senelik iznimi iptal ettiler

aydasu

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2008
4.464
458
698
cok doluyum
dokunsanız aglayacagım
ozel bır hastanede doktor sekreterıyım
doktorum senelık ızne cıkmıstı on gun once
ı,mantıklı olan onun gıttıgınde benım de gıtmemdı fakat patronumuz senın daha senelık ıznıne 6 gun var dedı ve gondermedı
onceden de bunu doktoruma soyledım ve ayın 17sınde ızne cıkıp cıkamayacagımı sordum beraber oturup o tarıhte sadece ve sadece 5 gun ızne cıkmama karar verdıler
fakat az once baska bır olaydan konu bana geldı ve doktorum bensız calısamayacagını soyledı
patronum da tamam o zaman aydasunun senelık ıznı ıptal dedı
5 gunu cok gorduler
doktorum yok ya falan desede eger ben yokken bır aksılık cıkarsa gelınce senden bılırım dedı kı buna cesaret edemem
cok kotuyum
kadersızım resmen
butun yıl calıs ve 5 gun bıle ızın yapama

canım yaa çok üzüldüm ..

ama eğer sen aynı işyerinde 365 gün ssk primlerin yatmış ise izine yasal olarak 2 hafta çıkma hakkın var..

bu tüm ssk çalışanlara verilen bir haktır
eğer izine gerçekten çıkmak istiyorsan ki bu bence en doğal hakkın koskoca bir sene çalışmanın bir karşılığı olmalı hakkını yasal yollardan aramalısın

doktorun sonuçta diğer asistanlardan da destek alarak 5 gün idare edebilir.

yapılan büyük bir haksızlık

Son düzenleme:

canım ılgın ıcın cok saol ama benden baska asısan ıstemıyor
dıgerlerıne guvenmıyor
elbette hakkım ah ah ben bunun dersını goruyorum hala IS VE SOSYAL GUVENLIK HUKUKU ama yasama dokunce olayı ışler degısıyor bırak 2 haftayı 5 gun bıle reva gorulmedı
begenmıyorsan kapı orda ???

Haklısın canım evet yasalar var ama işverenler bu yasayı işlerine gelmedikleri için asla kabul etmiyorlar

direk kapıyı gösteriyorlar

boşver arkadaşım kendini üzme
:teselli::teselli:

canım bolum nedir hangı bolumden mezunsun

merhaba canım ben büro yönetımı sekreterlık bolumu mezunuyum acıkogretım 3 sınıftayım

aynı bölümden mezunuz
bende iş arıyorum ama bulamadım
açıköğretimden devam edip etmeme konusunda kararsızım sence devam etmeli miyim kpss için etmeyim diyorum ama bilemiyorum

bence iyi hesaplamanız lazımdı senelik izninizi..ne zaman tam 1 yıl doluyorsa o zaman çıkardınız..açıkcası sizin yerinize de işleri birileri yürütebilir.bu kadarmı zor yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…