- 25 Nisan 2014
- 4.058
- 7.537
-
- Konu Sahibi Dmladmla87
Haklı olduğumu zaten biliyordum da senin ağzından duymak iyi geldi. Teşekkürler şekerim. Şimdi tek tek cümlelerini alıntılayıp haklılığımı ispatlamak var da uğraşamayacağım.Ooo sen anlamamış bi de saldıraya geçmişsin :) Ne ise sen haklısın zira yazın içerisinde belirttiğin onca şey benim ağzımdan çıkmış değil ve suçluluk taraf konusunda fikrim yazımda mevcut dediğim gibi siz haklı olun
Haklı olduğumu zaten biliyordum da senin ağzından duymak iyi geldi. Teşekkürler şekerim. Şimdi tek tek cümlelerini alıntılayıp haklılığımı ispatlamak var da uğraşamayacağım.
Yok en başta gayet de doğru anlamışsın. Bana verdiği son cevaba bak, yine dökmüş içindekileri. Aptal değiliz hiçbirimiz aynı dili konuşuyoruz. Dediği çok açık. :))
Derinine inerseniz daha farklı şeyler görürsünüz çok anlamı var o erkeğe boşanmış takılıyor fikrini aşılıyor zira ki yalan ise yalan deyiverebilirsin o bahsettiğin bekarlar operasyon peşinde evlilikte zaten yüzeysel bakmayın tek taraflı da erkeğe rahatlığı veren bizleriz iş başka yöne kayınca et parçası gibi hareket eden de biziz güçlü kadınlar lazım bu düşüncenin yıkılması için
evet erkege rahatligi veren biziz ama ben tam olarak öyle düsünmüyorum,
erkege nasil rahatligi veriyoruz biliyomusunuz? oglumuza, sen erkeksin yaparsin diyerek veriyoruz, aaa oglusum hadi teyzelere pipini göster bakim diyerek, oglum hadi sen otur kizim bulasiklari yika diyerek veriyoruz
oglumuz gece gündüz gezip tozarken kizimiza sen kizsin kir ayagini otur evinde demekle veriyoruz
sonrada yetiskin olduklarinda, ogullarimiz eslerine zulüm ederken bizde alkis tutuyoruz kizlarimizda siddet gördügü kocalarindan bosanmak istedigi icin komsular, akrabalar ne der derdine kapiliyoruz
aldatmismi? cocugun var kizim, idare et kizim
ama kadin aldatirsa töreler, cinayetler cünki erkek icin namusu karisi, bacisi, kizidir. ekek icin namus kavrami budur, cünki kendine hersey serbesttir
Kesinlik ile haklısınız bunda bizde var maaleaef aman kocandır o eylemi ee bende karısıyım o ne olacak ?
Amaaan hic aldirma ya. Git gez.
Bende bekarim ve akrabalarimin gözünde "kiz basima" o ülke senin o ülke benim gezemezmisim.
Kendi kizlarini baska sehire, ülkeye gönderiyorlar okumak icin.. o durum baskaymis sözde.
Insanin icinde ahlaksizlik edepsizlik olduktan sonra okumaya gidiyorum der yine yapar yapacagini halbuki. Veya orda da baslarina birsey gelebilir vsvs.
Ailen ile konus ve bu sacmaliklari en azindan onlar yapmasin.
Toplumun cogu zaten koyun gibi güdülüyor..onlarin dediklerini zaten hic aldirmamak lazim. Umutsuz vaka gibiler.
eskiden boşananların dul yazıyor şimdi bekar olarak geçiyor.arkadaşımın eşi vefat etti dul yazılmış ona.ama tabi dul yazan kimlik değiştirilebilir diye biliyorum ben.Nasil ya bana boşanildigi zaman kimlikte dul yazıyor demeyin??? Cidden medeni durumu dul mu yaziyor?? Bu kadar sığ bi zihniyet olmamali 2015te