Amiiin canım benim, gerçekleşmiş dileklerimizi bir bir yazarız inşallah seneyeYaaa canım nurov ne güzel yazmışsın kendimi buldum sanki içim sıcacık olduu :) inşallah rabbim hayırlı bir evlat verir en hayırlı ve en kısa zamanda sana.
bana gelince bu yaz kötü zamanlar geçirdim biraz iyileşme sürecindeyim. Bir anda kötü gitti herşey piskolojim mahvoldu panik atagim anksiyetem herşeyim geri geldi. İlaç kullanıyorum. Seneye inşallah ilaçları bırakmış kendime donmus olurum ve tatlı bir nişan telasinda olurum inşallah Allah'ım çok amin sabrediyoruz iki yıl oldu :)
Bende ayni dileği diliyorum hayirlisiyla insallahseneye sağlıklı sıhatli bir evlada sahip olsam
Bende ayni dileği diliyorum hayirlisiyla insallah
Ayyy insallah bitanemmm insallahhinşallah bu msjları altınlar birbirimize mutlu haberi veririz
Inşallah bitanemmSeneye bugün,kızlarımla planladığım yeni hayatımızda olmak üzere o günü sabırsızlıkla bekliyor olucam inşAllah hayırlısıyla ..
CanimsinnSağol canım beniiim
Bende istiyorum bebis insallah hep beraberBende ayni dileği diliyorum hayirlisiyla insallah
Insallah bitanem bol bol dua ediyorum sizlerde edin insallah rabbim nasip edicek ne kadar zamandir istiyorsunBende istiyorum bebis insallah hep beraber