- 26 Mayıs 2014
- 2.563
- 1.118
-
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
Otomatik odeme nasil bisey kizz nasil oluyo o ne demekHayır vermezler. Üzerine bi soğuk su iç canm. Hesap işletim ücreti kesilmesin istiyorsan otomatik ödeme talimati vermen lazım.
Otomatik odeme nasil bisey kizz nasil oluyo o ne demekay cok sinir oldum yaa bilsem parami hemen cekerdim hic anlamam ben bu banka islerinden
Of yaa. Bankaya dilekce versem kesin kabul etmezler o zaman. Sikayet mi etsem napsamalırsın ama çok zor. büyük ihtimal imzaladığın kağıtlarda küçük küçük bit gibi yazılmış yazılarda yazıyordur bu ayrıntı...
bankalara güvenmemek lazım. ben de çok yaşadım senin yaşadığını
Onun da her yerde atmsi yok be anam ben sık kullanilan bankalari tercih ediyorum o yuzden. İlk defa basima boyle bisey geliyo iki senedir kullaniyorum sok oldumKesmeyen bankalar var mesela kuveyturk
Hee. Ben fatura odemiyorum iste o sikinti var. Banka karti benimki hesaba para yatirir ihtiyacim oldukca harcarim pof gitti paraciklarr paraciklarryani bir faturani hesaba yönlendireceksin. Faturani banka senin hesaptan para çekip ödeyecek her ay. Elektrik,su,dogalgaz,telefon vs.O zaman hesap işletim ücreti kesmiyolar
Ay yilda iki uc mu bayilcam simdi kolonyaaaher banka yılda iki veya üç taksit olmak üzere kesiyor. kesmemeleri için iki faturayı o hesaba otomatik ödeme vermeniz lazım. yani fatura gelince hesaptan otomatik çekilecek. para yoksa çekilemeyecek. sizde fark etmeyip çekilde zannedeceksiniz bir gün evinize bir ihbar geldiğinde şok olacaksınız. (yaşanmış bi hikayeden alıntıdır.)
Nereye sikayet etmem lazim? Otomatik odeme olmuyo bende ogrenciyim agalarOtomotik ödemeye geç..
dosya parasını almıştık biz..
şikayet etmeni tavsiye ederim. .
Nereye sikayet etmem lazim? Otomatik odeme olmuyo bende ogrenciyim agalar
Bizim bankada para olduğu halde fatura yatirilmamis. Tam 3 ay hemde. Toplam borc 20 tl zaten. Eve bi geldim su saatini sokmusler fatura odenmedi diyeher banka yılda iki veya üç taksit olmak üzere kesiyor. kesmemeleri için iki faturayı o hesaba otomatik ödeme vermeniz lazım. yani fatura gelince hesaptan otomatik çekilecek. para yoksa çekilemeyecek. sizde fark etmeyip çekilde zannedeceksiniz bir gün evinize bir ihbar geldiğinde şok olacaksınız. (yaşanmış bi hikayeden alıntıdır.)
Dikkate alinir mi ki. Yo yoo aglamiyorum gozume atm kactiSikayetvar.com
Pttden hesap aç o zaman. Orda kesinti yok. Babanın kasası gibi kullanNereye sikayet etmem lazim? Otomatik odeme olmuyo bende ogrenciyim agalar
Guzel fikir. Peki onun atmsi falan oliyür müü????Pttden hesap aç o zaman. Orda kesinti yok. Babanın kasası gibi kullan
Oliyür tabiisiGuzel fikir. Peki onun atmsi falan oliyür müü????
Dikkate alinir mi ki. Yo yoo aglamiyorum gozume atm kacti
Oliyür tabiisionline bankacılığı da var daha ne istiyon Allahtan
En sonunda kesicem dötlerini vurucam kirbaci vurucam kirbaci beni ugrastiriyolarEvet onlar uğraşıyor. .
ağlama. .
şikayet ett..