- 24 Kasım 2013
- 70.442
- 53.853
- Konu Sahibi Orenbaayyaaannn
En sonunda kesicem dötlerini vurucam kirbaci vurucam kirbaci beni ugrastiriyolar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En sonunda kesicem dötlerini vurucam kirbaci vurucam kirbaci beni ugrastiriyolar
Ay cok kesmisler yaa ben olsam cildirirdim simdi bile nasil sinirlendim. Cok bi param olsa neyse iligimi kuruttular bankaya itiraz dilekcesi mi yazdin?Valla benim bir martta kesilmişti hesap işletim ücreti hem de 60 lira idi, bir de geçen gün kesmişler yine 63 lira aynı şekilde Ama öğrenci olduğum için bu aykinin alınmaması gerekiyormuş, itiraz ettim geri ödediler
Valla ben de sinir olmuştum ya az da değil Önce aradım bankaya gidip tekrar ögrenci olduğumu kanıtlamam gerektiğini söylediler belgeyle birlikte Gidip dilekçe yazdım bir kaç gün sonra geri ödendiAy cok kesmisler yaa ben olsam cildirirdim simdi bile nasil sinirlendim. Cok bi param olsa neyse iligimi kuruttular bankaya itiraz dilekcesi mi yazdin?
Bazı bankaların öğrenci hesaplarında hrsap işletim ücreti alınmıyor. Yapı ktediye bir bakınAy yilda iki uc mu bayilcam simdi kolonyaaa ogrenciyim fatura falan yok bende kendim atar kendim harcarim cok uzgunum şoan
Valla ben de sinir olmuştum ya az da değil Önce aradım bankaya gidip tekrar ögrenci olduğumu kanıtlamam gerektiğini söylediler belgeyle birlikte Gidip dilekçe yazdım bir kaç gün sonra geri ödendi
Bazı bankaların öğrenci hesaplarında hrsap işletim ücreti alınmıyor. Yapı ktediye bir bakın
Aa cok iyi o zaman ben ogrenci belgemi veririm bi daha almazlar bi de dilekce caktimmi parami geri bile verirler belki, cok saholun kizlarrr opucuklerrr yorum yapan heppinizeeeBen bankanın hesap isletim ucreti almaması icin,ogrenci belgemi vermistim.Siz de ogrenci belgenizi alip musteri temsilciligi ile gorusebilirsiniz.
benimde 40 tlmi falan kesmişlerdi 3 ay önce buraya şikayet ettim sonuç kocaman bir boşluk.Buraya yazdığına değmez. Eğer almak istiyorsan git bankaya tüketici hakem heyetine başvuracağım o yüzden bana hesabımın dökümünü verir misiniz de.Bazı bankalar heyetle uğraşmamak için direk bankada dilekçe imzalatıp paranı veriyorlar.Sikayetvar.com
benimde 40 tlmi falan kesmişlerdi 3 ay önce buraya şikayet ettim sonuç kocaman bir boşluk.Buraya yazdığına değmez. Eğer almak istiyorsan git bankaya tüketici hakem heyetine başvuracağım o yüzden bana hesabımın dökümünü verir misiniz de.Bazı bankalar heyetle uğraşmamak için direk bankada dilekçe imzalatıp paranı veriyorlar.
Sagolun. Firsatimin oldugu bi gun gidip cingenelik yapicam ins verirler paramiher iş için o işin yolunu yordamını bilene danışılır, bir avukata gidin çekilen krediler için kesilen bsmv, dosya masrafı vs tüm bankalarla ilgili çekilen her türlü iadesi için bir avukatla anlaşın, geçmiş olsun.
