• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sensin ŞİŞKO

nefes alıp doyuyorsun akşama kadar marga sen ben seni nasıl geçicem yaaa

regl gelirken artı çıkmaman harika zaten. Bu demek oluyor ki regl bitim haftası efsane eksi geliyoooor

sen hedefine ulaşıp SENSİN ŞİŞKO DİYENLER LİSTESİ nin ilki olacaksın zaten belli

hı hı

:KK17:

hahahah hahahahah kendini bana unutturacağını sanıyorsun dimi incimmmmmmmmmmmmmm
ÇOK BEKLERSİN
daimi rakibimsin ulen

Bu bayram çok kan akacaaaakkkkkkkkkkkkkkk

buzzzzzzzzzzzzzzzzzz kestik sayın seyirciler:KK70:

Oyle deme ama aksam yemek saatim gelsin diye dort donuyorum evin icinde..vakit oldurmek cok zor.
Sabahtan aksama kadar spor yapabilecek gucum olsa keske , ama yok iyi yok. Insanoglu hemencecik yoruluyor ahajajahah

Hipom bir sey soracagim izninle
Adet donemlerinde spor yapiyor musun yapacak misi yani
Halim olursa yapıcam canım.. ilk gün genelde yerlere yapıpık geziyorum. . Daha tam olmadığım için şimdilik iyiyim.. bebek uyusun leslie yapıcam.. şimdiye kadar 50 ip atladım..

Ay ya bende dehşet tatlı krizi var anlatamam sabahları tavan yapıyor

Cok sukur o tatli krizine bir kere girdim.
Sadece agzim laf yapti.
Ama agzima tatli sokmadim.
Sonrada gecti gitti.
Simdi yine iyiyim.
Yemeklerine tuz kullanmiyorum.
Eskiden cok tuzda kullanirdim onuda benden aldiniz helal olsun size kizlar :D
Tuz seker hepsini terkettim

Halim olursa yapıcam canım.. ilk gün genelde yerlere yapıpık geziyorum. . Daha tam olmadığım için şimdilik iyiyim.. bebek uyusun leslie yapıcam.. şimdiye kadar 50 ip atladım..

Ben oldugumda sadece yuruyus yapabiliyorum.
Hem karin agrimi geciriyor.
Hareketsiz kalirsam daha cok agri yapiyor

Cok sukur o tatli krizine bir kere girdim.
Sadece agzim laf yapti.
Ama agzima tatli sokmadim.
Sonrada gecti gitti.
Simdi yine iyiyim.
Yemeklerine tuz kullanmiyorum.
Eskiden cok tuzda kullanirdim onuda benden aldiniz helal olsun size kizlar :KK70:
Tuz seker hepsini terkettim
Bende tuzu çok azalttım.

Back