• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

‘Seni kandırdılar kalk vatan sağ olmasın'

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.691
698
‘Seni kandırdılar kalk vatan sağ olmasın'
Şehit Uzman Çavuş Ufku Demirel, memleketi Turhal’da toprağa verildi. Bir Alevi hocası ile imamın birlikte dua okuduğu cenaze töreninde isyanını gizleyemeyen şehidin ablası “Ufku seni kandırdılar, sen kalk bu vatan sağ olmasın” diye isyan etti. Bir genç de “400 vekil isteyip de bu genç fidanları toprağa dikenler utansın” diye bağırdı.

11.jpg

Osmaniye’nin Amanos Dağları’nda PKK’li teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit düşen 25 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Ufku Demirel memleketi Tokat’ın Turhal ilçesinde düzenlenen törenle gözyaşları arasında toprağa verildi.

10 bin kişi uğurladı

Şehidin cenazesine yaklaşık 10 bin kişi katıldı. Törende Alevi dedesi tarafından dua edilmesinin ardından Ufku Demirel için cenaze namazı kılındı. Cenaze töreni sırasında CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da şehidin babası Cemal Demirel’in yanında durdu. Askerlik öncesi CHP gençlik kollarında çalışan şehidin cenazesinde ablası, “Ufku seni kandırdılar, sen kalk bu vatan sağ olmasın” diye isyan etti. Şehit jandarma Uzman Çavuş Ufku Demirel’in yaklaşık 1 yıl önce göreve başladığı öğrenildi.

Bunlarla da ilgi

bu çok gereksiz bi ayrıntı değilmi? neden yazma gereği duymuşlar?

mekanın zaten cennet şehit, bize hakkını helal et..
neden. orada çalışmış şehidimiz. kılıçdaroğluda orada.. bunu söylemek kötü değilki. kötü bir şey yapmamış şehit çavuş. utanacak saklayacak bir şeymi chpde çalışması

neden. orada çalışmış şehidimiz. kılıçdaroğluda orada.. bunu söylemek kötü değilki. kötü bir şey yapmamış şehit çavuş. bunu yazmasınlar
yok yok oky, kılıçdaroğlunun orda olması değil konu yada chpli olması şehidin,
hangi şehidin hangi partiden olduğu hiç yazmadı haberlerde yada ben görmedim, kılıçtaroğlunun orda olduğunu yazması normal, ama şehidin chpli olduğunu yazması tuhaf geldi bana.
akpli olsa ne olur mhpli olsa ne olur ne farkeder, ne değişir

hangi şehidin hangi partiden olduğu hiç yazmadı haberlerde yada ben görmedim, kılıçtaroğlunun orda olduğunu yazması normali ama şehidin chpli olduğunu yazması tuhaf geldi bana.
evet değişmez. kılıçdaroğlunun olma nedenlerinden biride bu demek. kendi partisinde çalışması zamanında. akplide olur mhplide. akpli diye belirtselerde rahatsız olmam. orada çalışmış. nolacak ki. yasa dışı değil yaptıkları.
partilerde çalışmak,duyarlılık ister. ne güzel duyarlı gençler ki bunlar,partiilerde sorumluluk almışlar.
ben belirtmekte bir yanlışlık görmüyorum

bu çok gereksiz bi ayrıntı değilmi? neden yazma gereği duymuşlar?

mekanın zaten cennet şehit, bize hakkını helal et..
aktif bir gençmiş manasında yazılmıştır sare çok takılmadım ben açıkçası. ailesine sabır versin Rabbim tarifsiz bir acı

evet değişmez. kılıçdaroğlunun olma nedenlerinden biride bu demek. kendi partisinde çalışması zamanında. akplide olur mhplide. akpli diye belirtselerde rahatsız olmam. orada çalışmış. nolacak ki. yasa dışı değil yaptıkları.
partilerde çalışmak,duyarlılık ister. ne güzel duyarlı gençler ki bunlar,partiilerde sorumluluk almışlar.
ben belirtmekte bir yanlışlık görmüyorum
rahatsız olmadım tuhaf geldi sadece, akpli şehit dese de tuhaf gelirdi bana. neyse çok önemli bi konu değil zaten.

Bize hakkını helal etme şehit, koruyamadık seni, yapamadık.
Kalleş ellere koltuk sevdası için bıraktık seni o yüzden bize hakkını helal etme.
Etme ki biz utanalım kendimizden aldığımız her nefes için.
Allah anana babana kardeşlerine, sevdiklerine sabır versin :KK61:
Bu acıları onlara reva görenlerinde yüreği yansın.

Gitti gencecik çocuk eşimin arkadaşıydı hem köylüsü hem aynı mahallede büyüdüğü arkadaşı çok zor oldu bizlere Allahım bu acıları yaşatanlar beterini yaşamadan ölmesinler lanet olsun herşey 400 vekil için

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin.

Offff daha kaç evlat daha kaç ana daha kaç baba daha kaç eş gözü yaşlı olacak böyle.Bitsin bu terör bitsin bu kendi çıkarlarınız uğruna harcadığınız daha baharındayken öldürdüğünüz yavrularımız.Yeter ağlamasın artık analar babalar içim acıyor bu haberleri okurken:KK43::KK43:

hangi şehidin hangi partiden olduğu hiç yazmadı haberlerde yada ben görmedim, kılıçtaroğlunun orda olduğunu yazması normal, ama şehidin chpli olduğunu yazması tuhaf geldi bana.

Akpli olmakla akp gençlik kollarında çalışmak farklı mesela. Bu genç de sıradan bir chpli olsaydı yazılmazdı. Ama chpli olduğunu da göstermez bu ayrıntı. Parti bu takım değil. Zamanıda gençliğinde bile siyasetin içindeymiş. Ülkesi için asker değilken de bir şeyler yapmak için çabası olmuş demek bu ayrıntı. Hani parti ismi vermeden de diyebilirdi bir partinin gençlik kollarında çalışmış diye. Ama o zaman haberi sansürlemiş olurdu gereksiz yere.

Tüylerim diken diken oldu:( Allah sabır versin ailesine.

myimmortall sizinde başınız sağolsun, eşiniz perişan olmuştur, yakın bir arkadaşı toprağa vermek zordur:(

Bence yanlış bir düşünce kandırmak falan çok yanlış düşünceler bunlar acıyla söylediği sözlerden prim yapılmasın

Demek ki kılıçtaroğlunun Şehid cenazesine katılması için,Şehidin chp'de çalışması gerekiyormuş.Bunu da öğrenmiş olduk bu vesileyle:KK51:
yine yanlış anlama. chpli olduğu için şehidimiz oda katılmış. katılmasa laf ederdiniz. katılsa bunu diyorsunuz adam ne yapsın

Back
X