bu çok gereksiz bi ayrıntı değilmi? neden yazma gereği duymuşlar?Askerlik öncesi CHP gençlik kollarında çalışan şehidin
neden. orada çalışmış şehidimiz. kılıçdaroğluda orada.. bunu söylemek kötü değilki. kötü bir şey yapmamış şehit çavuş. utanacak saklayacak bir şeymi chpde çalışmasıbu çok gereksiz bi ayrıntı değilmi? neden yazma gereği duymuşlar?
mekanın zaten cennet şehit, bize hakkını helal et..
yok yok oky, kılıçdaroğlunun orda olması değil konu yada chpli olması şehidin,neden. orada çalışmış şehidimiz. kılıçdaroğluda orada.. bunu söylemek kötü değilki. kötü bir şey yapmamış şehit çavuş. bunu yazmasınlar
evet değişmez. kılıçdaroğlunun olma nedenlerinden biride bu demek. kendi partisinde çalışması zamanında. akplide olur mhplide. akpli diye belirtselerde rahatsız olmam. orada çalışmış. nolacak ki. yasa dışı değil yaptıkları.yok yok oky, kılıçdaroğlunun orda olması değil konu yada chpli olması şehidin,
hangi şehidin hangi partiden olduğu hiç yazmadı haberlerde yada ben görmedim, kılıçtaroğlunun orda olduğunu yazması normali ama şehidin chpli olduğunu yazması tuhaf geldi bana.
akpli olsa ne olur mhpli olsa ne olur ne farkeder, ne değişir
aktif bir gençmiş manasında yazılmıştır sare çok takılmadım ben açıkçası. ailesine sabır versin Rabbim tarifsiz bir acıbu çok gereksiz bi ayrıntı değilmi? neden yazma gereği duymuşlar?
rahatsız olmadım tuhaf geldi sadece, akpli şehit dese de tuhaf gelirdi bana. neyse çok önemli bi konu değil zaten.evet değişmez. kılıçdaroğlunun olma nedenlerinden biride bu demek. kendi partisinde çalışması zamanında. akplide olur mhplide. akpli diye belirtselerde rahatsız olmam. orada çalışmış. nolacak ki. yasa dışı değil yaptıkları.
partilerde çalışmak,duyarlılık ister. ne güzel duyarlı gençler ki bunlar,partiilerde sorumluluk almışlar.
ben belirtmekte bir yanlışlık görmüyorum
böyle şeylere takılmaya gerek yok..rahatsız olmadım tuhaf geldi sadece, akpli şehit dese de tuhaf gelirdi bana. neyse çok önemli bi konu değil zaten.
Gitti gencecik çocuk eşimin arkadaşıydı hem köylüsü hem aynı mahallede büyüdüğü arkadaşı çok zor oldu bizlere Allahım bu acıları yaşatanlar beterini yaşamadan ölmesinler lanet olsun herşey 400 vekil için
yok yok oky, kılıçdaroğlunun orda olması değil konu yada chpli olması şehidin,
hangi şehidin hangi partiden olduğu hiç yazmadı haberlerde yada ben görmedim, kılıçtaroğlunun orda olduğunu yazması normal, ama şehidin chpli olduğunu yazması tuhaf geldi bana.
akpli olsa ne olur mhpli olsa ne olur ne farkeder, ne değişir
bide alevi hoca diye yazıyor ne gerek varsabu çok gereksiz bi ayrıntı değilmi? neden yazma gereği duymuşlar?
Demek ki kılıçtaroğlunun Şehid cenazesine katılması için,Şehidin chp'de çalışması gerekiyormuş.Bunu da öğrenmiş olduk bu vesileylekılıçdaroğluda orada..
yine yanlış anlama. chpli olduğu için şehidimiz oda katılmış. katılmasa laf ederdiniz. katılsa bunu diyorsunuz adam ne yapsınDemek ki kılıçtaroğlunun Şehid cenazesine katılması için,Şehidin chp'de çalışması gerekiyormuş.Bunu da öğrenmiş olduk bu vesileyle
bide alevi hoca diye yazıyor ne gerek varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?