- 1 Aralık 2020
- 4.527
- 50.997
- 458
- Konu Sahibi birakisina
-
yaz çok da umrumda. Haftalarca ban yiyip def olup gidiyorsun. Sonra uzaktan yazılanları okuyup kudurup kudurup geliyosun. Benim hayatımı etkileyen bir şey yok. Ayrıca aile hayatını dökmeseydin buraya napalımBenim esime cekirdek aileme laf bi kez daha edilsin bak daha ağır seyler yazacağım istersen deneyelim
Ben de ona bakmaya geldim ama önceki kavga sürüyormuş.Bu konu hala neden aktif ya metr*s yetmezliğiniz mi var?
Peki siz kimsiniz de kimin neyi hak ettiğine karar veriyorsunuz. Vasfınız ne? Kendiniz ne sanıyorsunuz? Genelkurmay başbakan mı?Hak ettiğin hak ettiğini veririm.
O küfür neydi öyle. Gözlerim senden özür dilerim.Üslubunuzda sıkıntı var gerçekten.Margaret Hale nin dediği gibi Tam bir Cringe Şelalesi
Ne kadar berbat bir hayatın varsa gelip burda şöyle iyiyim diyerek kendini avutmaya çalışıyosun yazık sana. Her kime ne cevap vereceksen terbıyesızlesmeye lüzum yok. Burda kimse senı meslegını kocanı kıskanmıyor bılmen gerekir bir çoğunun senden cok daha mükemmel hayatı ailesi var sürekli kıskançlıktan dem vuruyorsun demek sen kıskanıyorsun. Madem pskologsun bunu anlaman gerekirdi.Kıskanmasına gerek yooook.
Herkes kendisi gibi aile apartmanına muhtac kocası yatakta istemediği icin mutsuzlugunu burada benim üzerimden atmasın kafidir bu sözler adam olana ztn
Okey. Kıskanmasın. Herkes kendi durumuyla mutlu olsun.
Ama herkes kendisi gibi sanmasın karşısındakini
Ağlayarak günlüğüne yaz simdi
Yani burada kocaya muhtac profil yaftası yapıstırırsanız bende aradaki farklılıkları söylerim
Bu niye rahatsız etti :))))
Psikolog mu hshshjddjhNe kadar berbat bir hayatın varsa gelip burda şöyle iyiyim diyerek kendini avutmaya çalışıyosun yazık sana. Her kime ne cevap vereceksen terbıyesızlesmeye lüzum yok. Burda kimse senı meslegını kocanı kıskanmıyor bılmen gerekir bir çoğunun senden cok daha mükemmel hayatı ailesi var sürekli kıskançlıktan dem vuruyorsun demek sen kıskanıyorsun. Madem pskologsun bunu anlaman gerekirdi.
Hacı ben demedim hacı valla kendi dediPsikolog mu hshshjddjh
Ne kadar berbat bir hayatın varsa gelip burda şöyle iyiyim diyerek kendini avutmaya çalışıyosun yazık sana. Her kime ne cevap vereceksen terbıyesızlesmeye lüzum yok. Burda kimse senı meslegını kocanı kıskanmıyor bılmen gerekir bir çoğunun senden cok daha mükemmel hayatı ailesi var sürekli kıskançlıktan dem vuruyorsun demek sen kıskanıyorsun. Madem pskologsun bunu anlaman gerekirdi.
bu kadına güzel güzel laf anlatmaya çalışmanıza hayran kaldım ancak karşınızdaki kişi muhtemelen şöyle bir şey hanımlarPeki siz kimsiniz de kimin neyi hak ettiğine karar veriyorsunuz. Vasfınız ne? Kendiniz ne sanıyorsunuz? Genelkurmay başbakan mı?
Bir psikoloğun bu kadar çiğ olabileceğini düşünmüyorum. Önüne gelen psikoloğum diye dolanıyor.Hacı ben demedim hacı valla kendi dedi
Haklısınbu kadına güzel güzel laf anlatmaya çalışmanıza hayran kaldım ancak karşınızdaki kişi muhtemelen şöyle bir şey hanımlar
bu kadına güzel güzel laf anlatmaya çalışmanıza hayran kaldım ancak karşınızdaki kişi muhtemelen şöyle bir şey hanımlar
Oha ya!Esimi katıp esime kendince yorum yapanın cocugunu da anasını da katarım.
Sanane.
Sana ne girdi kıvrandırdı seni
Al sana uslüp.
Daha önce de yazmıştım yine yazayım. Eğitim eğitim diye tutturduğu şeyler -5 netle girilen 2 yıllık bölümler. Lojistik, 2 yıllık çocuk gelişimi falan okumuş.Oha ya!
