sen dulsun :-(

Sen böyle dediği için gitmelisin. Sonuçta kötü bir şey için gitmediğine göre gönül rahatlığıyla gitmeni tavsiye ederim.

sadece dullar için geçerli bir cümle kurunca ben yanlış anladım sanırım..ben dulları öyle görmüyorum.hatta daha dirayetli oluyorlar, tuttuğunu koparan, daha güçlü..karakterinde varsa yamukluk dediğiniz gibi oluyor ama bu dul olduğu için değil zaten karakterinde olduğu için.

Tatlım çevrende var mı bilmiyorum benim çevremde var bikaç tane ki burda konusu da açıldı çoğu kişi de örneğini verdi çevresinden dikkat et amaan ya boşandım keyfime bakarım mantığı ağırlıklı doğal olarak erkek milletide ailelerde bu şekil kalıp oluşuyor ki bakire kız yüz kez düşünür boşanmış bayan aman nasılsa evlenip boşanmışım kim ne anlayacak der sorunda burda aslında kinse de sana ne kime ne demez

Neden annenizi söz sahibi ediyorsunuz yetişkin bir kadınsınız. Em nefret ettiğim şeydir insanları böyle kısıtlamak. Dulsunuz diye tüm hayatınızı anne babanızın dizinin dibinde evde geçirin o zaman. Oldu canım. Altı üstü 3 günlük bir şey üstelik de çok istiyormuşsunuz. Üzüldüm açıkçası.

Suç sizde, bu yaşta ne izni, çocuk musunuz??

Parayı siz vermiyor musunuz, o zaman atlayın gidin.

Gerekirse ayrı eve de çıkın bence, olgun bir insansınız.

sadece dullar için geçerli bir cümle kurunca ben yanlış anladım sanırım..ben dulları öyle görmüyorum.hatta daha dirayetli oluyorlar, tuttuğunu koparan, daha güçlü..karakterinde varsa yamukluk dediğiniz gibi oluyor ama bu dul olduğu için değil zaten karakterinde olduğu için.

Bence karakteri sağlam cevval kadınlar boşanmaya daha çok yanaşıyor, o yüzden boşanmış kadınların çoğu sağlam karakterli. Genel anlamda mutsuz olduğun yerden uzaklaşmak cesurlara göre , korkaklar yapamaz.

Şu toplumda boşanmak g.t ister. G.tüne o kadar güvenen kadınların önünde saygıyla eğiliyorum.

dulsun sen= vebalısın! der gibi.
1)erkeklerin hepsi nuri alço mu?
2)dul olunca kapıdan da mı çıkılmıyor?
3)Annenize söyleseniz bitürlü söylemeseniz bitürlü,demekki açılayamadığınız bi sebepten bir gece bile bi yerde kalsanız. anneniz ertesi gün arayıp, bilinmedik birinden 9 aylık hamile kalmış muamelesi yapacak değil mi?
tavsiyem annenizi hayatınıza bu kadar karıştırmayın şimdi de ileride yine yuva kurduğunuzda da.her aklı başında insan, evlenir boşanır. kendi eker kendi biçer.

Arkadaşım 28 yaşındasın, çalışıyorsun da anladığım kadarıyla, ne işin var ailenle?

Alla Alla.ne alaka dullukla ben anlamıyorum.Yahu eski Devir çok değişik buna kendi annemde dahil tabikide,artık aşıldı bu durumlar.Dulsan dulsun nolcak yani.takma arkadaşım git tatiline

Yani anneniz söyle demek istedi ki: Millet oralara kim bilir ne yapmaya gitti demesin demek istedi BENCE.

Iste eskilerden kalan bir dsünce :) Kafanizi yormayin bu türseylere. devir degisti, cok sükür.

gidiiiiiin eglenin :KK68::KK68:

hepiniz avrupa kültürü almışsınız sanki...neden izin alıyorsun, sert çık bilmem ne diye bide çıkışıyorsunuz konu sahibine...sanki toplumumuzun yapısını bilmiyorsunuz...konu sahibinin yerine koyun bi kendinizi..eminim çoğunuzun anası babası aynı tepkiyi verir...
konu sahibi eğer mesleğin elindeyse sana tavsiyem imkanlar dahilinde ayrı eve çıkabilirsin...en azaından kafan rahat olur...

Ne iğrenç bi kelimeeeee :63:Boşanmış erkeklere ne diyorlar acaba
onlara da "dul" diyorlar :KK48:
ama oraya buraya gitme demiyorlar, aksine "git evladim, gonlunu eyle, elinin kiridir" diyorlar :63:
bi de, "bi adamin ikinci karisi olacaksin" diyorlar. agzimi bozduracaklar. En Büyük KK

Bence karakteri sağlam cevval kadınlar boşanmaya daha çok yanaşıyor, o yüzden boşanmış kadınların çoğu sağlam karakterli. Genel anlamda mutsuz olduğun yerden uzaklaşmak cesurlara göre , korkaklar yapamaz.

Şu toplumda boşanmak g.t ister. G.tüne o kadar güvenen kadınların önünde saygıyla eğiliyorum.

bende bekar bir anneyim yani bu dul demekse evet dulum..

cevabınızı okuyunca tebessüm ettim.. çok şükür arafta kalmayan kangrenli kolu kesip atabielecek yüreğe sahibiz size katılıyorum:)

Neden izin alıyorsunuz ki, söylemeniz yeterli. Etrafınızdaki insanların anneniz babanız da olsa hayatınız hakkında söz sahibi olmalarına izin vermeyin.

