- 21 Eylül 2016
- 9.898
- 23.223
- 278
AYnen gelsin 51 görmek istiyorum yaKızlar kaç gündür acaip şişkinim.. fazla bi eksi de göremedim.. Meğer regl olacakmışım, unutmuşum :)) şimdi biraz indi Karnım şükür :)) artık gelsin eksiler..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
AYnen gelsin 51 görmek istiyorum yaKızlar kaç gündür acaip şişkinim.. fazla bi eksi de göremedim.. Meğer regl olacakmışım, unutmuşum :)) şimdi biraz indi Karnım şükür :)) artık gelsin eksiler..
nefes alıp doyuyorsun akşama kadar marga sen ben seni nasıl geçicem yaaa
regl gelirken artı çıkmaman harika zaten. Bu demek oluyor ki regl bitim haftası efsane eksi geliyoooor
sen hedefine ulaşıp SENSİN ŞİŞKO DİYENLER LİSTESİ nin ilki olacaksın zaten belli
hı hı
hahahah hahahahah kendini bana unutturacağını sanıyorsun dimi incimmmmmmmmmmmmmm
ÇOK BEKLERSİNdaimi rakibimsin ulen
Bu bayram çok kan akacaaaakkkkkkkkkkkkkkk
buzzzzzzzzzzzzzzzzzz kestik sayın seyirciler
Afiyet olsun regl bittikten sonra bol eksiler görürsün insKızlar ben bugün ayran detoksu yapıyorum. . Güzel bi kahvaltı yaptım henüz detoks çorbamı yemedim.. yeni hazırlıyorum..
Gecmis olsun canimKızlar kaç gündür acaip şişkinim.. fazla bi eksi de göremedim.. Meğer regl olacakmışım, unutmuşum :)) şimdi biraz indi Karnım şükür :)) artık gelsin eksiler..
Ben de ac kalma detoksunu uyguluyorum hic kimseye tavsiye etmem.Kızlar ben bugün ayran detoksu yapıyorum. . Güzel bi kahvaltı yaptım henüz detoks çorbamı yemedim.. yeni hazırlıyorum..
AYnen gelsin 51 görmek istiyorum ya
Hipom bir sey soracagim izninleKızlar kaç gündür acaip şişkinim.. fazla bi eksi de göremedim.. Meğer regl olacakmışım, unutmuşum :)) şimdi biraz indi Karnım şükür :)) artık gelsin eksiler..
Bari birimiz görsünGorursun ki niye goremeyesin ama ben senden gorcem oh hih
Ay ya bende dehşet tatlı krizi var anlatamam sabahları tavan yapıyorBen odulumu kullanmadim halaaaa
Bayrama sakladim
Bari birimiz görsün
Halim olursa yapıcam canım.. ilk gün genelde yerlere yapıpık geziyorum. . Daha tam olmadığım için şimdilik iyiyim.. bebek uyusun leslie yapıcam.. şimdiye kadar 50 ip atladım..Hipom bir sey soracagim izninle
Adet donemlerinde spor yapiyor musun yapacak misi yani
Ay ya bende dehşet tatlı krizi var anlatamam sabahları tavan yapıyor
Ol anam olll vur banağğğğIste o ben olmaliyim ben ben beeeeeeeeeen
Halim olursa yapıcam canım.. ilk gün genelde yerlere yapıpık geziyorum. . Daha tam olmadığım için şimdilik iyiyim.. bebek uyusun leslie yapıcam.. şimdiye kadar 50 ip atladım..
Sende yemişsin
tavuk ızgara
6-7 kızarmış pattis
1 yk makarna
Bende tuzu çok azalttım.Cok sukur o tatli krizine bir kere girdim.
Sadece agzim laf yapti.
Ama agzima tatli sokmadim.
Sonrada gecti gitti.
Simdi yine iyiyim.
Yemeklerine tuz kullanmiyorum.
Eskiden cok tuzda kullanirdim onuda benden aldiniz helal olsun size kizlar
Tuz seker hepsini terkettim
Sende olcaksiiiin tek basima olmamOl anam olll vur banağğğğ
Bende tuzu çok azalttım.
Lütfen yemek yeeeeğğğğğğSende olcaksiiiin tek basima olmam
Sizi beklemek icin biraz yemek yiyebilirim ahajajahha