun, simdi anliyorum :(

evdekiler görmesin daha cok üzülmesin diye ufak bi cocuk gibi gizli gizli agliyorum

bayram banada gelmedi 48 gün oldu gideli sen yine bana göre şanslısın son anlarında yanında olabilmişsin benim babam 3 ay yoğun bakımda kaldı ve orda vefat etti çevresinde hiç bi sevdiği olmadan sahipsizler gibi gitti . yanına bile almadılar bizi :( rabbim öbür dünyalarını iyi etsin mekanları cennet olsun :(

Rabbim sabır, ferahlık versin canım. Senin gibi sevdiklerini ebedi aleme uğurladığı halde, onları her an yüreğinde taşıyanlar değildir ayrılmışlar.
Niceleri var ki bu dünyada aynı havayı soludukları halde, ana - baba değeri bilmeyen, baramda ziyaretlerine gitmeyen.
İşte onlardır asıl bayramsız, kimsesiz...
Yüreğindeki baban ve tüm sevdiklerinle birlikte nice güzel Bayramlar dilerim. :16:
Bayramınız Kutlu olsun Arkadaşlar...

Okurken ben de gözyaşlarıma engel olamadım.Çünkü bende Babamı yakın zamanda kaybettim.BABAM benim için herşeydi.Ebediyete intikal etmiş bütün babaların, mekanları cennet,Cennet'tede bir bahçeleri olsun.Ne bayram nede Babalar günü gelsin istemiyorum.

Samimi yorumlariniz icin sagolun arkadaslar, herkes kendi acisini yasiyor iste
cünkü ates düstügü yeri yakiyor, bu laf öyle anlamli geliyor ki artik.. Önceden anlamazdim..
Allah'im nur icinde yatirsin cinarlarimizi.. Geride kalanlara da hayirli ömürler versin..

Yüregi güzelim, bitanem...
Sen ve ailen icin ne kadar zor oldugunu anca tahmin edebilirim, ama yazini okuduktan sonra
o üzüntünü, icinin acisini, isyanini kalbimde hissettim.
Baban bugun gelemeyecek ama o cok uzaklardan dünyagüzeli 3 fistik kizini ve biricik askini izleyecek...
Ve eminim ki ilk Gözagrisiyla gurur duyacak cünkü sen cok güclü birisin, bugun icin sizlayacak ama biliyorum yine herkese gülümseyeceksin, dimdik duracaksin.
O kadar fedakar birisin ki icin kan aglasada bunu belli ederek kimseyi daha cok üzmek istemezsin.

Aglama diyemem, agla bitanem, cünkü cok akittin o gözyaslarini icine. Birak aksinlar simdi...

Bebegim benim, senin bu mesajini okurken cok duygulandim aglattin beni..
Iyiki zor anlarimda yanimdaydin, iyiki destegini hic eksik etmedin..
Herseyin siyaha büründügü zamanlarda isik gibi parlayan sayili dostluklar cok önemliymis, bi kez daha anladim..
Iyiki varsin özlemim...

Bebegim benim, senin bu mesajini okurken cok duygulandim aglattin beni..
Iyiki zor anlarimda yanimdaydin, iyiki destegini hic eksik etmedin..
Herseyin siyaha büründügü zamanlarda isik gibi parlayan sayili dostluklar cok önemliymis, bi kez daha anladim..
Iyiki varsin özlemim...

sende iyi ki varsin duygulum :16:

çok şükürr babam yanımdaaa bana kızzsadaa ben onuu çok seviyorumm aksi bir kızın varr babamm ama sanaaa yüreginden büyük bir ssevgiyle çok seviiyorrrr canım babacımm gazmzeli başın saolsunn sabır versin rabimm

Babam yarin bayrammis, herkes de bi telas tatli bi heyecan
Ben niye sevinemiyorum babam, gecen sene nasil da mutluyduk
Bir arada olmanin kiymetini nasil bilemedik ?

Ilk inanamadim, beynim kabullenmedi, buz gibi ellerini öptüm yine de inanamadim gittigine..
Konustum seninle duyuyormussun gibi, duyup da heran uyanacakmissin gibi ama acmadin gözlerini..
O hep derin derin baktigin merhametli duygulu bakislarini göremedim..

Aynı beni anlatmışsın canım, gözyaşlarımı tutamadım:5:. 2008 den beri bayramlardan nefret ediyorum:43::43:
O kadar üzülüyorum ki, buna hakkım yok biliyorum ama hayattaki başka babalara sırf hayatta oldukları için sinir oluyorum:43::43:

Back