• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sen kurtulmaya basladim sigara

EdanurVelim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2015
34
5
1
29
Sizlerle paylaşmak istedim kızlar 2 hafta önce sigarayı bırakma kararı kaldım 8 yıldır günde 1.5 paket içiyordum. Eşimin desteğiyle sigara biraktirma kliniğine gittim
Bazı tahlilleri yaptıktan sonra bana bir ilaç verdi bu gün 9. Günüm ve agzima kesinlikle
Sigara surmedim cok mutluyum sonunda kurtuluyorum sigara denilen illeten

Yarın gidecem doktora işte bakalım ne diyecek
Aa duyduğuma gore vücut bir yerden mutlaka atiyormus kalan nikotini

Sizlerle paylaşmak istedim kızlar 2 hafta önce sigarayı bırakma kararı kaldım 8 yıldır günde 1.5 paket içiyordum. Eşimin desteğiyle sigara biraktirma kliniğine gittim
Bazı tahlilleri yaptıktan sonra bana bir ilaç verdi bu gün 9. Günüm ve agzima kesinlikle
Sigara surmedim cok mutluyum sonunda kurtuluyorum sigara denilen illeten
çok güzel inşdevam edersin darısi bana olsun bende çok istiyorum birakmayi

kurtulmak istiyorum bu lanet bağımlılıkdan 5 yaşında kızim var onu opmeye korkuyorum nefesimden etkilenecek diye zira ne kadar iğrenç siğara koktuğumun farkındayim birakmak bu kadarmi zor bu kadarmı iradesizim yarın obür gün bi hastalık çıkarsa gozümden sakindığim çocuklarimi kime emanet edicem:KK61: bu forumda yazanlari okudukça cesaretlendim ne kadar güzel kimine gün olmuş kimine ay kımine yil demekki kararlı olunca oluyormuş kesin kararımi verdim artik bu yolda bende yaninızdayım :KK9:

İlk önce testleri uuyguladılar sonra bir anket yaptılar ona gore ilaç verdiler zaten ilaca başladığında ister istemez icemiyorsun

kurtulmak istiyorum bu lanet bağımlılıkdan 5 yaşında kızim var onu opmeye korkuyorum nefesimden etkilenecek diye zira ne kadar iğrenç siğara koktuğumun farkındayim birakmak bu kadarmi zor bu kadarmı iradesizim yarın obür gün bi hastalık çıkarsa gozümden sakindığim çocuklarimi kime emanet edicem:KK61: bu forumda yazanlari okudukça cesaretlendim ne kadar güzel kimine gün olmuş kimine ay kımine yil demekki kararlı olunca oluyormuş kesin kararımi verdim artik bu yolda bende yaninızdayım :KK9:
Ben ilk sigarayi biraktigim gun hungur hungur agladim kriz gecirdim ama esim cok buyuk destekcim oldu bana

İlk iki gün ama ilaçla hafif geçirdim canim şimdi ara ara aklıma geliyor hemen başka şeyle meşgul oluyorum

Bende kendimi haftasonu diye ayarladim gün gün yazmak istiyorum sizlerde yazin destek olalım birbirimize burdaki birakanları okuyunca çok heeslendim bizde yapabiliriz inşALLAH

Ben ilaca başladıktan sonra ki 10 günü seçmiştim ama 3 günden sonra 1 paketten 3 dala düştü sonradan canim hiç istemedi 9. Gün ağzıma suremedim. Bu gun ilaca başlayalı 14 gün oldu :-)

Back