Senden nefret ediyorum

onsuzmutsuz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
24
0
0
İzmir
Evet senden nefret ediyorum bütün hayallerimi çaldığın için beni mutsuzluğa ittiğin için umursamadığın için canımı yaktığın için senden nefret ediyorum bunu yüzüne karşı söylemeyi çok istiyorum ki gün gelecek söyleyeceğim de sadece zamanını bekliyorum beddua etme diyorlar ama bazen elimde olmuyor geceleri düşünmekten uyuyamıyorum neden neden bunu bize yaptın herşey bu kadar basit miydi?bi bebeğin ölümüne sebep oldun benim ve canım kocamın yaşarken ölmesine sebep oldun peki neden???senin umursamaman yüzünden ben ne haldeyim biliyor musun sen akşamları eve gittiğinde kızına sarılıp öperken benim canım nasıl yanıyor biliyor musun?asansörde karşılaştığımızda kızının elini tutarak bindiğinde ne hissettiğimi biliyor musun?başka doktorlara gittiğimde yapmadıklarını yapabileceklerini yapmadıklarını öğrendiğimde ne hissettiğimi biliyor musun?folik asit değerime bile baktırma tenezzülünde bile bulunmayışını,multivitamin diye hapların olduğunu ama her hamilenin kullanması gerektiğini ama senin bana vermediğini öğrendiğimde ne hissettiğimi biliyor musun?peki 8 aylıkken iki defa kontrole geldiğimde yememişsindir o yüzden gelişimi yavaşlamıştır dediğini hatırlıyor musun? peki ben sonradan araştırdığımda bunun ilaçla tedavisi olduğunu öğrendiğimde(ki kaybettikten sonra öğrendim) ya da o an sezeryanla kızımı alabileceğini o zaman yaşama şansının daha yüksek olduğunu öğrendiğimde neler hissettiğimi biliyor musun?haaaa unutmadan kızımı kaybettikten bir hafta sonra salak gibi sana dikişlerimi kontrole geldğimde (gelişim geriliğini araştırmamıştım bile) sen kendine dikkat etmedin çok stersli bi hamilelik geçirdin diye beni suçaldığını ve kendimden milyonlarca kez nefret ettiğimi kendini suçsuz duruma çıkarmak için beni daha da üzdüğünü biliyor musun? hiç bişi bilmiyorsun hiç kimse bilmiyor ben kzımı senin yüzünden sana güvenen kendim yüzünden kaybettim nerden bilebilirdim ki ben bunu nerden bilebilirdim ki aynı hastanede çalıştığım doktor yüzünden kızımı kaybedeceğimi söyleselerdi ben hadi be dalga mı geçiyorsun o bana bunu yapmaz derdim ama sen bunu yaptın ki dışardan gelen hamilelere yapmayacağını söyleyemem bile...eminim tek yaktığın insanlar biz değilizdir beni gördüğünde o asılan suratın var ya işte o pis suratına tükürmemek için kendimi zor tutuyorum....bakkkk bugünde acı çekiyorum bugünde kızımsız yaşıyorum o her geçen gün biraz daha büyüyecekti daha aldğım kıyafetleri patikleri beşiğini arabasını evini göremedi bile o... sen nasıl bi insansın sende hiç mi vicdan yok haaaa hiç mi yok nasıl bizi bu hale getirdin insan hayatının senin için hiç mi önemi yok???bu dünyada senden hiç birşeyin hesabını sormuyorum ama öbür dünyada yandın kaçacak yer arayacaksın biz kızımla birlikte senin cehennemde yandığını izleyeceğiz sen bizi bu dünyada bir birimizden ayırdın ama biz öbür dünyada ebediyen birlikte olacağız....ben senden razı değilim dilerim ki rabbim de senden razı olmasın....

Seni teselli edecek bir söz aradım,..............yok ki, bulamadım.allah sabır versin diyebilirim sadece

canım yazdıklarını göz yaşları içinde okudum ve çokkk üzüldüm allah yar ve yardımcın olsun...

