Sen olsan ne yapardın?

Sigara gebelikte plasentayi erken yaslandirdigi için erken doğuma neden oluyor ama doğrudan bebeğin ciğerine zarar verdiği söylenemez. Çünkü plansenta gecirgenligi sayesinde kendini feda edip bebeği koruyor. Erken doğum çok erken haftalarda meydana gelirse de zaten bir çok probleme yol açıyor. İçmek cok matah birşey olduğu için söylemiyorum tabi içmemek en iyisi ama bazen insanın canı çok çekiyor o zaman tek tük icebilirim kesin ve net kafamda bitirdim diyemiyorum ama transfer döneminde direkt kanin yapısını bozarak pıhtılaşmaya neden olduğundan tutunmaya negatif yönde etkisi büyük o riski almam belki bu bahaneyle tamamen kurtulurum

Merhaba bende tüp bebek sürecindeyim yumurta gelistirme sürecinde de sigarayi fazla icmeyin yumurta kalitesini düşürüyor ben olsam baslardim hemen bizde bir anda başladik sürekli düşünmek insanı yoruyor hemen olsun bitsin isterdim ki öyle yaptım ancak daha sonuca ulasamadim

İnşallah müjdeli haberini alalım 17 senedir günde 1 1 buçuk paket içiyordum yarım pakedin altına düşürdüm elimden geldigince bırakmak için çabalıyorum ama o kadar bağımlısıymisimki gerildikce stres yaptıkça kendine çekiyor. Yinede sahada azaltmak hatta bırakmak için çaba sarf ediyorum

Salı giderim diyordum ancak sabahtan beri evragi tamamlayıp şuan hastane yolunda gidiyorum 16.02 randevusunu alabildim dua edin olur mu bir problem çıkmasın

Baslayin, ertelemeyin. Rahim uygun olmuyor birsey oluyor bazen kendi kendine erteleniyor tedavi. Siz uygun oldugunuzda baslayin. Devletteki maddiyat cok da zorlamiyor. Ben de onumuzdeki ay transfer olacagim insallah. Herseyimi devlette yaptirdim. Ilac dahil 36 bin odedim. Dondurma icin de bir miktar oderim onumuzdeki ay onu bilemiyorum simdi ama her turlu ozelden cok daha ekonomik. Umarim herkesınki tutar da hepimizin cektigi sıkıntılara deger..
Sigarayı bırakmaya calisin..:)

Malesef ben bu ay mı ertesi aymı derken ertelendi. 2 sene önce negatife dönen hpv tekrar pozitif çıkmış ve son tahlil son bakılan şey herşeyi erteledi. Doktor elinde hazır evraklarla bana bakti bende ona.. acil diye not dusmesine rağmen 1 ağustosa gün verildi kolposkopi ve biyopsi için. Sonuçlanmasi derken olur Eylül Ekim.. hisar hospitalde ilk görüşmede istenen tahliller arasında smear yoktu ne kadar sağlıklı düşündüğüm tartışılır ama galiba bu süreçte özele geri donecegiz. Kolposkopi hamileyken de yapılıyor nasılsa bir sorun problem görülürse Allah nasip ederde olursa bebekten sonrada konizasyon yapilabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…