her sene okulunuzdan alacağınız öğrenci olduğunuza dair belgeyi bankaya vermek zorundasınız (aksi takdirde her yıl bu ücret banka tarafından kesilir) , 1 kere yahut hesap açılırken vermek yeterli olmuyor bankalar ibraz etmediğiniz sürece okul ile ilişiğinizi kesitğinizi varsayıyor.Valla benim bir martta kesilmişti hesap işletim ücreti hem de 60 lira idi, bir de geçen gün kesmişler yine 63 lira aynı şekilde Ama öğrenci olduğum için bu aykinin alınmaması gerekiyormuş, itiraz ettim geri ödediler
Aa bunlar da nerden alsak kardir diye bakiyolar basimiza is cikariyolar vallaher sene okulunuzdan alacağınız öğrenci olduğunuza dair belgeyi bankaya vermek zorundasınız (aksi takdirde her yıl bu ücret banka tarafından kesilir) , 1 kere yahut hesap açılırken vermek yeterli olmuyor bankalar ibraz etmediğiniz sürece okul ile ilişiğinizi kesitğinizi varsayıyor.
benimde 40 tlmi falan kesmişlerdi 3 ay önce buraya şikayet ettim sonuç kocaman bir boşluk.Buraya yazdığına değmez. Eğer almak istiyorsan git bankaya tüketici hakem heyetine başvuracağım o yüzden bana hesabımın dökümünü verir misiniz de.Bazı bankalar heyetle uğraşmamak için direk bankada dilekçe imzalatıp paranı veriyorlar.
Evet öyleymis gidip götürdüm tekrar :)her sene okulunuzdan alacağınız öğrenci olduğunuza dair belgeyi bankaya vermek zorundasınız (aksi takdirde her yıl bu ücret banka tarafından kesilir) , 1 kere yahut hesap açılırken vermek yeterli olmuyor bankalar ibraz etmediğiniz sürece okul ile ilişiğinizi kesitğinizi varsayıyor.
Hayır vermezler. Üzerine bi soğuk su iç canm. Hesap işletim ücreti kesilmesin istiyorsan otomatik ödeme talimati vermen lazım.
Bankayi arayp sormaniz lazim. Bi ara bizden de böyle kesintiler yaptilar. Eşim müşteri hizmetlerini aradı,geri yatirdilar. Bizde anlamadik valla. Kafalarina göre 3-5 ne kopartirlarsa çekiyorlar,fark edersen özür dileyip yatiriyolar. Etmezsen gidiyo aradaYa bizimde geçen gün 60 liraya yakın bi parayı çekmiş banka. Ocak-haziran hesap işletim ücreti diye. 54,94 çekmiş arkasından da 2,75 çekmiş. Elektrik su cep telefonunu falan ordan yatırıyoruz bazen ama işin tuhaf tarafı bizim dsmart ın otomatik ödeme talimatı var zaten buna rağmen nasıl çekebiliyolar? Siz biliyo musunuz acaba
Bankayi arayp sormaniz lazim. Bi ara bizden de böyle kesintiler yaptilar. Eşim müşteri hizmetlerini aradı,geri yatirdilar. Bizde anlamadik valla. Kafalarina göre 3-5 ne kopartirlarsa çekiyorlar,fark edersen özür dileyip yatiriyolar. Etmezsen gidiyo arada
Evet ya bizimde başka bi bankadan yine bu tarz bişey olmuştu tc ile mi ne para yatırmıştık atm kaptı parayı 2 kez. Şubeye gittik dilekçe yazdılar para geri yattı ama tekrar kesmişler bu seferde dediler ki 1 yıllık ücreti keştik. Ama yine tuhaf olan kart elimize geçmediği, hiç kullanmadığımız ve hattâ eşim yerine tanımadığımız birine teslim ettikleri halde tuhaf bi şekilde 80 tl gitti sonra ikinci bi dilekçe yazdık kart bşzde değil faşan diye de öyle verdiler geri. Uğraşmayınca aynen de dediğiniz gibi ne kopardık kâr diyorlar. Aricam birazdan bankayı inşaallah geri yatırırlar yaa
Biraz carlamak gerekiyo zorluk çıkarırlarsa sizi tüketici hakem heyetine veririm,dava ederim diyin tehdit edin
Hangi bankadan almıştınız ?Biz almıştık canım. .