Yorum mu ?
Ne yorumu ?
Ne sözü, ne cümlesi, ne tesellisi ?
Hangi cümle, hangi kelime, hangi teselli ?
Bilmem ki ben ...
Evlat acısına karşı, tek bir teselli cümlesi kuramam ben.
Senin yüreğindeki acıyı dindircek tek bir cümlem yok arkadaşım ...
Ama dua edebilirim, dileyebilirim ki; ALLAHIM, YÜCE YARABBİM... Sana , en hayırlı evladı, evlatları nasip etsin tekrardan...
Vardır ALLAHIN bir bildiği canımıniçi... İsyan etme, gücüne gitmesin ...
Selametle ...​

Son düzenleme:

isyan mı haşa o bize yakışmaz rabbim biliyor içimdekileri isyan etmiyorum ama niye demekten de kendimi alamıyorum ki bu niye yi rabbime değil o doktora hitaben soruyorum

cok üzüldüm inan
kendimi senin yerine koydum
Allah sabirlar versin insallah
belki tuhaf gelebilir ama; tekrar hamile kalma sansin yokmu ??

cok üzüldüm inan
kendimi senin yerine koydum
Allah sabirlar versin insallah
belki tuhaf gelebilir ama; tekrar hamile kalma sansin yokmu ??

amin canım tekrar hamile kalabilirim ki nisan itibariyle düşünüyoruz ama bu acımızı geçirmez ki (kaybetme riskim iki kat daha fazla) ilk göz ağrım o benim elbet bi gün meleğim bize kardeşini yollacak ama yine de yediremiyorum bu yaşadıklarımı zaman geçtikçe daha da özlüyorum kızımı ve tekrar hamile kalabilmek için gittiğim doktorlarda yeni şeyler öğreniyorum ve bu öğrendiklerim kızımı boşuna kaybettiğimi anlatıyor

canım yaa çok geçmiş olsun Rabbim sabırlar versin o şimdi cennette. ne duygular yaşadığını tahmin edebiliyorum çünkü bende bazı şeyler yaşadım hamileyi 8.5 aylık heyecanla bebeğimizi bekliyoruz 2 gün kanamam oldu doktora ulaşamadık hastaneye gittik ve doğuma aldı ben sancı içinde kıvranırken gitmiş üstünü giyinip doğuma aldılar son anda geldi hemen makas attı bebeğim doğdu sonra, ağlamıyo bi sessizlik oldu ne oldu dedim bebeğin sırtına vuruyolar sadece onun sesi çıkıyo sonra ağladı baktım bebeğime bi sessizlik oldu ne oldu dedim güler tarzda doktor bişe yok annesi parmakları eksik dedi şok oldum kalakaldım eşim geldi gitti ağlamış bi sürü dilim kilitlendi sanki sessiz tepkisiz kaldım-kaldık bebeğimin her iki elindede 2 parmağı eksikti eşimle birbirimize bakamadık bile konuşamadık hiç baba olmuş gibi değildi dokunsam ağlayacak yavrum 1 gün küvözde kaldı doktor Allahın takdiri falan filan diye geçiştirdi başından savdı kısacası bizi Allahın takdiri olduğunu bizde biliyoruz sonuçta ama hasta hakkı diye birşey var bizi öncesinde bilgilendirmesi gerekiyodu 100 defa ultrasona girdik her defasında çok iyi çok sağlıklı mükemmel dediği yavrumuz parmakları eksik doğdu doğumdan önce bilgimiz olsaydı en azından kendimizi hazırlardık onu hayatım boyunca asla affetmicem ben bebeğimi o şoktan kucağıma bile alamadım öpüp koklayamadım adını bile kuramadım koyamadım yavrumun, bize doğumda o şoku yaşatmaya tüm bunları bize yaşatmaya hiç bir hakkı yoktu.öncesinde bilgimiz olsaydı en azından duruma hazırlıklı olurduk o şekilde beklerdik yavrumuzu. onu asla affetmicem.Herşeyin en iyisini bilen rabbim bildiği gibi yapsın onu. Bende doğumdan sonra duydum olaylı doğumu çok olmuş. ama hala mesleklerine devam ediyolar yemeklerini yiyolar. vicdanları rahatmı acaba. biz canımızı canlarımızı kimlere teslim ediyoruz.

