• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Senin sevdiğin mi seni seven mi?

kıskandım sizi. amcanızın eşinin kardeşi de baya seviyormuş. keşke birileri de benim için böyle duygular beslese :) adak adamasın ama minnoş koyunlar kesilmesin :-)

Size aşık oldugunu söyleyen, yok adak adadim bilmem ne diyen adamdan korktum valla, onda bi psikopata baglama potansiyeli görüyorum kim ne derse desin.
Katılıyorum o adayın söylemleri çok arabesk.
Onca yıldır bir ümidin peşinde gençliğini heder etmiş insanlardan korkarım ben.
Acısını çıkarma ihtimali çok yüksek.

Dikkat ederseniz hoşlanmadığım, sevmediğim 1 adam dememiştim. Daha çok sevilmenin benim için daha önemli olduğunu düşünüyorum. Eşim de çamaşırını kendi makineye atıyor ayrıca.
Yazdığınız gayet açık. Beni seveni demişsiniz. Beni seveni ama benim de az hoşlandığım vs dememişsiniz. Konu Sahibi de Adamdan elektrik almadığını belirtmiş Zaten. Ayrıca makinaya çamaşır atmak sadece İroni. Ne yanğ bu tabak senin makinaya sen koy, bu benim. Ben yıkarım demiyorsunuz demi. Genel olarak sevmediğiniz bir insanla hayatı paylaşıp onun da yükünü almak benim kastım

İki şık arasında kaldıysanız cevap ikisi de değildir. Hem sizi seven hem de sizin Sevdiğiniz biri olmalı. Hele Zar zor mesaj yazıyorum dediğiniz insanı hiç mi hiç oyalamayın. Zamanla ısınabilecek bir durum yok ortada.

Başlığa göre cevap vereyim sizi seven ama siz de ona karşı birsey hissedeceksiniz erkek her zaman bir adım daha önde sevmeli çünkü biz kadınlar duygusal varlıklarız sevgiyi iliklerimiz de hissetmek istiyoruz

Evet bunu tanıştığım bir bayandan dinlemiştim. Eşi kendisini ikna etmek için çok uğraşmış, hayır cevaplarından sonra hastanelik olmuş, yirmi kilo zayıflamış üzüntüden. İkna edip evlendikten sonra bütün prasını ailesine harcamalar, evli kızkardeşine kredi kartı vermeler, kadının memleketine gitmemeler, evde paşa gibi hiçbir işe yardım etmemeler... insan inanamıyor

Yengenin kardeşi baştan bana itici geldi..yok 17 yıldır seviyorum,adaklar, sen köşede süs biberi gibi otur, seni izlerim..çok itici çünkü baştan senin fikrini etkilemeye çalışıyorlar ve duygusal baskı yapıyorlar...
Bunu bende düşündüm ve tartıştım şu an mesafeli konuşuyor daha çok🤭banada garip geliyor bu tarz benlik değil pek

Size aşık oldugunu söyleyen, yok adak adadim bilmem ne diyen adamdan korktum valla, onda bi psikopata baglama potansiyeli görüyorum kim ne derse desin.
Bende böyle bir şey düşünmedim değil. İtici geldi bana çok duygusal yaşıyor ve ben bana mantıklı gelmiyor dediğim için bana mantıkla bir yere varamazsın dedi.

Tek taraflı değil de zaman içinde sizi sevdiğinden dolayı yaptıkları neticesinde hisleriniz oluşabilir. Biz duygusal varlıklarız. Sadece şans verip değerlendirmekten kimsenin canı yanmaz sanıyorum ki...
Şu an şans verdim konuşuyoruz ama yıllardır oluşmadı şu anda da yok hissiyatım. 🤷‍♀️

Bana da hep öyle geliyor yani sanki köprüden çıkana kadarmış gibi yoksa 17 yıl insan dayanmaz ya

İki şık arasında kaldıysanız cevap ikisi de değildir. Hem sizi seven hem de sizin Sevdiğiniz biri olmalı. Hele Zar zor mesaj yazıyorum dediğiniz insanı hiç mi hiç oyalamayın. Zamanla ısınabilecek bir durum yok ortada.
Hala ısınamadım yıllardır içimden gelmiyor. Hayırlısını diliyorum sadece🙏

