- 25 Aralık 2014
- 8.159
- 27.731
- 748
- Konu Sahibi birakisina
-
Ayy hala evli adamla ilişki kurdum diyor ya.
İlişki fln yok ortada.
İlişkide görüşürsün gezer tozarsın. Çıldırtma insanı ne ilişkisi
Nasi yakmis napmiş kiz?Bu yıl sene başlarında veya ortalarında söyledi. Sonra irtibatı kopardık. Aradan 5-6 ay kadar zaman geçti. Sonra bir yere kişiyi belirtmeden kendimi anlattım. O başka bir isimle yani gene kandırarak bana ulaştı sonrada sürekli çarpıştık.
Hayır tabiki evliyim dedi ama boşanıp evlenicem demedi. Karımı seviyorum dedi güya. Çocukları için bosanamazmis söz vermiş
Yok beni sevmiş beni istermiş benimle evlenirmis. Ama yapamazmis kesinlikle mümkün degilmis.Bakın çok uğraştım gerçekleri tek bir seferde anlatmadı ve su an hala bildiklerimin hangisi yalan hangisi doğru bilmiyorum. Kimse benim kadar ugrasmazdi gerçekleri öğrenmek için eminim kimse ugrasmazdi. Çok yıprandım bunaldım depresyona girdim günlük rutinlerimi bile yapmadim. Yattım sürekli. tam başka bir evlilik meselem vardı dedim artık o defteri kapatıyorum bu kişiyle evlenicem dedim . O kişiyle görüştüğüm gün karşıma çıktı beni allak bullak etti o iş kaldı. Tabi bu gerçekleri anlatmadan öncesiydi. İntiharın eşiğine geldim dedim ona intihar edicem bak dedim o engelledi defolup gitti çok kötü bir halde bıraktı ilaçlar içtim rahatsız oldum falan ne kadar da anlatsam bitmez. Ben ona hicbri zaman zarar vermedim öyle bir niyetim olmadı. Evliliğini bozmak gibi bir düşüncem olmadı. Çok direndim ona zarar vermemek için çok direndim ama aynı zamanda da içim soğumuyordu onu zorluyordum pişman olsun beni anlasın vs vs. Sonra gitmiş kendi başını yakmış
İlişki derken zaten gercek bir iliskiden bahsetmiyorum. O zaman için bana göre ilişki idi. İlişki derken sadece sevgili vs kastedilmeyebilir. Devam eden irtibattan bahsediyorum ilişki derken.Ya güzel kardeşim, adamın tekine 3 yıl masturbasyon malzemesi olmuşsun, watpadda yazmak da bir seçenek ama adam onun yerine kadınlara hikaye yazıp bir nevi beyinsel tatmine ulaşıyor, ilişki böyle bir şey değil, böyle bir sevgililik yok. Kendine gel.
Adam basinj nasi yakmis?İlişki derken zaten gercek bir iliskiden bahsetmiyorum. O zaman için bana göre ilişki idi. İlişki derken sadece sevgili vs kastedilmeyebilir. Devam eden irtibattan bahsediyorum ilişki derken.
Ne kadar da kolay şekilde bu derece acımasızca ve emin bir şekilde yorum yapabiliyorsunuz anlayamıyorum sizi. Onunla ilerisi oldu gibi bir amacım yok. Ben aldatıyorum zaten bu gayet acik. İnşallah bir gün beni böyle acımasızca eleştirdiğiniz gibi kendiniz eleştirilmezsniz. Bende sizim gibiydim. Her şey netti acımam yoktu hatalı ise ama bakin şimdi o durumdayim. Bence bu kadar çizgiyi aşmayin. Yapmam dediigni yapiyor insan. Ama gene de siz bilirsniz tabiki müdahale edeme. Buyurun nasıl istiyorsanız oyle olsunİntihar mı? İnsanlar evlat acısı yaşıyor da yaşamaya devam ediyorlar ya... O adamla evkenseydin mutluydun şimdi. Acı çekmeye devam sen bundan hoşlanıyor ve besleniyorsun.
