Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıyamam ya öyle olur ama mide krampları falan neler neler, ama göz açıp kapayıncaya kadar bitiyo bile sonra diyosun ah keşke daha rahat olsaydım stres yapmasaydım diye, olsun ama bunlar bile güzel şeyler tadı tuzuMaalesef nurovum bu süreçte biraz stres yaptım :/ bacaklarım falan hep yara oldu. Ama olsundu yaaa, Allah dermansız dert vermesin kizzz valla çok heycanliyim ilk defa kontrol altına alamıyorum şuan
5 ay gecikmeli ama çok şükür karnım burnumda.Arkadaşımın güzel enerjisi bana geçsin seneye bugün karnım burnumda olsun inşallah diyeyim ben de.
Canım ne kadar güzel bir hatırlatma oldu bu, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin5 ay gecikmeli ama çok şükür karnım burnumda.
Seneye bu zamana tekrar not düşmek istiyorum. Yürümeye calışan bebemin peşinde sağlıkla huzurla koşuyor olmak nasip olsun sıcacık evimizde.
Amin inşallah. Tüm isteyenlere nasip olsun.Canım ne kadar güzel bir hatırlatma oldu bu, Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin