- 16 Nisan 2023
- 824
- -190
- 18
- Konu Sahibi birakisina
-
Ben cipi cıkartırım sen rahat ol kendi hayatındaki mutsuzlukların, aile yasamında esinin seni takmaması, tesettüre girdiği icin depresyonlara giren, birde sanırım asırı kilo alıp aynalara küsen, etrafında tek bir insan bırakmamıs, aile apartmanına mecbur kalmıs asosyallikten oglu kekeme olmus bir insanın verdiği akıllar afedersiniz ama beni koca bi kahkahaya sürükledi. Ayol bekar adamın bekarken yaptıgı seylerden kıllanmam cok normal.İyi geceler denizcim çipi çıkar batmasın herifin Bi yerine uyurken.
Oğlum çok zeki olduğu için konuşma hızı düşünme hızına yetişemiyormuş nefes kontrolünü yapamıyormuş. Çok şükür dil terapisi ile atlattık canım benim. İstersen zeka raporunu atayım özelden sen hep öyle yapıyorsun ya. İnanır mısın seninkinin en az iki katı.Ben cipi cıkartırım sen rahat ol kendi hayatındaki mutsuzlukların, aile yasamında esinin seni takmaması, tesettüre girdiği icin depresyonlara giren, birde sanırım asırı kilo alıp aynalara küsen, etrafında tek bir insan bırakmamıs, aile apartmanına mecbur kalmıs asosyallikten oglu kekeme olmus bir insanın verdiği akıllar afedersiniz ama beni koca bi kahkahaya sürükledi. Ayol bekar adamın bekarken yaptıgı seylerden kıllanmam cok normal.
Ama seni acıtacak bisi söylemek istiyorum.
“Ben bi evliliğe mecbur değilim biz seneledir ztn beraberiz , evlilik insanı da değilim ortak bir yer acıyoruz ailem bu ne demek madem iste de beraber oluyorsunu evlenin” dedi ve evlendik. Yani senelerdir beraber oldugum sürekli araya km ler giren adamı elbet kontrol etmeliyim bu benim doğrum ama bana akıl verecek, cak cak konusabilecek insan sen değilsin. Umarım oğlunuz düzelmiştir. Buradaki aktifliğinizi cocugunuza gösterirseniz bu tarz sorunları olmaz
Kocamaaannnn öpüyorum
Kız o aile apartmanını nerden çıkardın.Kemalin ahvali cok iyi durumda benimde keyfim cok iyi durumda.
Yardım yada akıl istemeyen insana zoraki akıl vermek? Komik sadece
Ayrıca bi insanın aldatılıp, evliliğine devam etmesi icin ki 2 aylık evliyim, evlilik öncesi yaptıgım biseyden bahsediyoruz. Ancak mecbur, kendi ekonomik özgürlügünğn olmaması vs burada akıl veren ablalardan biri aile apartmanında yasayan bi zavallı :)
Ben kimden akıl almam icin cok iyi isler hayatta basardıgından emin olmam lazım
Ben ancak öyle birinden akıl alırım.
Burada ki nick name’lerden ancak köpeğimin cisi icin akıl alırım o kadar
Snn actıgın konularda kendi beyanların bunlar. Hadi sen uzun uzun yaz cnm ben isten yeni geldim buna fazla mesai harcamak kendime haksızlık olurKız o aile apartmanını nerden çıkardın.Takmış kafaya yok anam yok bi tane bile ne eşimin ne benim akrabam yok bırak apt semtte bile yok.
Kadının çocuğunun hastalığı ne alaka? Şimdi niye burdan vuruyosun? Çok çok kötü bir insansın. Aynı zamanda psikolojin kesinlikle normal değil. Üstüne gidilince hemen çirkinleştin. Donanımlı falan da değilsin. Milyon sıralama yapılarak girilen iki yıllık birkaç tane bölüm bitirmişsin kendine donanımlı diyip duruyosun. Çocuk gelişimi bitirip öğretmenim diyosunBen cipi cıkartırım sen rahat ol kendi hayatındaki mutsuzlukların, aile yasamında esinin seni takmaması, tesettüre girdiği icin depresyonlara giren, birde sanırım asırı kilo alıp aynalara küsen, etrafında tek bir insan bırakmamıs, aile apartmanına mecbur kalmıs asosyallikten oglu kekeme olmus bir insanın verdiği akıllar afedersiniz ama beni koca bi kahkahaya sürükledi. Ayol bekar adamın bekarken yaptıgı seylerden kıllanmam cok normal.
