• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Seni Seviyorum Çünkü...

Seni seviyorum çünkü sen gecenin karanlığı gibi kusurlarıma örtü, güneşin aydınlığı gibi iyilik ve güzelliklerime ışıksın!.. Yüreğimi sımsıcak tutanım, ruhumu huzura kavuşturanımsın:16:

Seni seviyorum çünkü sen benim evlatlarımın babası olacaksın (inşallah):69:

Seni seviyorum cunku, sanki ben dogdugumdan beri sevgin icimdeydi. benimle beraber buyudu ve seni buldugum an zaten kocaman bir sevgin vardi icimde.

seni seviyorum çünkü; doğan güneşi,binbir renk çiçekleri,şu istanbulu güzel kılan manalandıran sensin..yaşamak sensin..herşey seninle güzel..herşey sensin..:69:

Seni seviyorum çünkü;
En kötü anımda hep yanımdasın.
Başımı omzuna koyduğumda en güvenli yerde gibi hissediyorum kendimi.
Bana bakınca gözlerinin içi gülüyor. Yüreğindeki sevgiyi hissediyorum.
Bana öyle bir aşkım diyorsun ki içim gidiyor.
Ve seni seviyorum çünkü... yüreğim hep seni istiyor. :)

Seni Seviyorummm
Çünkü;
Benim arkadaşım eşim dostum prensim herşeyimsin.
Bana o kadar değer veriyosun kendimi prenses gibi hissediyorum.

Seni seviyorum çünkü,
Senden daha'sını bulamazdım,
sen benim en yakışıklım,en akıllım,en sevdiğim,en sadığım,en dürüstüm,en bişeyimsin işte..
Ayrıca ,
Seni seviyorum çünkü kızlarıma baba olmak sana çok yakıştı :54:...

Seni seviyorum çünkü sen benim mutluluğumsun sen benim özelimsin arkadaşım dostum sırdaşım sevgilimsin......

seni seviyorum çünkü senden sonra erkeklere adamakıllı değer vermemeyi, kendimi 2 çift güzel söze heba etmemeyi, bağlanıp dertten derde girmemeyi öğrettin bana :63::63::63: Allah razı olsun senden.. :82:

Back