- Konu Sahibi birakisina
-
And the oscar goes toKK - Bunu mu demek istemiştiniz… ( sevgilinizin eşi kocam beni aldatmadı diye kocasını savundu sizde madem kocan seni aldatmadı benimle sevgili olan kimdi ? Dediniz )
Şimdi ödülümü verin
Diyor ki beni diyor karısıyla diyor aldattı diyor.Ne anlatmak istedigini anlamadik vala bacim
Valla bu kk çok üye gördü ama sizin gibisini de ilk defa görüyordur. Helal olsun. Şu durumda beni karısıyla aldattı diyebilmek de ne bileyim...'Beni karısıyla, karısını benimle aldatan koca senin kocan olabilir!' diyerek aklınızda soru işareti bırakıyorum.
Karısıyla mi aldatti o nasil oluyorDiyo ki beni diyor karısıyla diyor aldattı diyor.
KK literatürüne yeni bir şey daha eklendi, karısıyla aldatmaDiyo ki beni diyor karısıyla diyor aldattı diyor.
Hım şey, şey değil mi bu sadakatsiz AsyaDiyo ki beni diyor karısıyla diyor aldattı diyor.
Demin de yazdım kk böylesini görmemiştirKK literatürüne yeni bir şey daha eklendi, karısıyla aldatma
'Beni karısıyla, karısını benimle aldatan koca senin kocan olabilir!' diyerek aklınızda soru işareti bırakıyorum.
Kimsenin ömrüne ömrünüzü vermenize gerek yok, kendi ömrünüzü kendinze saklayınız.Ömrüne ömrümü veririm dediğim sevgilimin evli olduğunu öğrendim. Ve o ukala bir şekilde kendini savunmaya devam ediyor. Öfkem geçmiyor, içim soğumuyor. Bana çektirdiklerini gerçekten anlamadığı sürece bu defteri kapatmak istemiyorum!
Öyledir galiba. diziyi hiç izlemedigim için yorum yapamayacağım.Hım şey, şey değil mi bu sadakatsiz Asya
'Beni karısıyla, karısını benimle aldatan koca senin kocan olabilir!' diyerek aklınızda soru işareti bırakıyorum.
Senden korkulurHeee anladim buradan birinin kocasıyla yattın topluca yazayım dedin ? Kim kız o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?