- 10 Nisan 2015
- 35
- 15
- 36
- Konu Sahibi Dmladmla87
Sen böyle dediği için gitmelisin. Sonuçta kötü bir şey için gitmediğine göre gönül rahatlığıyla gitmeni tavsiye ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sadece dullar için geçerli bir cümle kurunca ben yanlış anladım sanırım..ben dulları öyle görmüyorum.hatta daha dirayetli oluyorlar, tuttuğunu koparan, daha güçlü..karakterinde varsa yamukluk dediğiniz gibi oluyor ama bu dul olduğu için değil zaten karakterinde olduğu için.
sadece dullar için geçerli bir cümle kurunca ben yanlış anladım sanırım..ben dulları öyle görmüyorum.hatta daha dirayetli oluyorlar, tuttuğunu koparan, daha güçlü..karakterinde varsa yamukluk dediğiniz gibi oluyor ama bu dul olduğu için değil zaten karakterinde olduğu için.
onlara da "dul" diyorlarNe iğrenç bi kelimeeeee Boşanmış erkeklere ne diyorlar acaba
Bence karakteri sağlam cevval kadınlar boşanmaya daha çok yanaşıyor, o yüzden boşanmış kadınların çoğu sağlam karakterli. Genel anlamda mutsuz olduğun yerden uzaklaşmak cesurlara göre , korkaklar yapamaz.
Şu toplumda boşanmak g.t ister. G.tüne o kadar güvenen kadınların önünde saygıyla eğiliyorum.
hayatını yaşayanlar sizi ilgilendirmiyo ama arkadaşım dediğiniz birini hayatını yaşadığı için gayet güzel yargılar bi dille anlatıyosunuz, bunu bi erkek yapsa boşanmış kime ne der geçilir, dediğim gibi kadına gelinceeş dost herkes ahlak bekçisi, namusu bacak arasında aradığımız sürece de daha çok dul damgası da yeriz, tecavüze de uğrarız, başımıza daher bi cacık gelir, günlük mü yaşar ömürlük mü bilemem, kimseyi yargılamam, ben kendi hayatıma bakarım, evlatlarımıza kadının erkekle eşit olduğunu öğretelim, cinsellik tabu olmasın artık, özellikle erkek çocuklar ben her istediğimi yaparım kadınlar kızlar yapamaz, bi kadın sevişiyosa orospudur, erkekse delikalıdır mantığını yerleştirmeyin şahsınızda bütün kadınlara söylüyorum, bi çok şey hala bizde yasak tükaka ama başımıza da ne geliyosa bu açlıktan geliyoYazdıklarımı anlayarak okusaydınız bu soruyu sormazdınız ki bi nevi beni onaylamış oldunuz
Hayatını yaşamak ile sevdiği ile yaşamak farklı olgulardır bu hayatını yaşayanlar yüzünden ki evet bizi ilgilendirmez tüm boşanmış belli çizgide olanlar etkileniyor. Dediğim buydu tekrar açıklayabilirim tabi ki isterseniz...
sen dulsun oralarda birini görür sevişirsin mazallah demeye çalışmış.. insanın anası babası bile böyle düşünürse kim ne yapmasın, dinleme artık böyle şeyleri.
işte muhtemelen benim evimde kalıyosun benim kurallarıma uyucaksın mantıgı yoksa babası s. g.t dese napıcak kızın parası yoksa bosanırken hc bisey talep etmedımı acaba keske takılarını alsaydı ama muhtemel kesin kocasına vermistirNeden izin alıyorsunuz ki, söylemeniz yeterli. Etrafınızdaki insanların anneniz babanız da olsa hayatınız hakkında söz sahibi olmalarına izin vermeyin.
hayatını yaşayanlar sizi ilgilendirmiyo ama arkadaşım dediğiniz birini hayatını yaşadığı için gayet güzel yargılar bi dille anlatıyosunuz, bunu bi erkek yapsa boşanmış kime ne der geçilir, dediğim gibi kadına gelinceeş dost herkes ahlak bekçisi, namusu bacak arasında aradığımız sürece de daha çok dul damgası da yeriz, tecavüze de uğrarız, başımıza daher bi cacık gelir, günlük mü yaşar ömürlük mü bilemem, kimseyi yargılamam, ben kendi hayatıma bakarım, evlatlarımıza kadının erkekle eşit olduğunu öğretelim, cinsellik tabu olmasın artık, özellikle erkek çocuklar ben her istediğimi yaparım kadınlar kızlar yapamaz, bi kadın sevişiyosa orospudur, erkekse delikalıdır mantığını yerleştirmeyin şahsınızda bütün kadınlara söylüyorum, bi çok şey hala bizde yasak tükaka ama başımıza da ne geliyosa bu açlıktan geliyo
limoncu sen niye takılara taktın ki :)) çalışıyosa belki kendi imkaıyla ya da biriyle ortak bi eve çıkabilir biraz para biriktiripişte muhtemelen benim evimde kalıyosun benim kurallarıma uyucaksın mantıgı yoksa babası s. g.t dese napıcak kızın parası yoksa bosanırken hc bisey talep etmedımı acaba keske takılarını alsaydı ama muhtemel kesin kocasına vermistir
hayatını yaşayanlar sizi ilgilendirmiyo ama arkadaşım dediğiniz birini hayatını yaşadığı için gayet güzel yargılar bi dille anlatıyosunuz, bunu bi erkek yapsa boşanmış kime ne der geçilir, dediğim gibi kadına gelinceeş dost herkes ahlak bekçisi, namusu bacak arasında aradığımız sürece de daha çok dul damgası da yeriz, tecavüze de uğrarız, başımıza daher bi cacık gelir, günlük mü yaşar ömürlük mü bilemem, kimseyi yargılamam, ben kendi hayatıma bakarım, evlatlarımıza kadının erkekle eşit olduğunu öğretelim, cinsellik tabu olmasın artık, özellikle erkek çocuklar ben her istediğimi yaparım kadınlar kızlar yapamaz, bi kadın sevişiyosa orospudur, erkekse delikalıdır mantığını yerleştirmeyin şahsınızda bütün kadınlara söylüyorum, bi çok şey hala bizde yasak tükaka ama başımıza da ne geliyosa bu açlıktan geliyo