Ama seni acıtacak bisi söylemek istiyorum.
“Ben bi evliliğe mecbur değilim biz seneledir ztn beraberiz , evlilik insanı da değilim ortak bir yer acıyoruz ailem bu ne demek madem iste de beraber oluyorsunu evlenin” dedi ve evlendik. Yani senelerdir beraber oldugum sürekli araya km ler giren adamı elbet kontrol etmeliyim bu benim doğrum ama bana akıl verecek, cak cak konusabilecek insan sen değilsin. Umarım oğlunuz düzelmiştir. Buradaki aktifliğinizi cocugunuza gösterirseniz bu tarz sorunları olmaz
Kocamaaannnn öpüyorum
Yalnız eksik oldu cnm yazdıkların ben tamamlamak isterim.Kadının çocuğunun hastalığı ne alaka? Şimdi niye burdan vuruyosun? Çok çok kötü bir insansın. Aynı zamanda psikolojin kesinlikle normal değil. Üstüne gidilince hemen çirkinleştin. Donanımlı falan da değilsin. Milyon sıralama yapılarak girilen iki yıllık birkaç tane bölüm bitirmişsin kendine donanımlı diyip duruyosun. Çocuk gelişimi bitirip öğretmenim diyosunsürekli aldatılıp affediyolar deme sebebin de kendi travmandan kaynaklıymış bu konuda çok iyi belli ettin. Sen de burda vakit harcayacağına kocanın telefonunu patlatmaya devam et
Hiç mi yok?Kız o aile apartmanını nerden çıkardın.Takmış kafaya yok anam yok bi tane bile ne eşimin ne benim akrabam yok bırak apt semtte bile yok.
İşte okuduğunu anlamamışsın. 11 yıllık Evlilik Hayatımda hiç aile apt oturmadım. Oturduğum bina aile apt herkes birbirine akraba Bi ben yabancıyım sanırım bunu diyorsun. Bir şeyler bulmaya çalışmışsın ama olmamış be gülüm.Snn actıgın konularda kendi beyanların bunlar. Hadi sen uzun uzun yaz cnm ben isten yeni geldim buna fazla mesai harcamak kendime haksızlık olur
Yok ya atıyor kafadan oturduğum bina aile apt herkes akraba yabancı Bi benim onu söylüyor galiba.Hiç mi yok?
Hiç kaynanan da mı haftada bir gelmek istemedi zalım kadın?Yok ya atıyor kafadan oturduğum bina aile apt herkes akraba yabancı Bi benim onu söylüyor galiba.
Ah keşke aldatıldığımı falan yazsaydım da onu okusaydı ne sevinirdi gariban. Bütün mesajları okumuş beni gömebilmek için
Sinirden hızlı hızlı stalklamış tam okuyamamış elcmalföelİşte okuduğunu anlamamışsın. 11 yıllık Evlilik Hayatımda hiç aile apt oturmadım. Oturduğum bina aile apt herkes birbirine akraba Bi ben yabancıyım sanırım bunu diyorsun. Bir şeyler bulmaya çalışmışsın ama olmamış be gülüm.
Ayyy aile apartmanında bile oturamıyorsun. Millet sulalece yaşıyor kıskan ancak sen.İşte okuduğunu anlamamışsın. 11 yıllık Evlilik Hayatımda hiç aile apt oturmadım. Oturduğum bina aile apt herkes birbirine akraba Bi ben yabancıyım sanırım bunu diyorsun. Bir şeyler bulmaya çalışmışsın ama olmamış be gülüm.
Çok uzakta kaynanam. Biz gidiyoruz Bi kaç senede Bi.Hiç kaynanan da mı haftada bir gelmek istemedi zalım kadın?
Bi de başkasının aile apartmanına gitmiş kira veriyor. Yokluk böyle bişi.Ayyy aile apartmanında bile oturamıyorsun. Millet sulalece yaşıyor kıskan ancak sen.
