senin kocan 'asla aldatmaz' ise; beni 3 yıldır karısıyla aldatan kimin kocası?

Ayy hala evli adamla ilişki kurdum diyor ya.
İlişki fln yok ortada.
İlişkide görüşürsün gezer tozarsın. Çıldırtma insanı ne ilişkisi

Valla bazı evli kadınlar sanalsa ve kadınla görüşmediği sürece affedebiliyor fazla medet ummasın gerçi araya aileler giriyor barıştırıyorlar falan. Konu sahibi de sanıyor ki yıldırım gibi evlerine düşecek ,bana göre oda ihanet ama işte ciddiye almayanlar var. Bana askıntı oldu der falan deli der altından girer üstünden çıkar.
O zaman amacı evli ise ayırıp kendisine çekmek. Yine üzücü bir şekilde ifade etmek isterim ki yapılan araştırmaya göre eğer aldatan adamı gambazlayan metresi ise ona olan aşkı sıfırlanıyor sevmiyor yuvasının bozan olarak onu suçluyor direkt.Eger adam kendi boşanıp metresini seçerse o zaman devam ediyor ama genelde sağlıklı ilişkileri olmuyor. İçten içe huzursuzlar yuva üstüne yuva olmaz burdan gelen bir tabir.
Birde ben onun yuvasını bozmak istemedim zarar vermedim bilmem ne tarzı yazdı,çelişkili bir hanım ya ne istediği belli değil. Adam evliliğini sürdürsün ama senle gizliden devam etsin, ketçap mayonez de ister misin? Tobe tobe yaa kendi yuvan olmasın mı onu mu bekliceksin sen ya yıllarca.

Son düzenleme:
Nasi yakmis napmiş kiz?

İlişki derken zaten gercek bir iliskiden bahsetmiyorum. O zaman için bana göre ilişki idi. İlişki derken sadece sevgili vs kastedilmeyebilir. Devam eden irtibattan bahsediyorum ilişki derken.

Ne kadar da kolay şekilde bu derece acımasızca ve emin bir şekilde yorum yapabiliyorsunuz anlayamıyorum sizi. Onunla ilerisi oldu gibi bir amacım yok. Ben aldatıyorum zaten bu gayet acik. İnşallah bir gün beni böyle acımasızca eleştirdiğiniz gibi kendiniz eleştirilmezsniz. Bende sizim gibiydim. Her şey netti acımam yoktu hatalı ise ama bakin şimdi o durumdayim. Bence bu kadar çizgiyi aşmayin. Yapmam dediigni yapiyor insan. Ama gene de siz bilirsniz tabiki müdahale edeme. Buyurun nasıl istiyorsanız oyle olsun

Bu kişinin sizin eşiniz olduğundan mı şüpheleniyorsunuz ben mi yanlış anlıyorum? Bayağı ciddi ciddi öğrenmek istiyorsunuz sanki
Şu adamı bu forumdan birine kilitleyeceksin illa karısının kk'da aktif olduğunu nereden biliyorsun? Ben mi kaçırdım?

Bu kişinin sizin eşiniz olduğundan mı şüpheleniyorsunuz ben mi yanlış anlıyorum? Bayağı ciddi ciddi öğrenmek istiyorsunuz sanki
Onun eşi olamaz tek çocuk var onlarda. Bir de accessdenied in kocası sana bakmaz tapusu accesde

Bence siz hangi doktora gidiyorsanız değiştirin. Gerçekten söylüyorum iyi değilsiniz.
3,5 yıl sanal bir şeyi ciddiye almanız çok tuhaf. Bu kadar dünya sonu sanmanız daha tuhaf. Kadının kocası sandığını düşünmeniz tuptuhaf. Gerçekten en acilinden gidin doktora sağlıklı düşünemiyorsunuz

Yoo canımız sıkılıyo. Kadın Fransa 'da, kocası Fransız. Hayal edemezsin o adamı sen yevrım.

Karısıyla nikahı var sizinle nikahı yok.bu ayrıntıya dikkat edelim

Ben bu metres olma konularında şunu merak ediyorum . Yani aynaya kendinize baktığınızda ne hissediyorsunuz. Adamın biri var bir evlilik hayatı var ve sizi esantiyon olarak tutuyor . Orda kanun ve toplum önünde kabul ettiği bir eşi var çevresi saygı duyuyor siz toplumda başka bir isimle anılıyorsunuz . Bu bir kadına nasıl güzel gelebilir ? Birde bu evli erkeklerle metres aşkları niyeyse daha böyle tutkulu olur gibi anlatılıyor ya hep ağlamalı işemeli falan oyle yazınca empati kuracağımızi mi dusunuyorsunuz ?

Yüzde yüz eminim senin hakkında sen de bal gibi biliyorsun. Bu tarz yorum yapılmasa asla anlamak gibi bir tavrın yok çünkü. İntihar edecektim diyen sen değil misin ablacım? Bende senin gibi bağımlılık probleminde biri ile bir insan zor katlanır ve sevgili olmaz. Ne yapacağın kestirilemez ,belli olmaz bir dünya gerçeğinden bahsediyorum 2+2=4 dedim diye mi acımasız mı oluyorum? Söylediklerinin nesi normal şimdiye kadar? Şimdiye kadar herkes dedi tedavi ol ve geride bırak şunu diye hala dönsün affettirsin barışırım diyosun yuva bozmak içinde ekstra çaban var zaten ki kimi kandırıyorsun? Bozmak istemem vs diye. Sana dönsün derdindesin ama şunu diyim asla unutma mutlu olamazsın sen onla hiçbir zaman... Dikişi bozuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…