- Konu Sahibi onsuzmutsuz
Evet senden nefret ediyorum bütün hayallerimi çaldığın için beni mutsuzluğa ittiğin için umursamadığın için canımı yaktığın için senden nefret ediyorum bunu yüzüne karşı söylemeyi çok istiyorum ki gün gelecek söyleyeceğim de sadece zamanını bekliyorum beddua etme diyorlar ama bazen elimde olmuyor geceleri düşünmekten uyuyamıyorum neden neden bunu bize yaptın herşey bu kadar basit miydi?bi bebeğin ölümüne sebep oldun benim ve canım kocamın yaşarken ölmesine sebep oldun peki neden???senin umursamaman yüzünden ben ne haldeyim biliyor musun sen akşamları eve gittiğinde kızına sarılıp öperken benim canım nasıl yanıyor biliyor musun?asansörde karşılaştığımızda kızının elini tutarak bindiğinde ne hissettiğimi biliyor musun?başka doktorlara gittiğimde yapmadıklarını yapabileceklerini yapmadıklarını öğrendiğimde ne hissettiğimi biliyor musun?folik asit değerime bile baktırma tenezzülünde bile bulunmayışını,multivitamin diye hapların olduğunu ama her hamilenin kullanması gerektiğini ama senin bana vermediğini öğrendiğimde ne hissettiğimi biliyor musun?peki 8 aylıkken iki defa kontrole geldiğimde yememişsindir o yüzden gelişimi yavaşlamıştır dediğini hatırlıyor musun? peki ben sonradan araştırdığımda bunun ilaçla tedavisi olduğunu öğrendiğimde(ki kaybettikten sonra öğrendim) ya da o an sezeryanla kızımı alabileceğini o zaman yaşama şansının daha yüksek olduğunu öğrendiğimde neler hissettiğimi biliyor musun?haaaa unutmadan kızımı kaybettikten bir hafta sonra salak gibi sana dikişlerimi kontrole geldğimde (gelişim geriliğini araştırmamıştım bile) sen kendine dikkat etmedin çok stersli bi hamilelik geçirdin diye beni suçaldığını ve kendimden milyonlarca kez nefret ettiğimi kendini suçsuz duruma çıkarmak için beni daha da üzdüğünü biliyor musun? hiç bişi bilmiyorsun hiç kimse bilmiyor ben kzımı senin yüzünden sana güvenen kendim yüzünden kaybettim nerden bilebilirdim ki ben bunu nerden bilebilirdim ki aynı hastanede çalıştığım doktor yüzünden kızımı kaybedeceğimi söyleselerdi ben hadi be dalga mı geçiyorsun o bana bunu yapmaz derdim ama sen bunu yaptın ki dışardan gelen hamilelere yapmayacağını söyleyemem bile...eminim tek yaktığın insanlar biz değilizdir beni gördüğünde o asılan suratın var ya işte o pis suratına tükürmemek için kendimi zor tutuyorum....bakkkk bugünde acı çekiyorum bugünde kızımsız yaşıyorum o her geçen gün biraz daha büyüyecekti daha aldğım kıyafetleri patikleri beşiğini arabasını evini göremedi bile o... sen nasıl bi insansın sende hiç mi vicdan yok haaaa hiç mi yok nasıl bizi bu hale getirdin insan hayatının senin için hiç mi önemi yok???bu dünyada senden hiç birşeyin hesabını sormuyorum ama öbür dünyada yandın kaçacak yer arayacaksın biz kızımla birlikte senin cehennemde yandığını izleyeceğiz sen bizi bu dünyada bir birimizden ayırdın ama biz öbür dünyada ebediyen birlikte olacağız....ben senden razı değilim dilerim ki rabbim de senden razı olmasın....