• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sen kilo almışsın - vermişsin

seninle ilgeliniyorlar yakından takip ediliyosun bence seviliyosun ben de bazen bu muhabbeti yaparım düşündüm şimdi anneme çok yaparım bide en yakın arkadaşıma sevdiğim kişilerin aldığı gramı bilirim annemin kilo alımına engel olmak için sürekli takipteyim mesela arkadaşımda öle çok güzel fiziği var ufacık değişiklik dikkatimi çekiyor

Merhaba arkadaşlar.
Benim kayınvalidem ve görümcem çok iyi insanlar, çok severim. Görümcemle de arkadaş gibiyiz çok iyi anlaşıyoruz. Ancak ne zaman görüşsek ki en fazla haftada bir görüşüyoruz, sen kilo almışsın ya da kilo vermişsin diyorlar. Her görüştüğümüzde. Hatta aynı gün biri almışsın derken öteki vermişsin diyor. Sadece onlar değil akrabaları evdeyse onlar da yorum yapıyor. Bense senelerdir aynı kilodayım, alıp verdiğim yok kilom normal. Bazen bazı kıyafetler çok ince bazıları daha toplu gösteriyor acaba ondan mı böyle söylüyorlar diye düşünsem de çok sinirim bozuluyor artık. Çok saçma bir muhabbet çünkü bu. Ben hiç kimsenin kilosu hakkında bir şey düşünmem, değil bunu dillendirmek aklıma bile gelmez, gelse de bir şey söylemem. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Artık bana bu gereksiz konuyu açmalarını istemiyorum bunun için kırıcı olmadan ne yapabilirim? Ya da sessiz kalmaya devam etmemi mi önerirsiniz? Fikirlerinizi bekliyorum.

bence konuşacak bi konuları yok, muhabbet edecek bişey bulamıyorlar. kilodan vurmaya çalışıyorlar. he he deyin geçin boşverin. hatta siz de onlara söyleyin, 'aa sen de görüşmeyeli kilo almışsın aman dikkat et ' deyin.

bizimkiler ne giysem ne alsam herşeyin fiyatını sorarlar. 'kaça aldın?, hihh çok pahalı' derler hep. isinir oluyordum.
artık ben de yapıyorum, hatta 'aaa çok pahalı kazıklanmışsın.' diyorum.(hiç üslubum değildir, hayatta sevmem böyle şeyleri)
geçen 'sen de bizim gibi sormaya başladın' dediler.ben de 'naparsın sizden öğreniyorum bişeyler işte' dedim.:KK48:

Benim de dayım uzun zaman sonra görüştüğümüzde merhaba dan önce sen kilo mu aldın dedi ben de evet sizin sülaleye çekmişim demekki dedim bişe demedi bir daha kilo konusunda :) boşver canım sen kafaya taktıkça daha çok üstüne gelirler

en nefret ettigim soru

türkiyeye her gittigimde bunu söylerler aaaa sen kilomu aldin
bunu da yabancilar degil genelde görümceler söyler.
amaclari ne anlamadim.
illa sifir beden mi olmak gerekiyor.
yo ayniyim diyorum cünkü gercekten hep ayni oluyorum yani en fazla 1-2 Kilo oynar eee onuda farkediyolarsa pes.
insanin psikolojisini bozup yedigin herseye dikkat ediyorsun onlarin yaninda.
kendileri takmis kiloya bende takintili oldum iyice
165 boyunda 55 kiloyu fazla düsünüp zayiflamaya calisiyor görümcenin biri.

Hazır konu kiloyken ayağa kilo almanın bir yolu var mıdır :KK70:

Uzun zamamdan sonra gorusunce ne var bunda. Herkes birbirine diyebilir. Ama konu sahibine dendigi gibi her hafta denilirse cok sinir olurdum. Bozardim milleti. :KK53:

