Senden nefret ediyorum

evet zor bi durum başkası için sıradan ama yaşamayan bilemez rabbim bize sabırlar versin güç versin sende üzülme artık günahı kendi boynuna onun elbet rabbimin adaleti pek adildir hiç şüphen olmasın.canım benim inşallah bundan sonra hakkında hayırlı güzel bebişlerin olur. o bi melekti zaten, cennette şimdi.

bugün tam 4 aylıksın meleğimmm ama vücudun hala 3 günlük büyüdüğünü göremiyorum gülüşünü,ağlayışını göremiyorum ben seni çok özledim kızımmmm anne demeni o kadar çok isterdim ki kendmi gerçekten bi anneymiş gibi hissetmeyi çok isterdim yarım kaldı hayatımdaki herşey çok mutsuzummm baban çok mutsuz onun gözlerinin içinde heğ bi acı var gözlerine bakmak bile beni mahvediyor o da seni çok özledi sende bizi özledin mi kızım(

tüylerim diken diken oldu inan canım.. allah böyle insanlardan razı gelmesin... cezasını mutlaka çekecektir...

Yok böyle bir acı... Bir annenin bu sözleri elbet yerini bulacaktır. İlahi adelete güvenen bir insanım. allah yardımcınız olsun. Tüm acılarınızı unutturacak bir meleği kucağınıza almayı nasip etsin allah.

Nefret; zehiri kendimizin içip, karşımızdakinin ölmesini beklemektir.... Nefret etmeyin, hayatı kendinize zindan etmeyin. Her duyguyu hakkıyla yaşayın. Tamam öfkelenmek, sinirlenmek bunlar doğal duygular. Hatta nefret etmekte. Ama unutmayın ki hayat devam ediyor. Herkes de layığıyla yaşıyor. hak etmediğiniz şeyler yaşasanızda hayat bin kat güzellikler verir sizin karşınıza. Yeterki insanlığımızı kaybetmeyelim. Bak, tekrar çocuk düşünüyormuşsunuz. Her şer de bir hayır var derler... İyi kalın.

ben bazen kendimden bile nefret eder hale geldim kimse layığıyla yaşamıor bnce evet tekrar çocuk düşünüyoruz ama bu benim acımı tam anlamıyla geçirmeyecek ki ilk göz ağrımın yeri dolmayacak ki hayatım artık eskisi gibi de olmayacak...

Öyle demeyin vardır elbet bunda da bir hayır..İnşallah güzeller güzeli hayırlı bir evladınız olur..

inanki Allah herkese hakkini verir... tek diyecegim Allah o doktor(!) un da hakki neyse onu versin..
icim acidi icim yandi okurken.. ki ben-biz eliz bunu yasayan sensin icinin acisini tahmin bile etmek istemiyorum.. ne diyeyim arkadasim.. icini sogutacak bir kelimem yok.. insallah en kisa zamanda hamile kalirsin ve herseyi hakkiyla layigiyla yasarsin.

Allah yardımcınız olsun.. Okudukça tüylerim diken diken oldu mahvoldum.. Söylenecek hiçbirşey yok.. Kim sebep oldu kim meleğinizi kucağınızdan aldı ise Allahından bulsun.. Allah sabır versin inşAllah...

herkes mutlu mesut bir şekilde yaşarken akşam olup evine gittğinde çocuğuna sarılırken ben rüyamda görebilmek için dua ediyorum bende ilahi adalete inanıyorum o yüzden sabretmeye çalışıyorum elimden geldiğince de sabrediyorum ama çoooook özledim yaaa bi yeri acır diye öpmedim bile ben onu kıyamadım koklamadım sarılmadım ama onu görmeye gidecektim göremedim son kez kızımı tabutun içine koydular benm meleğim daha beşiğine bile yatamadan o tahta parçasının üzerine yatırdılar...şimdi ben nasıl nefret etmiyeyim pişkin pişkin karşıma geçip kendini haklı çıkarmak için beni suçlayarak konuşan insandan nasıl nefret etmem ki...

rabbim acıların en büyüğünü yaşatmış sana inşallah mükafatını öbür dünyada meleğinle alırsın canım rabbim sabrını gücünü kuvvetini artırsın tekrar hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin size

diyecek birşey yok Rabbim sana sabır versin bence bir psikolagdan yardım al derim umutsuzluğa kapılma o bebeğinde yiyeceği ekmek yokmuş Rabbim sana başka evlatlarla gülmeyi nasib etsin

cok uzuldum arkadasım ya cok uzuldum aglattın benı aksam aksam ne dıyecegımı bılemıyorum o adamı sıkayet etseydın yanına kar kalmasaydı senın canın yandı baska anaların babaların canı yanmasın

nasıl bır ınsanlıktır bu ya...ıcım sızladı...allah yardımcınız olsun...bu folık asıt degerı sızde yuksek olupta mı folık asıt verdı onu sormak ıstedım...

Rabbim sabır versin sana ve eşine.. Melek şimdi kuzun hiç üzülme.. haberlerde yine senin başına benzer bir olay izlemiştim onda daha kötüsü anne de kaybedilmişti...Rabbim inşallahh bir başka melekle yüzünüzü güldürsün...

şikayet etsem ne değişecek ki hiç bir şey işin içinden sıyrılır bu dünyada adalet diye birşey yok ki hem aynı hastnede çalışıoz şikayet ettiğim zaman benm de kovulma ihtimalim yüksek günün birinde iş yerimden ayrılırken ona dawa açmasamda herkese rezil edeceğim bana yaptığını herkes duyacak...

canım çok üzüldüm inan bana .allah sabır versin .şimdi canım seninki kadar değil belki ama benimde ciddi bir sorunum vardı .göz kapağımda bir düşüklük oluşmutşu bundan bir kaç sene önce ççameliyatlar oldum vs arpacık dediler o dediler bu dediler .neyse ameliyat oldum bitti geçmedi sonra başka doktoralara gittim gittim de gittim .bir tanesi gözün öyle kalıcak demesin mi?oturup babamla birlikte hastanede ağlayışımızı biliyorum .çok kötü günlerdi .nasıl bir doktor bu kadar acımasız olabilir şikayet etmek istedim ama bir işe yaramayacağından etmedim.kadın resmen öle kalıcak birşey yapamayız ne olcak vs vs dedi.kendi çocuğuna öle yapılsa kıyameti koparır yani .göz kapağım okadar kötüydüki her gün ağlıyordum .resmen düşüktü .şey gibi hani hayko cepkin var ya onun gibiydi.yani şunu demek istiyorum bazı doktorlar çok acımasız ve umursamaz oluyorlar .o yüzden iyice araştırmak gerekiyor .böle görevini layığıyla yapamayan insanlar yapmasın bu işi. yazık günah ya canımızı emanet ediyoruz .canım allah sabır versin ne diyeyim allah bunun gibileri bildiği gibi yapsın inşş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…