sen DULsun, seni kim alsin?

karaktersizliğini yüceltmiş sözleriyle. iyice tiksindiriyor kendinden.
asıl kendisi nasıl evlenecek acaba o annesiyle ve DULluguyla :KK70:

Hayır yani derdi onu mu almış senin ne yapacağının?
Senin ne kadar şefkatli merhametli fedakar vicdanlı ve temiz kalpli olduğunu biliyor, afedersin ama o kuş kadar beyninyle o küçücük aklıyla son deda vicdanına oynamak istemişsese onu bile beceremeyip eline yüzüne bulaştırmış. Kesin yüz bulamadı umduğu kapılardan seni rahatsız etmeye kalktı.
Annesinin dizinin dibinden nasıl ayrılabilmiş hayret!!!
Ya hu ben bu adamcıkları anlayamıyorum madem pişman olucaksın ne demeye adam gibi davranmıyorsun da en başında her naneyi yedikten sonra dönüp show yapmaya dikkat çekmeye çalışıyorsun.
Lavantam seni gördükçe beter olsun o senin gibisini bulamicak bunun farkında.. Ama yapacak bişey yok herkes layık olduğu şekilde yaşar. Rabbim seni ona layık görmedi bu şekilde yaşamanı istemedi ki çocık olmadan tez zamanda kurtuldun canım. Hiiiç de o güzel başını ağrıtıp kafana bile takma. Güzel günler göreceksinn ben inanıyorum sendeki o minicik kalbindeki hazineyi fark edecek biride hayırlı bir zamanda karşına çıkacak inşallah... o da artık naparsa yapsın başını ne tarafa isterse oraya vursunn tıınnnn tırttt yaneee :KK60::KK5:

Kizlar lavanta nicin ban almis anlamadim...
Bir de burda konu sahibine "asagilanmissin" diye saldiran, cok bilen bayan mukemmeller konu icerigini degil de sadece basligi mi okumus nedir? Yani ben icerikte gayet son kozunu oynayan, kadini gelecekle korkutmaya calisip kendine cevirmeye calisan bi adam gordum...

Icerigi elbette okudum. Hatta eski konularinizi da gayet iyi biliyorum birakin bu konunun icerigini. Yolunuza cikan biri sizinle konusuyor ve siz de karsilikta bulunuyorsaniz bu iletisim oluyor. Karsilikli konusma yani. Yok yolunuza cikiyor bir seyler soyluyor, cevap vermiyosunuz, bu iletisim kurmamak oluyor. Tek tarafli konusmada kaliyor monolog oluyor diyaloga donmuyor. Temel kavramlari bile anlatmak zorunda kaliyoruz bu forumda ya ilginc
Herkese dik dik konusup rencide etmek zorunda misin? Surda tek bi tane kadin kadina destek, canayakin bi yorumunu gormedim... simdi de beni avukatlikla suclarsin kesin ama sen de ogretmenlige soyunmussun, kustahca insanlara monolog diyalog nedir anlatmaya calisiyosun? Konu bu mu veya sen demir leydi filan misin? Hem mantikli (!) Hem de her seyi cok iyi bilen...
Vallahi ban almak ugruna yazicam ya...
Kadin iletisimim yok diyo, uzun uzun diyalog nedir onu anlatiyosun, ya cidden muthis bi hayatin var ya da burda o imaji cizmek hosuna gidiyor... ki bence ikincisi...
Yok kendi olsa neler neler dermis, oyle kusu sıkı sallamakla olmuyor, ve eminimki YAPAMAZSIN...
Son olarak da, herseye mutlaka cevap verip son sozu soyleyen olmak zorunda degilsin, insanlar seni cevapsiz birakiyor ya hani hep gozlemledigim, mat olduklarindan degil, senle daha fazla ugrasip lafin oraya buraya cekilmesini istemediklerinden, aman aman tamam deyip kesiyorlar... hata yaptiginda geri adim atsan olmezsin mukemmel(!) Kadin!
Oh be..
Simdi beni Kibleyebilirsin :KK49:

Kizlar lavanta nicin ban almis anlamadim...
Bir de burda konu sahibine "asagilanmissin" diye saldiran, cok bilen bayan mukemmeller konu icerigini degil de sadece basligi mi okumus nedir? Yani ben icerikte gayet son kozunu oynayan, kadini gelecekle korkutmaya calisip kendine cevirmeye calisan bi adam gordum...
evet bende çok merak ediyorum :KK43: neden banlandıııı :KK43:((

Yok güzelim bilmiyorum birine ağır ergen ve aptalsın demiş ondan olabilir mi acaba?
hımm olabilir canım o zaman.başka bi neden yok gibi görüyor şuan için.alttan alttan burada insanlara laf sokan,o kadar çok aşağılayan insanlar varki onlara bişey olmaz.

hımm olabilir canım o zaman.başka bi neden yok gibi görüyor şuan için.alttan alttan burada insanlara laf sokan,o kadar çok aşağılayan insanlar varki onlara bişey olmaz.

Bu sözü suma yazmış ve zaten 2-3 gündür yok sanırım o yüzden, bir de kız cümleyi yanlış yazmış onunla dalga geçmiş. Şu lezbiyen miyim konusu herhalde o yüzden banlandı ama sanki çok fazla ceza aldı gibi normalde 1 gün değil mi bu cezalar
:KK64:

Bu sözü suma yazmış ve zaten 2-3 gündür yok sanırım o yüzden, bir de kız cümleyi yanlış yazmış onunla dalga geçmiş. Şu lezbiyen miyim konusu herhalde o yüzden banlandı ama sanki çok fazla ceza aldı gibi normalde 1 gün değil mi bu cezalar
hiç bilmiyorum canım süreleri ne kadar.en kısa sürede gelir inşallah.

Evet tahmin ettiğiniz konudan banlandı, banlar 1 gün değildir eğer daha önce ceza almışsa, ayrıca sistem otomatik banlar ve süreyi de toplam ceza puanlarına göre belirler.
_______

Gelelim genel açıklamaya, insanların burda her yazdığı ceza alma sebebi değildir, yorumun sizi sinir etmesi başka, kurallara uyup uymaması başkadır, sinir olduğunuz her yorumun banla sonuçlanmasını beklemeyiniz...

Evet tahmin ettiğiniz konudan banlandı, banlar 1 gün değildir eğer daha önce ceza almışsa, ayrıca sistem otomatik banlar ve süreyi de toplam ceza puanlarına göre belirler.
_______

Gelelim genel açıklamaya, insanların burda her yazdığı ceza alma sebebi değildir, yorumun sizi sinir etmesi başka, kurallara uyup uymaması başkadır, sinir olduğunuz her yorumun banla sonuçlanmasını beklemeyiniz...

Tahmin etmiştim,hem hakaret etmiş, hem dalga geçmiş çünkü teşekkür ederim sevgili Mune

X