- 23 Mart 2014
- 293
- 182
- 303
Tüylerim diken diken olduAllah sabır versin ailesine.
myimmortall sizinde başınız sağolsun, eşiniz perişan olmuştur, yakın bir arkadaşı toprağa vermek zordur
Kılıçdaroğlu'nun katıldığı ilk şehit cenazesi değil ki bu daha öncede bir çok kez katıldıyine yanlış anlama. chpli olduğu için şehidimiz oda katılmış. katılmasa laf ederdiniz. katılsa bunu diyorsunuz adam ne yapsın
evet. işte çamur at izi kalsın olayıKılıçdaroğlu'nun katıldığı ilk şehit cenazesi değil ki bu daha öncede bir çok kez katıldı
En azından orda siyaset yapmamisDemek ki kılıçtaroğlunun Şehid cenazesine katılması için,Şehidin chp'de çalışması gerekiyormuş.Bunu da öğrenmiş olduk bu vesileyle
Deniz Baykal'dan sonra bir türlü sevemedim kendisini ama hiç mi haber izlenilmiyor kaç şehit cenazesine katıldı adam bir de cumhurbaşkanı şehit cenazelerinde hangi ülkelerdeymiş onları saymak lazımevet. işte çamur at izi kalsın olayı
Alevi olduğunu öğrenmek neden rahatsız ediyor ki?
Bebisin vallahi siyasetci olacakNot:yeter siyasette çok durdum sigaradan zehirlenecek yavrum
Gebeler giremez diye tabela koysunlar canım bende dayanamıyorum sigara iç iç nereye kadarVallahi bu kız benim sancilarimi arttırıyor diyom siyasete girmicem ama yok abi yazdıklarını görünce tansiyonun tavan yapiyo, kör mu ne yaw
Amin canım Haftaya kontrolüm var benim kızda bana böyle bir poz verirse hiç şaşırmam oliviaBebisin vallahi siyasetci olacakMazlumuGetirinBana , dogar dogmaz, baris, özgürlük naralari atacak, bak benden söylemesi. saglikli, hayirli ugurlu gelsin canim
Su 1.kasimi öyle bir bekliyorumkiiii, daha fazla olmasin sehitlerimiz.
Isiklar icinde uyusun, yavrucagizim, gencliginden oldu, hayallerinden oldu, umutlarindan oldu ... ülkesi ona bunu layik gördü !
Aynen ya bi de şu var anlatıyorsun anlamiyo aha gör bak bu boyle inandığı şahsın kendi de diyo ama yine körü körüne bağlılık var. Ya ben sen hdp chp mhp atatürk o bu su herkes dinsiz bi sen mi dindarson. Alevi sünni ne farkeder. İyi insan ve kotu insan var ama en kötüsü dini kullanıp iyi gibi görünmek. Bu aynı bizim hacı ev sahibinin pencere önünde namaz kılıp bize o zaman apartmanda tek saat vardı herkese aylık 250 300 lira elektrik faturası kitlemesi gibi oldu. Sonra kalkıp haram yemek diyo, vah hacı bideGebeler giremez diye tabela koysunlar canım bende dayanamıyorum sigara iç iç nereye kadar
Bana rahibe de baş örtüsü takıyor dedi ya laAynen ya bi de şu var anlatıyorsun anlamiyo aha gör bak bu boyle inandığı şahsın kendi de diyo ama yine körü körüne bağlılık var. Ya ben sen hdp chp mhp atatürk o bu su herkes dinsiz bi sen mi dindarson. Alevi sünni ne farkeder. İyi insan ve kotu insan var ama en kötüsü dini kullanıp iyi gibi görünmek. Bu aynı bizim hacı ev sahibinin pencere önünde namaz kılıp bize o zaman apartmanda tek saat vardı herkese aylık 250 300 lira elektrik faturası kitlemesi gibi oldu. Sonra kalkıp haram yemek diyo, vah hacı bide
Dur ya den sigara mi iciyorsunBana rahibe de baş örtüsü takıyor dedi ya la
Yok canım ömrüm boyunca sigara içmedim benDur ya den sigara mi iciyorsun(( hadi bu son sigaran olsun bırak o zikrini eskiden günde 3 paket tutun içerdim bir çırpıda bıraktım, hadi sende yapabilirsin, bebiş için. :)
Oh superYok canım ömrüm boyunca sigara içmedim bendışarıda yanımdan içerek geçenler bile nefesimi keser kronik farenjitim var benim ancak smiley yaparak içiyorum
bunu yazan da bildiğin akp gençlik kollarında çalışan biri gibi burada akp propagandası yapan biri.Demek ki kılıçtaroğlunun Şehid cenazesine katılması için,Şehidin chp'de çalışması gerekiyormuş.Bunu da öğrenmiş olduk bu vesileyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?