M Meli123 Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2012 52 0 16 İstanbul 22 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Meli123 #1 Merhaba. seneye eylul gıbı dugunumuz olacak ınsallah ve benım hıc ceyızım yok. sımdıden mı tek tek alım yada bıraz daha bekleyımmı? sımdı cok begenerek aldıgım seneye gozumde gereksız yada kotu gelmez dımı? ben kendımce her ay bıseler almayı dusunuyordum.. nevresımtakımı yemektakımı bıcak setı vs vs vs.. sızce nasıl yapayım?
Merhaba. seneye eylul gıbı dugunumuz olacak ınsallah ve benım hıc ceyızım yok. sımdıden mı tek tek alım yada bıraz daha bekleyımmı? sımdı cok begenerek aldıgım seneye gozumde gereksız yada kotu gelmez dımı? ben kendımce her ay bıseler almayı dusunuyordum.. nevresımtakımı yemektakımı bıcak setı vs vs vs.. sızce nasıl yapayım?
bir garip oblomov Guru Kayıtlı Üye 19 Mart 2010 21.479 15.166 498 22 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Meli123 #2 cnm öncelikle hayırlısı olsun düğün tarihin belliyse şimdiden almaya başla derim. büyük olanları aradan çıkar hiç değilse yemek takımı tencere çatal bıçak takımı yatak örtülerin nevresimlerin falan bunların modası bir senede geçmez cnm...
cnm öncelikle hayırlısı olsun düğün tarihin belliyse şimdiden almaya başla derim. büyük olanları aradan çıkar hiç değilse yemek takımı tencere çatal bıçak takımı yatak örtülerin nevresimlerin falan bunların modası bir senede geçmez cnm...
M Meli123 Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2012 52 0 16 İstanbul 22 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Meli123 #3 tsk ederım.. tarıh bellı degıl ama nısan mayısta olacak dugunude eylul gıbı dusunduk. ozaman az az almaya baslayım ben
tsk ederım.. tarıh bellı degıl ama nısan mayısta olacak dugunude eylul gıbı dusunduk. ozaman az az almaya baslayım ben
M mustafab Üye Kayıtlı Üye 17 Mayıs 2012 13 0 16 Ankara 30 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Meli123 #4 bende seneye evlenmeyi düşünüyoruz. şimdiden yavaş yavaş tamamlıyorum..
I ipekkalender Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Mart 2012 15 0 0 İstanbul 31 Mayıs 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi Meli123 #5 bence bizimle iletişime geç derim.. özel tasarım ve butik ev tekstilindeki zarafeti kendin bir gör derim.. Ipeksi Home sevgiler Meli123 .!.: Merhaba. seneye eylul gıbı dugunumuz olacak ınsallah ve benım hıc ceyızım yok. sımdıden mı tek tek alım yada bıraz daha bekleyımmı? sımdı cok begenerek aldıgım seneye gozumde gereksız yada kotu gelmez dımı? ben kendımce her ay bıseler almayı dusunuyordum.. nevresımtakımı yemektakımı bıcak setı vs vs vs.. sızce nasıl yapayım? Genişletmek için tıkla...
bence bizimle iletişime geç derim.. özel tasarım ve butik ev tekstilindeki zarafeti kendin bir gör derim.. Ipeksi Home sevgiler Meli123 .!.: Merhaba. seneye eylul gıbı dugunumuz olacak ınsallah ve benım hıc ceyızım yok. sımdıden mı tek tek alım yada bıraz daha bekleyımmı? sımdı cok begenerek aldıgım seneye gozumde gereksız yada kotu gelmez dımı? ben kendımce her ay bıseler almayı dusunuyordum.. nevresımtakımı yemektakımı bıcak setı vs vs vs.. sızce nasıl yapayım? Genişletmek için tıkla...