Son düzenleme:
ilk başta olayı anlamadım noluyo dedim bi ama okudukça inşallah tahmin ettiğim şey değildir dedim ki oymuş..
çok üzüldüm senin adına ama yaşanmış işte dövünmek artık sadece sana kocana zarar.. üzülme diyemem zaten.. en azından inşallah Rabbim size bir melek daha verir ve evinizde güzel günler yeniden başlar böylece üzüntünüz inebileceği en aza seviyeye iner..

rabbim sizlere peygamber sabrı versin allah kimseye böyle acılar yaşatmasın sağlıklı sıhhatli yavrularımzı
alalım kucaklarımıza

Ah canım ya aglattın beni Allah sabır versin..Vesile oldugunu unutma kendini esini hırpalama..Ahirette bekliyordur annesini..Eminim bulusacaksınız zamanı gelince..Bunları o doktora söyle hesap sor sakin sakin icin sogur belki bir nebze..İns en kısa zamanda tekrar anne olursun ve hayırlısıyla kucagına alırsın..

Allah sana sağlıklı, hayırlı bebekler nasip etsin inşallah, kimseye için kararmasın daha fazla. O doktor bozuntusunu da Allah bildiği gibi yapsın. Çok çok mutlu olursun inşallah.

Ne diyelirim ki(( sözün bittiği yer kelimeler boğazıma düğümlendi sanki.... Allah sabırların en büyüğünü versin. İnşallah tekrar hamile kalırsın biliyorum kızının yerini hiçbişey dolduramaz...

alalh sabırlar versin keşke ah keşke başka doktorlara gidip tebdir lamya çalışmalıydın ama bazen taktir herşey baglanıyor doktor hatasıyüzünden nice insanlar kaybediliyor alah yardımcın olsunn inş...yüregindeki acı sızı dinmez ama şifa bulur kalbin yeni bir melekle

Allah sabir versin, ne yazik ki bazi doktorlar sadece islerini para kapisi olarak gorduklerini icin can yakiyorlar yaziklar olsun...

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim...bu dünyanın adaletine inanmıyorum ama öbür dünyada gerçek adaletle karşıma çıkacak ve hesabımı o zaman soracağım sonradan öğrendim ki bi tek benim tahlillerim eksik değilmiş doğru düzgün tahlil bile yaptrmıomuş doktor olmak değilmiş mesela insan olabilmekteymiş vicdanlı olabilmekteymiş(( ben vicdanlı biriyle karşılaşmadım ama inşallah sizler karşılaşırsınız...

((( size de büyük geçmiş olsun artık bütün doktorlardan nefret eder hale geldim hiç birine güvenim kalmadı eminim ki sizin de öyledir onlar için çok basit günde kaç tane çocuk doğuyo ama bizler için normal değil ki biz onları ne hayallerle bekliyoruz onlar için güzel bi hayat sunmya çalışıyoruz benim kızım 3 gün küvezde yaşadı tırnakları uzamış gördüğümde allah ım ben nasıl kesirim tırnaklarını ya canı acırsa dedim ama olmadı canı acır diye korktuğum biricik kızımı ufacıcık bir tabutun içinde gözlerimin önünde gömdüklerini unutamadım bu kadar basit olmamalıydı insan hayatı bi bebeğin hayatı böyle basit olmamalıydı

meleğin seni cennetin kapısında bekliyor seni görüyor ve nasıl üzüldüğünü nasıl ağladığını hissediyor ne olur onun için toparla kendini oda üzülmesin annesi
inşllah rabbim bir bebk daha verir sana onunla teselli bulursun
o dokturunda allah layığını versin ne diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…