Başlığa göre cevap vereyim sizi seven ama siz de ona karşı birsey hissedeceksiniz erkek her zaman bir adım daha önde sevmeli çünkü biz kadınlar duygusal varlıklarız sevgiyi iliklerimiz de hissetmek istiyoruz
Evet haklısınız hissetmediğimde soğuk rüzgarlar esiyor bende

Evet bunu tanıştığım bir bayandan dinlemiştim. Eşi kendisini ikna etmek için çok uğraşmış, hayır cevaplarından sonra hastanelik olmuş, yirmi kilo zayıflamış üzüntüden. İkna edip evlendikten sonra bütün prasını ailesine harcamalar, evli kızkardeşine kredi kartı vermeler, kadının memleketine gitmemeler, evde paşa gibi hiçbir işe yardım etmemeler... insan inanamıyor
Uzak dursun böyleleri hayırlısı neyse o olsun🙏

iki tarafta sevmeden birbirlerine karşi bir cekim hissetmeden evlilik denilen müessese kolay yürümez.

Şu forumda bile yuzlerce konu var. kocama asik degildim o beni cok seviyor diye evlendim ama bla bla...

Bir kere aynı evde bile hayal edemediğiniz adamla ayni yatağa nasıl gireceksiniz. Sadece sana sarilayim yeter masallarını geçiniz.

Herkes evliligin her donemini kor kutuk asikini karsisindakine yansitarak gecirmiyor. Yeri gelecek kendi sorunlari olacak size ilgisini sevgisini gistermeyecek eee sizde de ilgi sevgisi yok o zaman oturup aglayacaksınız ben o beni cok seviyor diye evlenmistim simdi o da yok diye.

Ama karsilikli sevgiyle evlenirseniz yeri gelir onun sorunlari olur sizin sevginiz evliliģi ayalta tuttar yeri gelir sizin olur bu sefer onun sevgisi evliliği ayakta tutar.

Avukat icin bir sey diyemeyeceğim. Su an gorustugunuz akrabadan tamamen ayrilip adim atabilirsiniz ama nasil karşilik alirsiniz bilemem ama hic adim atmazsaniz avukat aklinizda hep kalacak bu belli.

İyi de avukat olan adam da belki sizi sevecek, belki hisleriniz karşılıklı olacak? Bunu tam olarak denemeden bilemezsiniz ki. Hemen umutsuzluğa kapılmayın. Ayrıca akraba dediğiniz kişi olmaz bence, o iyi bir seçenek gibi görünmedi bana. Bir kere akraba olması olumsuz ve nedense saplantılı bir tip gibi geldi bana. Kurban keseceğim demesi falan bana itici geldi açıkçası.

iki tarafta sevmeden birbirlerine karşi bir cekim hissetmeden evlilik denilen müessese kolay yürümez.

Şu forumda bile yuzlerce konu var. kocama asik degildim o beni cok seviyor diye evlendim ama bla bla...

Bir kere aynı evde bile hayal edemediğiniz adamla ayni yatağa nasıl gireceksiniz. Sadece sana sarilayim yeter masallarını geçiniz.

Herkes evliligin her donemini kor kutuk asikini karsisindakine yansitarak gecirmiyor. Yeri gelecek kendi sorunlari olacak size ilgisini sevgisini gistermeyecek eee sizde de ilgi sevgisi yok o zaman oturup aglayacaksınız ben o beni cok seviyor diye evlenmistim simdi o da yok diye.

Ama karsilikli sevgiyle evlenirseniz yeri gelir onun sorunlari olur sizin sevginiz evliliģi ayalta tuttar yeri gelir sizin olur bu sefer onun sevgisi evliliği ayakta tutar.

Avukat icin bir sey diyemeyeceğim. Su an gorustugunuz akrabadan tamamen ayrilip adim atabilirsiniz ama nasil karşilik alirsiniz bilemem ama hic adim atmazsaniz avukat aklinizda hep kalacak bu belli.
Hak veriyorum size çevremde örnekleri var. Yıllarca boşuna istemedim gibi geliyor. Uygun değiliz ve manipülasyon aracı olarak bana bunları söylüyor gibi fikri aklımın bir köşesinde bu yol bitmeli gibi hissediyorum. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Back