Yazdıklarımı anlayarak okusaydınız bu soruyu sormazdınız ki bi nevi beni onaylamış oldunuz

Hayatını yaşamak ile sevdiği ile yaşamak farklı olgulardır bu hayatını yaşayanlar yüzünden ki evet bizi ilgilendirmez tüm boşanmış belli çizgide olanlar etkileniyor. Dediğim buydu tekrar açıklayabilirim tabi ki isterseniz...
hayatını yaşayanlar sizi ilgilendirmiyo ama arkadaşım dediğiniz birini hayatını yaşadığı için gayet güzel yargılar bi dille anlatıyosunuz, bunu bi erkek yapsa boşanmış kime ne der geçilir, dediğim gibi kadına gelinceeş dost herkes ahlak bekçisi, namusu bacak arasında aradığımız sürece de daha çok dul damgası da yeriz, tecavüze de uğrarız, başımıza daher bi cacık gelir, günlük mü yaşar ömürlük mü bilemem, kimseyi yargılamam, ben kendi hayatıma bakarım, evlatlarımıza kadının erkekle eşit olduğunu öğretelim, cinsellik tabu olmasın artık, özellikle erkek çocuklar ben her istediğimi yaparım kadınlar kızlar yapamaz, bi kadın sevişiyosa orospudur, erkekse delikalıdır mantığını yerleştirmeyin şahsınızda bütün kadınlara söylüyorum, bi çok şey hala bizde yasak tükaka ama başımıza da ne geliyosa bu açlıktan geliyo

sen dulsun oralarda birini görür sevişirsin mazallah demeye çalışmış.. insanın anası babası bile böyle düşünürse kim ne yapmasın, dinleme artık böyle şeyleri.

evet maalesef aileler böyle

Neden izin alıyorsunuz ki, söylemeniz yeterli. Etrafınızdaki insanların anneniz babanız da olsa hayatınız hakkında söz sahibi olmalarına izin vermeyin.
işte muhtemelen benim evimde kalıyosun benim kurallarıma uyucaksın mantıgı yoksa babası s. g.t dese napıcak kızın parası yoksa bosanırken hc bisey talep etmedımı acaba keske takılarını alsaydı ama muhtemel kesin kocasına vermistir

hayatını yaşayanlar sizi ilgilendirmiyo ama arkadaşım dediğiniz birini hayatını yaşadığı için gayet güzel yargılar bi dille anlatıyosunuz, bunu bi erkek yapsa boşanmış kime ne der geçilir, dediğim gibi kadına gelinceeş dost herkes ahlak bekçisi, namusu bacak arasında aradığımız sürece de daha çok dul damgası da yeriz, tecavüze de uğrarız, başımıza daher bi cacık gelir, günlük mü yaşar ömürlük mü bilemem, kimseyi yargılamam, ben kendi hayatıma bakarım, evlatlarımıza kadının erkekle eşit olduğunu öğretelim, cinsellik tabu olmasın artık, özellikle erkek çocuklar ben her istediğimi yaparım kadınlar kızlar yapamaz, bi kadın sevişiyosa orospudur, erkekse delikalıdır mantığını yerleştirmeyin şahsınızda bütün kadınlara söylüyorum, bi çok şey hala bizde yasak tükaka ama başımıza da ne geliyosa bu açlıktan geliyo

Yeminle biktim bu toplumdan, neden kadinlarla ugrasilmak vazgcilmiyor? Toplum kafayi kadinlara takmis resmen. Dul, bekar, bakire, o..u, kevase vs. 50 turlu etiket var kadinlar icin.

Toplumumuz kadinlarin bacak arasina kafayi yordugu zamani bilime yatirsaydi, Mars'a koloni dikmistik.

Toplumsal zihiyetimiz cidden hasta.

işte muhtemelen benim evimde kalıyosun benim kurallarıma uyucaksın mantıgı yoksa babası s. g.t dese napıcak kızın parası yoksa bosanırken hc bisey talep etmedımı acaba keske takılarını alsaydı ama muhtemel kesin kocasına vermistir
limoncu sen niye takılara taktın ki :)) çalışıyosa belki kendi imkaıyla ya da biriyle ortak bi eve çıkabilir biraz para biriktirip

Yargıladığım kısımı gösterirmisin bana ? Evet günlük yaşıyor çok sıkı fıkı olmam başka biri evlililerle de yaşıyor hayat onun hiö selam verip almam aynı iş yerinde olsakta.

Erkekte olsa kadında olsa benim nezlimde aynı sıfatı taşır çarpıtmayıb bu kadar size göre günü birlik ilişkiler normaldir bana göre değil

Ve asıl önemli olan yaşıyorsan dimdik duraxaksın ayy ben Allah'tan korkarın yapamam yok kocamdan sonra kimse olmadı bana aileme çok ters yok bi kişi oldu beni kandırdı yalanları ile ancak kendimizi kandırırız hepimizde aynı kalıba gireriz

Çok basit soru boşanmış kadınlar neden bu halde neden erkeklerin ağzını sakız olmuştur neden aileler göndermez bir yere ?

X