Mesajlarını okumak için mesai yapmış. Demek ki yazmaya mesai yapamıyor. Bizim gibi işsiz değil tabi, donanımlı biri o.Yok ya atıyor kafadan oturduğum bina aile apt herkes akraba yabancı Bi benim onu söylüyor galiba.
Ah keşke aldatıldığımı falan yazsaydım da onu okusaydı ne sevinirdi gariban. Bütün mesajları okumuş beni gömebilmek için
He çocukluğuma kadar inmiş ama çok donanımlı çok işli maşallah.Mesajlarını okumak için mesai yapmış. Demek ki yazmaya mesai yapamıyor. Bizim gibi işsiz değil tabi, donanımlı biri o.
Bana takmış kafayı. Egosunu sarstım sanırım.Sinirden hızlı hızlı stalklamış tam okuyamamış elcmalföel
Sen sus, başkasının aile apartmanına iç güveysi gitmişsin resmen.He çocukluğuma kadar inmiş ama çok donanımlı çok işli maşallah.
ay hırsından nasıl mesajı düzenleyip upuzun mesaj döşemişsinYalnız eksik oldu cnm yazdıkların ben tamamlamak isterim.
2 yıllık 2 üniversite okuduktan sonra ve yurtdısında yasayabilme olasılığımızdan sebep annemin de gazlamasıyla psikoloji bitirdim. Bu isi yapmıyorum. Ztn kendi sürdürdügümüz isimiz var. Ve ayrıca kimsesiz cocuklar icin dernek acmıs en genc dernek açan insanlardan oldum:)
Devlet desteği aldım, aile bakanlığı ödenek sagladı.
Sürekli aldatılıp affedenler malesef calısmayıp evinde oturanlar
Donanımları olan kadınlar affetmiyor cok nadir affeden.
Ben devlet memuru değilim kociskom ayy giderse tek eve cıkamam kira ödeyemem kociskomu affedeyim diyeceğim.
Herkesin hayatını ne sanıyorsunuz bilmiyorum ama sandığınız değil. Evet bekarken patlattıgım telefona istinaden güvensizlik olusup takip etmisim.
Eee sanane:)
Lan ben ailemin isteği ile evlenmis insanım ztn biz ortak hayat sürdürüyorduk evlilik benim icin elzem değil ki :)
Aldatılsam ceker giderim. Bizim mallarımız gidexeğimiz evimiz kalacağımız yer bunların kavgasınu dahi yasamadan bie bavulla karsı taraf cekip gidecek kadar gururlu, onu istemeyen biri karşısında
O yüzden 3 kurusluk beyni ile 5 kurusluk atanlara bu üslüp fazlasıyla kafidir.
İnsan olana insanca üslüp , insan olmayana bu.
Asosyallikten kafayı yemis, kocası ile bosanma asamalarına gelmis, adam takmamıs, sallamamıs cevresinde insan bırakmamıs, insan görmemekten cocugu kekeme olmus insanlar tutmus bana akıl veriyor:))
Üstelik ben akıl istemediğim halde
Heralde bekarken erkeklerin çapkın olabileceği ihtimali sizin beyinde yok güncelleme gelmemiş
Burada esim ile ilg tek bi sikayet konum olmadıgı halde haddiniz olmadan bunu konusuyorsunuz
Size ne girdi ne cıktı anlamadım
Aynn kardes herkesi burada konu acıp bosanmaya korkan ev kadını sanıyorsunuz yok iste güclü kadınlar da var :) bunun maddiyatla değil manevi gücle alakalı oldugunu anlayacaksınız
Aile hayatım kimsenin haddine değil, ailemi konusanın ailesini konusur yetmezse de ezerim.
Hadi simdi kaybol
Yanlışlıkla ağzından bir şey kaçırdı. Buraya yansıttığı mükemmel hayatıydı oysa ki. Şimdi onun hırsını yaşıyor.ay hırsından nasıl mesajı düzenleyip upuzun mesaj döşemişsinsen böyle sinir krizi geçirdikçe daha çok uğraşasım geliyor. Sen akıl verme yazdıkça akıl veresim geliyo. Ayrıca aile hayatını milletin önüne dökmeseydin konuşulmazdı. Dökersen konuşuruz da akıl da veririz. Şimdi gidip ağlayarak günlüğüne yazabilirsin baaayss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?