• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sen hiç ölmedin ki anne..

realist

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2006
3.073
132
688
63

gittin beni yalnız bıraktın bu koskocaman dünyada anne...
bizde derdi analara söylerler benim derdim çok büyük benim yaram çok büyük kapanmıyor anne..
emir büyük yerden karşı koyamadık , ellerimizden kayıp gittin anne...
kalabalıklar içinde yalnızım , ışıksız , nefessizim anne,,,
kokunu, sesini , gülüşünü özledim nerdesin anne,
acıların bittimi ablamla , abim karşıladımı seni anne, cennetin kapıları açıkmı iyimisin anne..
hergün biraz daha yaklaşıyorum sana anne gelip bekle beni anne,,,
rüyalarıma gel gitme açmayım hiç gözlerimi uyanmayım o uykudan anne...
evimiz bomboş duvarlar soğuk anne,
gelicem bekle beni anne , bana sütlü yap anne :((( mekanın cennet olsun , sen hiç ölmedin ki anne..

(ALINTI)

Cok cok güzel dayanamiyorum hic Anne yazilarina.Emegine saglik..
Tüm Annelerin Ellerinden öpüyorum..Ölmüslerede Allahdan Rahmet diliyorum...

yapmayın kızlar yazmayın bu anne yazılarını deşmeyin yaramı .çok özledim seni anne.çok erken gittin,bebeğimi bile görmeden sevemeden gittin anne.yazı için teşekkürler

Üzüldüm Ceylin ama inan benim de annem yok.Biraz olsun hatırlayıp rahmet okumak için.

benim hissettiklerimi bu kadar güzel anlatan bir yazı daha yoktur herhalde.

(gittin beni yalnız bıraktın bu koskocaman dünyada anne...
bizde derdi analara söylerler benim derdim çok büyük benim yaram çok büyük kapanmıyor anne)

çok güzel yazmışsın realist ben hiç dayanamıyorum anne ile ilğili yazılara şiirlere bu yazınıda ağlayarak okudum ALLAH annelerimizi başımızdan eksik etmesin vefat eden annelerede Allah rahmet eylesin

arkadaşım gerçekten çok güzel bir yazı bende 2 yıl önce babamı kaybetdim anne kadar babada önemlidir hemde bu melek bir insansa kötü oldum ve onu çok özledim ama sabır elbet birgün buluşacağız onunla kokusunu gülüşünü herşeyini çok özledim sen hiç ölmedin babacığım

Utanma çekinme sevgi istediğini söyle!... İnsanlar her duyguyu öldürseler de sevgiyi bir türlü yok edemiyorlar!...

Back