- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
- 898
Bak bak siralamayi nasil yapmis baaak ahahahah
tavuk ızgara
6-7 kızarmış pattis
1 yk makarna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tavuk ızgara
6-7 kızarmış pattis
1 yk makarna
Ben de yapıyorum balım arada evet karın kasını sürekli kasılı tutmak lazım zaten kadın hep söylüyor Tekmelerde, bacak çekmelerde yani tüm hareketlerde karın kaslarınızı kasılı tutun sıkı durun diyoAramizda leslie yapanlar var.
O hareketleri yaparken karinlarini iceri cekerek mi yapiyorlar.. merak ettim
Ben leslie yaparken 3 mill olanini karnimi iceri cekerek yapiyordum belli basli yerlerde
sonunda kendi ayarında birini buldun Marga zaten maşallah hep oksijen diyeti yapıyor hiç kıskanmıyorumben de inciakis in oksijen diyetini yapıcam cumaya 51 olup margayı geçerim belki
Offff sormaa bayramda regl olucammEyvah o donemler bendede cok siskinlik oluyor =(
Kalırsın tabii. O yemekleri ben mi yedimBen sanırım aynı kiloda kalıcam ya geçen haftada ki gibi.
Regl 8 gün var şiş hissediyorum kendimi
uyanık miu menü yazmaya bak o puntolar niye farklı
tavuk ızgara
6-7 kızarmış pattis
1 yk makarna
Evet kesinlikle cok faydali. Bazen agir spor egzersezi yapamayacagim vakitlerde tercih edebiliyorum o programi..Ben de yapıyorum balım arada evet karın kasını sürekli kasılı tutmak lazım zaten kadın hep söylüyor Tekmelerde, bacak çekmelerde yani tüm hareketlerde karın kaslarınızı kasılı tutun sıkı durun diyo
Sen fiyat aldın mı dün haber vermedin ?
Almadım , adama menüyü geri getir kahvaltı fiyatına mı bakcam deseydimSen fiyat aldın mı dün haber vermedin ?
nefes alıp doyuyorsun akşama kadar marga sen ben seni nasıl geçicem yaaaCumartesi pazar bunalimdaydim
Dogru duzgun bir sey yemedim bile..
Sonraki gunlee resmen tek ogunle beslendim yaziyprum goruyorsun sabahi ogleni resmen yok sayiyorum
Sadece bir aksam yemehim var o kadar :)
regl gelirken artı çıkmaman harika zaten. Bu demek oluyor ki regl bitim haftası efsane eksi geliyoooorBen sanırım aynı kiloda kalıcam ya geçen haftada ki gibi.
Regl 8 gün var şiş hissediyorum kendimi
sen hedefine ulaşıp SENSİN ŞİŞKO DİYENLER LİSTESİ nin ilki olacaksın zaten belliYa kiz kal kilonda beni yaristirmaaaa olcem yakinda bisi yemiyorum inebilmek icin hahahahah
hı hı1 kaşık makarnaa mı
hahahah hahahahah kendini bana unutturacağını sanıyorsun dimi incimmmmmmmmmmmmmmsonunda kendi ayarında birini buldun Marga zaten maşallah hep oksijen diyeti yapıyor hiç kıskanmıyorum
Bu bayram çok kan akacaaaakkkkkkkkkkkkkkkOffff sormaa bayramda regl olucamm
Öyle demezdin de şu şekilde diyebilirdin.Almadım , adama menüyü geri getir kahvaltı fiyatına mı bakcam deseydim
Hahaha nefes alsam yeter dimi ahahasonunda kendi ayarında birini buldun Marga zaten maşallah hep oksijen diyeti yapıyor hiç kıskanmıyorum
Kaçamakları abartmayalımm kaptan kardeş...nefes alıp doyuyorsun akşama kadar marga sen ben seni nasıl geçicem yaaa
regl gelirken artı çıkmaman harika zaten. Bu demek oluyor ki regl bitim haftası efsane eksi geliyoooor
sen hedefine ulaşıp SENSİN ŞİŞKO DİYENLER LİSTESİ nin ilki olacaksın zaten belli
hı hı
hahahah hahahahah kendini bana unutturacağını sanıyorsun dimi incimmmmmmmmmmmmmm
ÇOK BEKLERSİNdaimi rakibimsin ulen
Bu bayram çok kan akacaaaakkkkkkkkkkkkkkk
buzzzzzzzzzzzzzzzzzz kestik sayın seyirciler
hergün menü veriyor güzel besleniyor benim minnoş soul üm
kuzenim yazmış onuuyanık miu menü yazmaya bak o puntolar niye farklı
kız aynen cardio foreverEvet kesinlikle cok faydali. Bazen agir spor egzersezi yapamayacagim vakitlerde tercih edebiliyorum o programi..
Ama ben cardio cuyum ya.
Ille hoplayip ziplayip yerde nefes nefes kalcam ahahahah
Hesabı ben ödemedimkiÖyle demezdin de şu şekilde diyebilirsin.
Misal, kahvaltı menü fiyatlarınız ne kadar acaba diyebilirdin hesabı öderken.
Sen orada sonuçta oturdun dimi bir şeyler içtin.
Senin gibi uyanık kadına yakışmadı ...
Neyseee 100 tl olucak değilya.
Napıyoruz şimdi cnm cumartesi mi pazar mı yapalım kahvaltıyı ?
Emin misinhergün menü veriyor güzel besleniyor benim minnoş soul üm
kuzenim yazmış onu
kız aynen cardio forever
Şimdiden bişi diyemiyorum yok kızım.Hesabı ben ödemedimki
Cumartesi olmaz,cumadan babamlar gelicek yatıya sabah bendeler
Pazara şimdiden birşey diyemeyeceğim