senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Benim esime cekirdek aileme laf bi kez daha edilsin bak daha ağır seyler yazacağım istersen deneyelim
yaz çok da umrumda. Haftalarca ban yiyip def olup gidiyorsun. Sonra uzaktan yazılanları okuyup kudurup kudurup geliyosun. Benim hayatımı etkileyen bir şey yok. Ayrıca aile hayatını dökmeseydin buraya napalım

Ayrıca ağlayarak günlüğüne yaz lafını da ben sana demiştim. Aferin bir şeyler öğrenmişsin benden

Ne kadar berbat bir hayatın varsa gelip burda şöyle iyiyim diyerek kendini avutmaya çalışıyosun yazık sana. Her kime ne cevap vereceksen terbıyesızlesmeye lüzum yok. Burda kimse senı meslegını kocanı kıskanmıyor bılmen gerekir bir çoğunun senden cok daha mükemmel hayatı ailesi var sürekli kıskançlıktan dem vuruyorsun demek sen kıskanıyorsun. Madem pskologsun bunu anlaman gerekirdi.

Psikolog mu hshshjddjh

Peki siz kimsiniz de kimin neyi hak ettiğine karar veriyorsunuz. Vasfınız ne? Kendiniz ne sanıyorsunuz? Genelkurmay başbakan mı?
bu kadına güzel güzel laf anlatmaya çalışmanıza hayran kaldım ancak karşınızdaki kişi muhtemelen şöyle bir şey hanımlar

Esimi katıp esime kendince yorum yapanın cocugunu da anasını da katarım.
Sanane.
Sana ne girdi kıvrandırdı seni
Al sana uslüp.
Oha ya!
Üsluba mı kusayım, kocayla çocuğu ve anayı denk gören zihniyetinize mi, eğitim diye yıllarını size harcayan hocalara, bu devletin boşa giden kaynaklarına mı!

Boşuna alıntılayıp cevap verip mide asitinizi sunmayın bana, oralara inmem inemem, mümkün değil, olasılığı bile söz konusu değil!

Daha önce de yazmıştım yine yazayım. Eğitim eğitim diye tutturduğu şeyler -5 netle girilen 2 yıllık bölümler. Lojistik, 2 yıllık çocuk gelişimi falan okumuş.

Bir de benim tanıdıklarımın içersinde hiçbir sınava, mülakata girmeden yurtdışında 2 veya 1 yıllık yl okuyanlar var. Yani parayla yurtdışında diploma satan bölümler. TRde zar zor okul okuyan kişiler çok gidiyor böyle yerlere. Sanırım yurtdışında öyle bir şeyde psikoloji okumuş.

Yani eğitimliyim eğitimliyim dediği tüm bölümleri toplasan şurda yorum yapan hanımların okuduğu bir lisans eğitiminin çeyreği kadar emek yok

Avrupa'daki insanların çoğu kendi işini yapıyor. Refah düzeyi yüksek olduğu için herkesin öyle üniversite okuyayım motivasyonu yok. Okumak isteyen parayı basıp okuyor. Nasıl bir görgüsüzlüğün içerisinde ise Avrupa'nın gobeginde bunu büyük bir iş olarak görüyor. Lojistik ve çocuk gelişime gümledim. Hshssb

Aynen, bu ikinci oldu bu arada, beyaz batılı adamların profillerinden yazıyorlar, dertleri ne tam olarak bilmiyorum.
Niye ya nesi var siyahilerin bana cok anlayıslı pozitif insanlar gibi geliyorlar hiç siyahi arkadasım da olmadı ya unide birsürülerdi birkac kız evlendi bile ama ben hiç tanısamadım ya. hatta evlenip bununla fenomenlik yapanlar oluyor karayipler gelini falan vardı esi siyahi ama will smithe benziyor yaa

Gelsin seri beğenmedimler

Avrupalılara verdikleri eğitimle bunlarınki aynı değil. Kendi vatandaşlarına ve ithal ettikleri başarılı öğrencilere gerçekten güzel eğitim veriyorlar. bunun gibi yabancıları sırf sövüşlemek için ayrı kontenjan ayırıyorlar. Ee üniversitelerin de paraya ihtiyacı var.

1 yıllık yl bölümü mü olur? Var valla. Bunları sövüşleyip diploma veriyorlar. Bunlar da sonra ülkeye gelip yurtdışında okudum diye millete hava atıyorlar. Girmek için hiçbir şart bile yok. Sadece belli seviyede dil istiyorlar. Onun dışında para ver kafi

bebeğim 3 yıl farklı psikoloji dallarında ingiliz hocalardan uygulamalı terapi eğitimleri ve koçluk nlp vs gibi alanlarda sertifikalarım var özel ilgimden dolayı ve bir dönem de yaptım. Türkiye’nin en iyi üniversitelerinden birine birincilikle girdim. en prestijli burslarla okudum. kariyerli bir kocam var
arabam da 2023 suw
bulunduğum şehrin en lüks sitelerinden birinde 6+1 evde oturuyorum. tiksindiğim bir üslup ve tarz ama senin gibiler bundan anlıyor. 2 yıllık ücretsiz çocuk izninde olduğumdan kafa dağıtıyorum buralarda fırsat buldukça. arada da böyle rezil diyaloglara giriyoruz mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…