O adam seni de aldatıyor ki her zaman aldatacak hala bekliyorsun kuzu gibi. Birde bana dedin aldatılırsın bu ön yargılarla diye. Burdan hep sen aldatılırsın gibi tema çıktı. Bir erkeğe böyle kör kütük bağlanmak. Kesinlikle erkek olsam ilişki yasamam senle ya adama ya kendine zarar verirsin. Asla terk edilmemen lazım senin. Korkunç.
Kaçmış senden ve niye görüşmediği ortada. Karşına nasıl çıkıyor sanal hayatı bu kadar reel gibi yaşayan bir seni gördüm çok enteresan.
Anlatmak istemiyorum. Karısı isterse bana ulaşır o sorar soracaklariniNasi yakmis napmiş kiz?
Karisi seni biliyo mu?Anlatmak istemiyorum. Karısı isterse bana ulaşır o sorar soracaklarini
Aferm anlatma catlat insani g.tündenAnlatmak istemiyorum. Karısı isterse bana ulaşır o sorar soracaklarini
Bu kişinin sizin eşiniz olduğundan mı şüpheleniyorsunuz ben mi yanlış anlıyorum? Bayağı ciddi ciddi öğrenmek istiyorsunuz sankiAferm anlatma catlat insani g.tünden
Şu adamı bu forumdan birine kilitleyeceksin illaBu kişinin sizin eşiniz olduğundan mı şüpheleniyorsunuz ben mi yanlış anlıyorum? Bayağı ciddi ciddi öğrenmek istiyorsunuz sanki
Onun eşi olamaz tek çocuk var onlarda. Bir deBu kişinin sizin eşiniz olduğundan mı şüpheleniyorsunuz ben mi yanlış anlıyorum? Bayağı ciddi ciddi öğrenmek istiyorsunuz sanki
Bence siz hangi doktora gidiyorsanız değiştirin. Gerçekten söylüyorum iyi değilsiniz.Bu kişinin sizin eşiniz olduğundan mı şüpheleniyorsunuz ben mi yanlış anlıyorum? Bayağı ciddi ciddi öğrenmek istiyorsunuz sanki
Yoo canımız sıkılıyo. Kadın Fransa 'da, kocası Fransız. Hayal edemezsin o adamı sen yevrım.Bu kişinin sizin eşiniz olduğundan mı şüpheleniyorsunuz ben mi yanlış anlıyorum? Bayağı ciddi ciddi öğrenmek istiyorsunuz sanki
Karısıyla nikahı var sizinle nikahı yok.bu ayrıntıya dikkat edelimÖmrüne ömrümü veririm dediğim sevgilimin evli olduğunu öğrendim. Ve o ukala bir şekilde kendini savunmaya devam ediyor. Öfkem geçmiyor, içim soğumuyor. Bana çektirdiklerini gerçekten anlamadığı sürece bu defteri kapatmak istemiyorum!
Anlatmak istemiyorum. Karısı isterse bana ulaşır o sorar soracaklarini
Bu kişinin sizin eşiniz olduğundan mı şüpheleniyorsunuz ben mi yanlış anlıyorum? Bayağı ciddi ciddi öğrenmek istiyorsunuz sanki
Ne kadar da kolay şekilde bu derece acımasızca ve emin bir şekilde yorum yapabiliyorsunuz anlayamıyorum sizi. Onunla ilerisi oldu gibi bir amacım yok. Ben aldatıyorum zaten bu gayet acik. İnşallah bir gün beni böyle acımasızca eleştirdiğiniz gibi kendiniz eleştirilmezsniz. Bende sizim gibiydim. Her şey netti acımam yoktu hatalı ise ama bakin şimdi o durumdayim. Bence bu kadar çizgiyi aşmayin. Yapmam dediigni yapiyor insan. Ama gene de siz bilirsniz tabiki müdahale edeme. Buyurun nasıl istiyorsanız oyle olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?