karaktersiz babalar da vaaarrrr,diyen.bunu yazan da bildiğin akp gençlik kollarında çalışan biri gibi burada akp propagandası yapan biri.
senin ATAN olarak gördüğün değil mi şehit babasına-annesine hakaret eden,şehit abisine hedef göstermeye çalışan,şehitlere 3-5 kelle diyen,elebaşına sayın diyen,dağlıca da şehitlerimiz olduğu gün hala 400 milletvekili isteyen?
senin kılıçdaroğılunu eleştirmen için dönüp kimi savunduğuna kimlere komik ötesi şiirler yazdığına bakman gerekir!
tabii ki ilk değil.akepeliler ekranlarda görünmek için şehidin ailesini ve çocuğunu gerilere iterek en öne geçiyorlar.aynı cenazede devlet bahçeli de vardı ama ortalardaydı.kim gördü bunu.Kılıçdaroğlu'nun katıldığı ilk şehit cenazesi değil ki bu daha öncede bir çok kez katıldı
Amin canım Haftaya kontrolüm var benim kızda bana böyle bir poz verirse hiç şaşırmam olivia
Eki Görüntüle 1650467
hey maşallah sana..Amin canım Haftaya kontrolüm var benim kızda bana böyle bir poz verirse hiç şaşırmam olivia
Eki Görüntüle 1650467
hey maşallah sana..
Zafer işareti yapan o elleri ıssırırım varya
Böyle poz verirse çocuğu da kendime benzetmiş olurumhey maşallah sana..
Böyle poz verirse çocuğu da kendime benzetmiş olurum
Yok artık abla içimde tutarım bundan sonra rahibede takıyor örtüyü diye laf yedim daha da hakaret eden ben oldum. Tamam bende senelerdir gözlük kullanıyorum ama dereceli yani başka gözlük kullanmıyorum şükürAnnesi gibi ateşli savunucu olacak bak gör
Yok artık abla içimde tutarım bundan sonra rahibede takıyor örtüyü diye laf yedim daha da hakaret eden ben oldum. Tamam bende senelerdir gözlük kullanıyorum ama dereceli yani başka gözlük kullanmıyorum şükür
akepeye oy vermediğimiz için taktığımız örtü yeterli değil.Yok artık abla içimde tutarım bundan sonra rahibede takıyor örtüyü diye laf yedim daha da hakaret eden ben oldum. Tamam bende senelerdir gözlük kullanıyorum ama dereceli yani başka gözlük kullanmıyorum şükür
boşver. biz seni biliyoruz. insanlar kendine yakışanı yaparlar. insanlara böyle hakaret edenler ettikleriyle kalırlar. esasında ayıplanırlar herkes tarafından..Yok artık abla içimde tutarım bundan sonra rahibede takıyor örtüyü diye laf yedim daha da hakaret eden ben oldum. Tamam bende senelerdir gözlük kullanıyorum ama dereceli yani başka gözlük kullanmıyorum şükür
sen,ofisim,depiim,karanfilim çook başkasınız ablam :)akepeye oy vermediğimiz için taktığımız örtü yeterli değil.
canım canım geç bazı yorumları okumaYok artık abla içimde tutarım bundan sonra rahibede takıyor örtüyü diye laf yedim daha da hakaret eden ben oldum. Tamam bende senelerdir gözlük kullanıyorum ama dereceli yani başka gözlük kullanmıyorum şükür
Kakao demis ben kardelene hakaret etmisim hoş değilmiş neyse kardelenin bana ettiği lafı oky de biliyorKim dedi onu sana,o gözlüğü bende takıyorum ama numaralı benimkide okuma babında yani takıyorum..
biliyorum. çok kötüydü. yazdım hatta ona. .şok geçirdim okurkenKakao demis ben kardelene hakaret etmisim hoş değilmiş neyse kardelenin bana ettiği lafı oky de biliyor
ne dedi sana? lütfen yazar mısın?Kakao demis ben kardelene hakaret etmisim hoş değilmiş neyse kardelenin bana ettiği lafı oky de biliyor
Kakao demis ben kardelene hakaret etmisim hoş değilmiş neyse kardelenin bana ettiği lafı oky de biliyor
din onların tekelinde sanki.örtüsüne laf etti. bizleaynı düşündüğü için dinine inancına laf etti vs vs
tabii o ara bizde lafı yedik arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?