- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
-
- Konu Sahibi Dmladmla87
Aklın fikrin takıda be limoncu. Herkes senin gibi koca parasıyla biriktirdiği altınları güvence sanmıyor. Çalışıyormuş kadıncağız zaten.işte muhtemelen benim evimde kalıyosun benim kurallarıma uyucaksın mantıgı yoksa babası s. g.t dese napıcak kızın parası yoksa bosanırken hc bisey talep etmedımı acaba keske takılarını alsaydı ama muhtemel kesin kocasına vermistir
biraz erkek egemen toplum olmaktan, biraz dinin getirdiği yaptırımlardan kaynaklı, eskimolar eve gelen misafire karısınıYeminle biktim bu toplumdan, neden kadinlarla ugrasilmak vazgcilmiyor? Toplum kafayi kadinlara takmis resmen. Dul, bekar, bakire, o..u, kevase vs. 50 turlu etiket var kadinlar icin.
Toplumumuz kadinlarin bacak arasina kafayi yordugu zamani bilime yatirsaydi, Mars'a koloni dikmistik.
Toplumsal zihiyetimiz cidden hasta.
işte muhtemelen benim evimde kalıyosun benim kurallarıma uyucaksın mantıgı yoksa babası s. g.t dese napıcak kızın parası yoksa bosanırken hc bisey talep etmedımı acaba keske takılarını alsaydı ama muhtemel kesin kocasına vermistir
Bişey takmadilarsa sende takiya takildin bacimişte muhtemelen benim evimde kalıyosun benim kurallarıma uyucaksın mantıgı yoksa babası s. g.t dese napıcak kızın parası yoksa bosanırken hc bisey talep etmedımı acaba keske takılarını alsaydı ama muhtemel kesin kocasına vermistir
ben de dulumHerkese merhaba
canım çok sıkkın moralim çok bozuk artık bu kavramı kaldıramıyorum.bütün bir sene çalıştım yıllık iznimde kapadokyaya gitmek istiyorum turla beraber biliyorum ailemin izin vermeyeceğini ama yinede şansımı denemek istedim açıkcası zaten altı üstü 3 günlük birşey.küçğklükten beride hayalimdi oraya gitmek okul götürüyordu en yakın arkadaşım gitmişti beni ailem göndermemişti içimde ukte kaldı.
annemi aradım az önce söyledim yok falan dedi sen dulsun olmaz dedi ya ne alakası var anne allah aşkına dedim kim nereden bilecek ben dulmuyum değilmiyim diye ee bilmiyorum dikkat etmen lazım dedi.zaten 3 günlük birşey 2 günü yolda geçecek kalabalıkla gidiliyor bu olayın dullukla ne alakası var analamıyoum tamam belki kötü niyetle söylemedi ama hep bunu yapıyor.
onlar yüzünden zaten bu hallerdeyim.sanki tüm erkekler beni bekliyor orda anne baba anlıyorum onları ama bukadarıda fazla benmi yqnlış düşünüyorum artık bir psikoloğa gidice çok bunaldım bu konudan
o karsidakinin durusuyla alakali ki tamamen.. dul veya bekar olmasiyla degil.. bahsedilen erkekler de o sinyali dulluktan degil, durustan aliyor..Eski topraklar böyle canım ayrıca dul ne ya boşanmışsın artık bekarsın ama şu var çopu boşanmış kişiler hayatımı yaşarım dediği için hepiniz fişleniyorsunuz erkekler de alışıyor hali ile bunla takılırım diyor ki takılan takılana zaten.
eee ii o zaman biriktirsinde cıksın o baba evinden rahat etsin herkezin bi garanici yani vardır benimki bu baskasını bilemme ben kendi fikrimi yazdım kimseyi baglamaz kız laf sokmuyoda sana mı kaldı laf sokmaAklın fikrin takıda be limoncu. Herkes senin gibi koca parasıyla biriktirdiği altınları güvence sanmıyor. Çalışıyormuş kadıncağız zaten.
eee ii o zaman biriktirsinde cıksın o baba evinden rahat etsin herkezin bi garanici yani vardır benimki bu baskasını bilemme ben kendi fikrimi yazdım kimseyi baglamaz kız laf sokmuyoda sana mı kaldı laf sokma
o karsidakinin durusuyla alakali ki tamamen.. dul veya bekar olmasiyla degil.. bahsedilen erkekler de o sinyali dulluktan degil, durustan aliyor..
o anda senin yazdıgın cvp denk geldi ben o kıza hiyaben yazdım ama tabi sende kuyruk acısı oldugu icin nerden yazsamda bulassam kafasındasınE kalkıp beni alıntılarsan cevabını da alırsın cicim. Laf sokmak huyum değildir direkt söylerim. Senin yüzünden bir kez daha banlanmayacağım limoncu... Hadi bak keyfine.
ay ne kotu bir cumle ne kotu bir soz. Allah gostermesin. Ben bu konuda cok ama cok hassasim, ailemde ayni sekilde. Yakin zaman sonra bende 'dul' olacagim. Evliligimdeykenki halimden cok daha ozgur ve rahat olacagim kesin hihi..
ailemi tatil konusunda bende ikna edemiyorum pek. gerci ben belki abartiyorumdur. yanliz basima thailanda gitmek istiyorum ama i ih, izin cikmiyo...
neyse napalim, bende onlarla beraber kayseriye giderim, bir haftada denize ugrar tatilimi yapar donerim.
bukadar guc verme ailene. simdiden annemle babama inceden inceden belkide kendime ait bir evim olmasi gerektigini hissettirmeye basladim...