Banada hep aynı şeyler. İri bir yapım var benim. Boyum uzun ve kalın kemikliyim zaten. Şuanda fazla kilom var doğumdan kalan halen vermiş değilim. Ama ben kendimi bildim bileli zayıfken bile ki boyumdan 12 kilo aşağıdaydım ay sen çok irisin biraz zayıfla derlerdi. Şimdi fazla kilom var ya fotoğraflara bakıyorduk bak zayıftın o zaman. Kilo ver diyorlar.
İyide o zamanda bana kilolusun diyorlardı. Gerçekten şuan vermem gereken epey fazla kilom var. Ama insanların bana zayıfta olsam kiloluda olsam sürekli kilo ver demesinden bıktım. Bende biliyorum vermem gerektiğini söylemelerine gerek yok. Hadi bir kere iki kere söyledin yeter. Elli kere her telefonda her görüşmemizde söylenmezki ya.
Her fırsatta hadi çarşıya çıkalım yürü sende kilo atarsın bilmem ne. İki laftan biri benim kilom. Geçen annem koca karı gibi oldun bile dedi yani.
Ne zaman kilo veririm o benim sorunum yani sizene. Belki ben kendimi böyle daha fazla sevdim vermek istemiyorum yani olamaz mı? İnsanlar çok biliyor her şeyi valla. Onlar öyle dedikçe diyet falan yapasım gelmiyor.
Ama zayıflamam lazım hakikaten. Bende dolmuşum çok valla. Haklısın bu konuda.

Merhaba arkadaşlar.
Benim kayınvalidem ve görümcem çok iyi insanlar, çok severim. Görümcemle de arkadaş gibiyiz çok iyi anlaşıyoruz. Ancak ne zaman görüşsek ki en fazla haftada bir görüşüyoruz, sen kilo almışsın ya da kilo vermişsin diyorlar. Her görüştüğümüzde. Hatta aynı gün biri almışsın derken öteki vermişsin diyor. Sadece onlar değil akrabaları evdeyse onlar da yorum yapıyor. Bense senelerdir aynı kilodayım, alıp verdiğim yok kilom normal. Bazen bazı kıyafetler çok ince bazıları daha toplu gösteriyor acaba ondan mı böyle söylüyorlar diye düşünsem de çok sinirim bozuluyor artık. Çok saçma bir muhabbet çünkü bu. Ben hiç kimsenin kilosu hakkında bir şey düşünmem, değil bunu dillendirmek aklıma bile gelmez, gelse de bir şey söylemem. Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Artık bana bu gereksiz konuyu açmalarını istemiyorum bunun için kırıcı olmadan ne yapabilirim? Ya da sessiz kalmaya devam etmemi mi önerirsiniz? Fikirlerinizi bekliyorum.
kıskanclık bence...

bir de bana sor. çok kolay kilo alıp verebilen biriyim ve kilom acayip değişkendir. son 2 yıldır yüksek lisans için başka şehirde olmam sebebiyle bayağı kilo aldım. o yüzden son zamanların popüler konusu ne kadar kilo almışsın dır benle ilgili. fakat son 2 aydır diyet yapıyorum ve kilo vermeye başladım. şu an da "nasıl vermişsin" ve "daha da ver" oluyor mevzu :D

bana çok yapıldığından mıdır nedir asla kimsenin kilosuyla ilgili yorum yapmam.çok bayat ve gereksiz bir konu olduğunu düşünüyorum.

En uyuz olduğum konu yaa.. Hamileyim ve öyle çoook fazla kilo falanda almadım normali neyse oyum. İş yerinde kadının biri taktı kiloma. Yahu insan her gün istisnasız ayy şiştin ayy kilo aldın der mi??? Yahu gerzek gelmişim 8. ayıma şimdi almıycam da ne zaman alıcam ben bu kiloları. Başlarda ses etmiyordum ama en sonunda patladım artık suratıma bakıp tek kelime edemiyor :KK14:

ya bazı insanlar kilo olayına takık bi ima falan yokturda benimde iki halam var birisi aynı gün almışın der birisi vermişin der ondan dolayı çok takma :D ben olsamm bi laf yerine gelince derim valla anneme göre alıorm ablama göre veriorm nasıl işse bende anlamadım yaa demeyin psiklojimi bozdunuz ben verirsem yada alırsam size söylerim dersin çaaat die gider laf yerine ;)

En tahammül edemediğim muhabbetler..
Deseydin " benim kilom aynı,sizin göz kantarınız bozulmuş" diye.:63:

Evinizde tartı varsa tartılın gösterin " bakın x kilodayım " bir daha söylerlerse yine tartılın gösterin "ama hala aynı kilo almamışım yani " deyin biraz da sert söyleyin her defasında söylemez utanırlar heralde.Bence onların kilolarıyla problemleri var ruh hali de size yansıyor. Bana bir kıssadan hisseyi hatırlattı bu konunuz

Back
X