• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

‘Seni kandırdılar kalk vatan sağ olmasın'

Tüylerim diken diken oldu:KK43: Allah sabır versin ailesine.

myimmortall sizinde başınız sağolsun, eşiniz perişan olmuştur, yakın bir arkadaşı toprağa vermek zordur:KK43:

çok zor bir durum çok teşekkür ederim mune :KK43: ben sadece bi kaç kere görmüştüm o kadar içim yanıyor ki diyecek kelimeler tükeniyor malesef... :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Gerci benim de CHP genclik kollarinda calismis diye vurgulanmasi dikkatimi cekti.. Hani yani, "bunlar sulalece CHPli, o yuzden cenazede AKP ve Tayyip'i sucladilar" der gibi olmus. Ilk aklima gelen bu oldu. Halbuki son gunlerde dillendiren dillendirmeyen her sehit ailesinin tepkisi var bu duruma, sadece bu ailenin degil. Sadece CHPlilerin degil.. Herkesi aptal yerine koymasinlar, millet neler oldugunun farkinda, hangi partiden olursa olsun.
Allah ailesine sabirlar versin, sehidimizin de ruhu sad olsun.

evet. işte çamur at izi kalsın olayı
Deniz Baykal'dan sonra bir türlü sevemedim kendisini ama hiç mi haber izlenilmiyor kaç şehit cenazesine katıldı adam bir de cumhurbaşkanı şehit cenazelerinde hangi ülkelerdeymiş onları saymak lazım:KK14:

Not:yeter siyasette çok durdum sigaradan zehirlenecek yavrum :KK70:

Alevi olduğunu öğrenmek neden rahatsız ediyor ki?

Alevilikten rahatsız olmak değil bence bu.
Ayrıştırma cümleleri bunlar.
Alevi olup olmadığı önemli değil. Haber niteliği taşımıyor. Keza CHP de çalışmış olması da...

Bir şehit. Vatan görevinde öldü. Önemli olan ve haber olan yer sadece burası.

Bu şuna benziyor. Hani bir kadının üzerinden bir haber olur. Kadın başörtülüyse "türbanlı genç kız", "türbanlı kadın" diye hemen başlık girilir. Oysaki önemli olan sadece oradaki olaydır.

Ya da bir kadın tecavüzü olayında, kadının alkollü olduğu ayrıntısının verilmesi gibi.

Başka haberdeki "türbanlı" vurgusu, ötekisindeki "alkollü" vurgusu ne kadar sırıtıyorsa burada da "alevi" vurgusu o kadar sırıtıyor.

Yani haber, alevi ve CHP'li birinin şehit olması değil, bir askerimizin daha şehit olması.

İlki sınıflandırma mesajları taşıyor.

Haberlerdeki ayrıntılar, bu ülkenin bölündüğü noktalarla aynı. Zaten medya ve ülkenin önde gelenleri o noktaları insanların gözüne sokmasa solcu-sağcı, sünni-alevi, başörtülü-başörtüsüz ayırımları bu kadar belirgin olmazdı.

Not:yeter siyasette çok durdum sigaradan zehirlenecek yavrum :KK70:
Bebisin vallahi siyasetci olacak MazlumuGetirinBana MazlumuGetirinBana , dogar dogmaz, baris, özgürlük naralari atacak, bak benden söylemesi. saglikli, hayirli ugurlu gelsin canim :KK19:

Su 1.kasimi öyle bir bekliyorumkiiii, daha fazla olmasin sehitlerimiz.
Isiklar icinde uyusun, yavrucagizim, gencliginden oldu, hayallerinden oldu, umutlarindan oldu ... ülkesi ona bunu layik gördü !

Bebisin vallahi siyasetci olacak MazlumuGetirinBana MazlumuGetirinBana , dogar dogmaz, baris, özgürlük naralari atacak, bak benden söylemesi. saglikli, hayirli ugurlu gelsin canim :KK19:

Su 1.kasimi öyle bir bekliyorumkiiii, daha fazla olmasin sehitlerimiz.
Isiklar icinde uyusun, yavrucagizim, gencliginden oldu, hayallerinden oldu, umutlarindan oldu ... ülkesi ona bunu layik gördü !
Amin canım Haftaya kontrolüm var benim kızda bana böyle bir poz verirse hiç şaşırmam olivia:KK70:
images (5).webp

Hayret baslikta zaten Chp de calisiyormus Iyi olmus diyen olmamis sasirdim Vallahi
Zira bazi basliklara yazilan yorumlari kanim donarak okuyorum

Gebeler giremez diye tabela koysunlar canım bende dayanamıyorum sigara iç iç nereye kadar
Aynen ya bi de şu var anlatıyorsun anlamiyo aha gör bak bu boyle inandığı şahsın kendi de diyo ama yine körü körüne bağlılık var. Ya ben sen hdp chp mhp atatürk o bu su herkes dinsiz bi sen mi dindarson. Alevi sünni ne farkeder. İyi insan ve kotu insan var ama en kötüsü dini kullanıp iyi gibi görünmek. Bu aynı bizim hacı ev sahibinin pencere önünde namaz kılıp bize o zaman apartmanda tek saat vardı herkese aylık 250 300 lira elektrik faturası kitlemesi gibi oldu. Sonra kalkıp haram yemek diyo, vah hacı bide :(

Aynen ya bi de şu var anlatıyorsun anlamiyo aha gör bak bu boyle inandığı şahsın kendi de diyo ama yine körü körüne bağlılık var. Ya ben sen hdp chp mhp atatürk o bu su herkes dinsiz bi sen mi dindarson. Alevi sünni ne farkeder. İyi insan ve kotu insan var ama en kötüsü dini kullanıp iyi gibi görünmek. Bu aynı bizim hacı ev sahibinin pencere önünde namaz kılıp bize o zaman apartmanda tek saat vardı herkese aylık 250 300 lira elektrik faturası kitlemesi gibi oldu. Sonra kalkıp haram yemek diyo, vah hacı bide :KK43:
Bana rahibe de baş örtüsü takıyor dedi ya la:KK70::KK70:

Bana rahibe de baş örtüsü takıyor dedi ya la:KK70::KK70:
Dur ya den sigara mi iciyorsun :((( hadi bu son sigaran olsun bırak o zikrini eskiden günde 3 paket tutun içerdim bir çırpıda bıraktım, hadi sende yapabilirsin, bebiş için. :)

Dur ya den sigara mi iciyorsun :KK43:(( hadi bu son sigaran olsun bırak o zikrini eskiden günde 3 paket tutun içerdim bir çırpıda bıraktım, hadi sende yapabilirsin, bebiş için. :)
Yok canım ömrüm boyunca sigara içmedim ben :KK70:dışarıda yanımdan içerek geçenler bile nefesimi keser kronik farenjitim var benim ancak smiley yaparak içiyorum:KK70:

Demek ki kılıçtaroğlunun Şehid cenazesine katılması için,Şehidin chp'de çalışması gerekiyormuş.Bunu da öğrenmiş olduk bu vesileyle:KK51:
bunu yazan da bildiğin akp gençlik kollarında çalışan biri gibi burada akp propagandası yapan biri.

senin ATAN olarak gördüğün değil mi şehit babasına-annesine hakaret eden,şehit abisine hedef göstermeye çalışan,şehitlere 3-5 kelle diyen,elebaşına sayın diyen,dağlıca da şehitlerimiz olduğu gün hala 400 milletvekili isteyen?

senin kılıçdaroğılunu eleştirmen için dönüp kimi savunduğuna kimlere komik ötesi şiirler yazdığına bakman gerekir!

Back
X