Seneler sonra yazan eski sevgili

Engelle demişler engellemek çok çocukça bence görüldü atayım o zaman ya da sevgilim var gibi mi davransam yazmasa
Ya hiç bi cevap yazma işte o nasıl bi açıklama yapmadan hayatından çıkıp gittiyse, sen de açıklama yapma. İnstada arkaşsanız da arkadaşlıktan çıkar. Cevap yazmak zorunda değilsin açıklama yapmak zorunda değilsin. Cevap yazman bile bir tepkidir bence boşver.

Engelle demişler engellemek çok çocukça bence görüldü atayım o zaman ya da sevgilim var gibi mi davransam yazmasa

Engellemek cocukca ama sevgilim var numarasi yapmak olgunlugun kacinci seviyesi? Yasiniz kac bilmiyorum ama umarim 19-20 falandir, kimseye numara yapmadan hayir dediginizde hayiri anlayabilecekleri iliskiler kurmayi ogrenirsiniz.

Bulusma planlayip, ekmek

Kesinlikle cevap vermez, onu adam yerine bile koymam. Def ederim. Engelle. Boşta kalmış

Akrep misin?

Beni de 5 yıl önceki aradı geçen gün burda uğruna konular açıp milleti çıldırtıyordum , numarası kayıtlı olmadığı için açmış bulundum ama hemen kapattım mesajına da cevap vermedim 4-5 yıl sonra yazmak nedir ya gotu kalkmış bunların inşallah indirirsiniz

Cevap bile vermezdim o kim köpek?

‘Giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir, ben gideni değil giden beni kaybetmiştir’

Klasik bir söz ama çok doğru, istanbula gelip yalnız takılmayacak sonra eskiye dönecek prim verme cevap verme apışıp kalsın

Seni terketmenin bi bedeli olsun, yiyemeyeceği şeyin altına yatmasın

Gerçi şöyle bir şey var senin durumda.
Bir iliişki yaşanmamış anladığım kadarıyla.
Yani bunda kin tutulacak bir şey yok.
Kısa bir flört.
Adamın yaptığı yanlış.
Flörtte etsen ilişki de yaşasan vedalaşmak gerek.
Erkekler bundan korkuyor alıcak tepkilerden belki de.
Çünkü çirkefleşen kadınlar var.
Belalar okunuyor küfürler hakaretler.
Ben böyle sessiz giden erkeklerin böyle bir korkusu olduğunu düşünüyorum.
Halbu ki güzel bir veda ne olursa olsun bir tesekkur etmek gerek ya.
Yaşananlar var .
Benim anılarıma saygım var.
Kötü bir şekilde ayrılmak istemem ne olursa olsun .
Ama erkekler hep böyle yapıyor kolay geliyor belki bilmiyorum.
Bizim ülkemizde ilişkiler saglıksız.
İki yetişkin insan konuşabilmeli vedalaşmak bilmeli

Görüşelim dedi müsaitsen ne yapsam bilemeidm

Görüşelim dedi böyle güzel bi cevap vermem lazım ona

Yalnız kalamayan aciz erkek modeli. Benim midem bulandı sen de engelle 5 dakikanı bile verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…