sen dulsun :-(

ben de dulum ve tatilimi de yapıyorum gezmemi de.hatta çalışmadığım zamanlarda evde durmuyorum diyebilirim..niye.çünkü laf söyleyemezler çıngar çıkarırım.böyle olacaksın.

tabikide okudum, anlatis seklinizden anladigimi yazdim bende.
yanlis anladiysam kusura bakmayin.

Çok yanlış anlamışsınız karşıt olduğum görüş içine almışsınız ama ifademden ötürü ise özür dilerim haklısınız

aman hikaye bunlar. dul olmasaydın denecek şey de belliydi '' ne işin var, kız kısmı öyle tek basına gıtmez tatıllere, evlenınce kocanla naparsan yaparsın''
kısacası, ne yaparsan yap bır kılıfı vardır bahanelerin!
sankı boşanmıs olman alnında yazıyor

birileri ailene boşanmanın gezmeye eğlenmeye mutlu olmaya mani olmadığını anlatmalı...

öyle deme.. bekaretını vermek için herkese duyurup düğün dernek şart
sonrasında ıster ayrıl ıster devam et. düğün dernekle gerdegı duyurmak adettendır. gızlı gızlı yapılınca olmaz bu iş.

oyle insanlar yuzunden zaten bu bakis acisi..

Tek düğün olsa iyiymiş de eskiden bide hani bez parçası gosterirlermis halen devam ediyormu bilmiyorum artık

Çok yanlış anlamışsınız karşıt olduğum görüş içine almışsınız ama ifademden ötürü ise özür dilerim haklısınız

tesekkür ederim anlayisiniz icin, asil ben özür dilerim yanlis anladim.

burda okadar icler acisi hikayeler varki, kadinlar nelerle mücadele ediyolar neler yasiyolar.. en sonunda aglaya aglaya herseye ragmen sevdikleri adamdan vazgecmeye karar veriyolar. bunun üzerine bide ayrilmis bi insan (dul degil cünki kocasi hayatta, vefat etmemis) olarak kötü kadin damgasi yiyolar. yazik günah

Hülya Koçyiğit' in oynadığı bir film vardı hatırlıyor musunuz kızlar 'kurbağalar' diye,orada o kadar güzel işleniyor ki bu konu tüm gerçekliğiyle, kadın köylük yerde yaşıyor kocasını bir cinayet sonucu kaybediyor daha taziye evindeyken komşu kadınları başlıyorlar, ' erkeklerimizin aklını başından alacak, erkeksiz duramaz bu şimdi' vs. Demeye. Hatta daha da ağır şeyler söylüyorlar da küfür yanında hiç kalır yazmadım o yüzden, bir yandan da köyün erkeklerinin göz hapsinde hepsi kadının ihityaçlarını(!) giderme peşinde. Kadın geçimini sağlamak için geceleri kurbağa avlamaya gidiyor erkeklerle birlikte ona bile laf ediyorlar yetmezmiş gibi cinsel saldırıya uğruyor. Bunlar hiç abartı değil çok gerçekçi bir filmdi çok duydum memleketteyken bu ve benzeri tepkileri, başından evlilik geçmiş kadınlara niye böyle yakıştırmalar yapılıyor sizce diye soran arkadaşım umarım bu filmi izlemişsindir.

oyle insanlar yuzunden zaten bu bakis acisi..

He işte bunu anlatıyorum bende ve bu tarz insanlar inanın çok fazla dolayısı ile sağa sola erkeğe topluma suç atarak çözüme ulaşamayız ki. Yine dönüp kendimize bakmalı ona göre yol izlemeliyiz konu sahibi belki öyle biri değil ee oda aynı kefeye girdi aileler dahi biliyor durumu onlar gibi olmasın rezil olmayak derdin hep baskı

Bekarken sen kızsın gitme. Evlenirsin kocan var ne der gitme. Boşanirsın sen dulsun Gitme. Boşverin insanları hatta annenizi nasıl yaşamak istiyorsaniz öyle yaşayın. gidin yapın tatilinizi nefes alın.kendiniz ıçın yaşayın.

Canım arkadaşım ben teşekkür ederim evet dul lafından nefret ederim boşanmış hatta bekar o lafın kaynağına bakılmalı diyorum bende sağa sola suç atacağımıza zira çözüm böyle üretilir

işyerinde olduğumdan pek cevap veremedim.ben şuan çalışıyorum kendi gelirim var ama ayrı eve çıkmama asla izin vermez ailem.hala beni küçük çocuk gibi görüyorlar
eve grç kalsam arıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…