Üsluba mı kusayım, kocayla çocuğu ve anayı denk gören zihniyetinize mi, eğitim diye yıllarını size harcayan hocalara, bu devletin boşa giden kaynaklarına mı!
Boşuna alıntılayıp cevap verip mide asitinizi sunmayın bana, oralara inmem inemem, mümkün değil, olasılığı bile söz konusu değil!
Avrupa'daki insanların çoğu kendi işini yapıyor. Refah düzeyi yüksek olduğu için herkesin öyle üniversite okuyayım motivasyonu yok. Okumak isteyen parayı basıp okuyor. Nasıl bir görgüsüzlüğün içerisinde ise Avrupa'nın gobeginde bunu büyük bir iş olarak görüyor. Lojistik ve çocuk gelişime gümledim. HshssbDaha önce de yazmıştım yine yazayım. Eğitim eğitim diye tutturduğu şeyler -5 netle girilen 2 yıllık bölümler. Lojistik, 2 yıllık çocuk gelişimi falan okumuş.
Bir de benim tanıdıklarımın içersinde hiçbir sınava, mülakata girmeden yurtdışında 2 veya 1 yıllık yl okuyanlar var. Yani parayla yurtdışında diploma satan bölümler. TRde zar zor okul okuyan kişiler çok gidiyor böyle yerlere. Sanırım yurtdışında öyle bir şeyde psikoloji okumuş.
Yani eğitimliyim eğitimliyim dediği tüm bölümleri toplasan şurda yorum yapan hanımların okuduğu bir lisans eğitiminin çeyreği kadar emek yok
Niye ya nesi var siyahilerin bana cok anlayıslı pozitif insanlar gibi geliyorlarAynen, bu ikinci oldu bu arada, beyaz batılı adamların profillerinden yazıyorlar, dertleri ne tam olarak bilmiyorum.
Gelsin seri beğenmedimlerDaha önce de yazmıştım yine yazayım. Eğitim eğitim diye tutturduğu şeyler -5 netle girilen 2 yıllık bölümler. Lojistik, 2 yıllık çocuk gelişimi falan okumuş.
Bir de benim tanıdıklarımın içersinde hiçbir sınava, mülakata girmeden yurtdışında 2 veya 1 yıllık yl okuyanlar var. Yani parayla yurtdışında diploma satan bölümler. TRde zar zor okul okuyan kişiler çok gidiyor böyle yerlere. Sanırım yurtdışında öyle bir şeyde psikoloji okumuş.
Yani eğitimliyim eğitimliyim dediği tüm bölümleri toplasan şurda yorum yapan hanımların okuduğu bir lisans eğitiminin çeyreği kadar emek yok
kenar mahallelerde yetişince böyle oluyor demekEsimi katıp esime kendince yorum yapanın cocugunu da anasını da katarım.
Sanane.
Sana ne girdi kıvrandırdı seni
Al sana uslüp.
Avrupalılara verdikleri eğitimle bunlarınki aynı değil. Kendi vatandaşlarına ve ithal ettikleri başarılı öğrencilere gerçekten güzel eğitim veriyorlar. bunun gibi yabancıları sırf sövüşlemek için ayrı kontenjan ayırıyorlar. Ee üniversitelerin de paraya ihtiyacı var.Avrupa'daki insanların çoğu kendi işini yapıyor. Refah düzeyi yüksek olduğu için herkesin öyle üniversite okuyayım motivasyonu yok. Okumak isteyen parayı basıp okuyor. Nasıl bir görgüsüzlüğün içerisinde ise Avrupa'nın gobeginde bunu büyük bir iş olarak görüyor. Lojistik ve çocuk gelişime gümledim. Hshssb
bebeğim 3 yıl farklı psikoloji dallarında ingiliz hocalardan uygulamalı terapi eğitimleri ve koçluk nlp vs gibi alanlarda sertifikalarım var özel ilgimden dolayı ve bir dönem de yaptım. Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden birine birincilikle girdim. en prestijli burslarla okudum. kariyerli bir kocam varSeni ağlayacak bisey sölim 4 senelik psikoloji tezimi de verdim yani bu durumda sanırım psikolog unvanı almaya hak kazandım .
Ama bu arada ben 2 senelik 2 bölüm okudugumda da dernek actım :) vizyonum hep daha ileride oldu.
Arabanızın muaynesini yaptıracak paranız bile olmayıp korkudan arabanızı garajdan cıkaramayıp burada bana akıl vermeniz güldürüyor
Ay buldumcuk senisenin bu sonradan görme yorumların konuların beni güldürüyor
18 yasımda bile arabam oldugunda böyle düşüncelerim olmamıştı acaba kendi yetersiz hayatıha mı baksan? Bakmazsan daha leş uslüplar gelecek sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?