Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sen kilo almışsın - vermişsin
- Konu Sahibi MiniKivi
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Haziran 2014
- 604
- 657
- 103
Benim annemde evlendiğinde benden zayıf olduğunu 30 kilo olduğunu iddia ediyor, ben de anne 30 kilo olamazsın olsaydın zaten olmazdın diyorumİyi bari kv gorumceymis, benim direk annem soyluyor boyle..
Ve hic uygun dille soylemiyor yani.
- 18 Mayıs 2013
- 5.192
- 9.260
- 198
En uyuz olduğum konu yaa.. Hamileyim ve öyle çoook fazla kilo falanda almadım normali neyse oyum. İş yerinde kadının biri taktı kiloma. Yahu insan her gün istisnasız ayy şiştin ayy kilo aldın der mi??? Yahu gerzek gelmişim 8. ayıma şimdi almıycam da ne zaman alıcam ben bu kiloları. Başlarda ses etmiyordum ama en sonunda patladım artık suratıma bakıp tek kelime edemiyor
Bir daha öyle dediginde "Sende bu dünya'ya yeni hayat getir, sende kilo al "de
Gercekten bende uyuz oldum. Kilo alip vermek insanin özel hayatina düsüyor, kimse bu konuda laf edemez, ama ediliyor iste. Bide sadece laf olsun diye degil, karsindakini asaglamak, kendilerini yüceltmek anlamindada söyleniyor. Yani "bak ben ne kadar zayifim, sen anca kilo al" mesaji var
- 24 Haziran 2014
- 604
- 657
- 103
Bir daha öyle dediginde "Sende bu dünya'ya yeni hayat getir, sende kilo al "de
Gercekten bende uyuz oldum. Kilo alip vermek insanin özel hayatina düsüyor, kimse bu konuda laf edemez, ama ediliyor iste. Bide sadece laf olsun diye degil, karsindakini asaglamak, kendilerini yüceltmek anlamindada söyleniyor. Yani "bak ben ne kadar zayifim, sen anca kilo al" mesaji var
Ya insanların artık bu konuda bilinçlenmesini istiyorum. Saçını boyatmışsın demek gibi bir şey değil ki kilo almışsın vermişsin meselesi. Seni ilgilendirmez ki? Söylediğin şeyin benim hoşuma gideceğini nereden biliyorsun ya da? Belki ben çok zayıf olmak istemiyorum. Hayır bir de bu kilo yani, insan sadece yediği için kilo almaz ya da yemediği için kilo vermez, hastalık olur, metabolizma meselesi olur bişi olur yani.
- 6 Haziran 2015
- 1.219
- 3.256
- 48
Merhaba arkadaşlar.
Benim kayınvalidem ve görümcem çok iyi insanlar, çok severim. Görümcemle de arkadaş gibiyiz çok iyi anlaşıyoruz. Ancak ne zaman görüşsek ki en fazla haftada bir görüşüyoruz, sen kilo almışsın ya da kilo vermişsin diyorlar. Her görüştüğümüzde. Hatta aynı gün biri almışsın derken öteki vermişsin diyor. Sadece onlar değil akrabaları evdeyse onlar da yorum yapıyor. Bense senelerdir aynı kilodayım, alıp verdiğim yok kilom normal. Bazen bazı kıyafetler çok ince bazıları daha toplu gösteriyor acaba ondan mı böyle söylüyorlar diye düşünsem de çok sinirim bozuluyor artık. Çok saçma bir muhabbet çünkü bu. Ben hiç kimsenin kilosu hakkında bir şey düşünmem, değil bunu dillendirmek aklıma bile gelmez, gelse de bir şey söylemem. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Artık bana bu gereksiz konuyu açmalarını istemiyorum bunun için kırıcı olmadan ne yapabilirim? Ya da sessiz kalmaya devam etmemi mi önerirsiniz? Fikirlerinizi bekliyorum.
Aaaa aynı şey bizdede var bende doğum yaptım gecen sene emin ol her gördüğünde ya zayıflamısım ya tonbikleşmişim
Halbuki aynı kilom
- 20 Ekim 2011
- 261
- 9
- 66
Zaten şişmandım, habire kilo konusu açılır. Aileden kişiler direkt olarak yorumda bulunur veya elime habire "... diyeti, şuna dikkat edin on kilo garanti" konulu gazete küpürleri tutuştururlar.
Evlenince daha da kilolu oldum, vermeye uğraşıyorum. Kaynana-görümce tarafı çocuk var sanıp üstüme gelmeye kalktılar, anında "çocuk değil o kilo" diyerek kendimi orada imha ettim.
İş yerinde çok densiz kadınlarla çalışıyorum. "Canım evlendin diye kendini salmaman lazım biliyorsun değil mi?" diyen çok bilmiş biri var mesela. Ay yok ben ekstra çaba gösterdim salayım diye. Yemek yemekten zevk almayan, kendini kusturma dahil kendini cezalandırarak her türlü kısıtlama yolunu deneyen insanlardan böyle laflar işitmek komik geliyor. Başka bir düzenli diyalog da evlenince insanların kilo alması konusu açılıp açılıp sonra bana dönüp "Ay sen de evlenince baya aldın ha" denmesi oluyor. Sakin sakin "Evet aldım" deyince de kuduruyorlar, oturup ağlamamı falan mı bekliyorlar nedir?
İnsanlar garip, gerçekten çok garip. Kilo alsınlar, versinler, saçlarını maviye boyatıp gelsinler zerre kadar umurumda olmaz, yorum da yapmam. Kötü birşey düşünüyorsam zaten fikrim sorulmadıysa birşey söylemem, iyi birşey farkettiysem iltifat olarak belki söyleyebilirim. Çok garip geliyorlar bana, bu yüzden her yerde uyumsuz kalıp çemberin dışında kalan kişi oluyorum. Ama en azından kafam rahat, içi çirkinlerden olmadım-olmayacağım inat değil mi!?
Evlenince daha da kilolu oldum, vermeye uğraşıyorum. Kaynana-görümce tarafı çocuk var sanıp üstüme gelmeye kalktılar, anında "çocuk değil o kilo" diyerek kendimi orada imha ettim.
İş yerinde çok densiz kadınlarla çalışıyorum. "Canım evlendin diye kendini salmaman lazım biliyorsun değil mi?" diyen çok bilmiş biri var mesela. Ay yok ben ekstra çaba gösterdim salayım diye. Yemek yemekten zevk almayan, kendini kusturma dahil kendini cezalandırarak her türlü kısıtlama yolunu deneyen insanlardan böyle laflar işitmek komik geliyor. Başka bir düzenli diyalog da evlenince insanların kilo alması konusu açılıp açılıp sonra bana dönüp "Ay sen de evlenince baya aldın ha" denmesi oluyor. Sakin sakin "Evet aldım" deyince de kuduruyorlar, oturup ağlamamı falan mı bekliyorlar nedir?
İnsanlar garip, gerçekten çok garip. Kilo alsınlar, versinler, saçlarını maviye boyatıp gelsinler zerre kadar umurumda olmaz, yorum da yapmam. Kötü birşey düşünüyorsam zaten fikrim sorulmadıysa birşey söylemem, iyi birşey farkettiysem iltifat olarak belki söyleyebilirim. Çok garip geliyorlar bana, bu yüzden her yerde uyumsuz kalıp çemberin dışında kalan kişi oluyorum. Ama en azından kafam rahat, içi çirkinlerden olmadım-olmayacağım inat değil mi!?
- 26 Nisan 2015
- 3.859
- 3.058
- 63