Hayır sürekli kızıp bağırmam ama defalarca uyardığım bir konuda tekrar ediliyorsa kızıyorum artıkKızınızın verdiği tepki tek başına o sözünüze karsiklik değil gibi geldi bana. Daha önce şikayet eden şeyler söylediniz mi?
Babaanneye bırakma sözü çok büyütülecek bir şey değil bence. Ağlamaktan içinizin sisecegi bir şey yok sürekli kızıp bağırmiyorsaniz.
Bu isteğinizde haklısınız ama şu kadarcık söylenmenizden bişey olmazSizin nasıldı çocukluğunuz bilmiyorum ama ben hiçbir şey yaşayamadım
Oynamayı gülmeyi koşmayı geçtim
Ağlamadan kulaklarımı tıkamadan uyuduğum bir gece hatırlamıyorum
O yüzden beni veya babalarını büyüdüklerinde kötü ansınlar istemiyorum
Hatıralarında huysuz bir anne kavgacı bir aile olalım istemiyorum tüm çabam but
İnsanız oluyor onlarla da eşimle de ama en asgari düzeyde tutmaya çalışıyorum
bu olay kızmanızı gerektirecek bişey bence zaten. Kendilerini tehlikede bırakacak bişey yapmışlar. Ben olsam özür dilemezdim.Hayır sürekli kızıp bağırmam ama defalarca uyardığım bir konuda tekrar ediliyorsa kızıyorum artık
Konu şu tam olarak gideceğimiz güzergahtaki araç geldi tıklım tıkış biri sağolsun kalktı bize yer verdi ben de kızlara hadi siz oturun ben de burda durayım düşmeyin dedim hemen yanlarında ısrarla ikisi de oturmak istemedi çocuğum düşeceksiniz dedikçe yok biz de herkes gibi ayakta kalırız dediler tamam peki dedim ben oturdum ben oturduktan sonra ikisi de dizimde oturmak istedi büyükler yani dizime sığmazlar ki sırayla yapalım yok dediler ben kalkayım oturun yine yok patlayacak gibiydim hem sıcaktan hem onların inadından ikisine de alamam sizi kucağıma sığmazsınız dedim koltuğu tutun dedim koltuğu da tutmadılar düşeceksiniz dedikçe inat ettiler velhasıl bi fren ikisi de düştü
İnerken söylendim dinlemediniz beni düştünüz keşke dinleseydiniz daha kötü şeyler olabilirdi biraz sertçe falan filan
Bizim olayımız bu güzelce anlatırım anlaşırız ama başka gün inatla yapmazlar daha önce konuştuğumuz olayı ben de söylenir kızarım
Araba olayından dolayı özür dilemediğimi anladı çünkü anlattımbu olay kızmanızı gerektirecek bişey bence zaten. Kendilerini tehlikede bırakacak bişey yapmışlar. Ben olsam özür dilemezdim.
Canım çocuk gelişimciyim, çok hassasımdır çocuklara karşı ama sana bir şey diyemeyeceğim çünkü çoookk çok normal. Kendine bu kadar yüklenme, bu kızlar daha ergenliğe girecek neler neler diyecekler kim bilir… hiç birinin de anlamı yok. 6 yaşında kız, akıllıca bir laf etmiş. Dersini al geç, çocupunun bu derece akıllı olmasına da sevinİyi geceler herkese
Gece gece kızımın bugün bana dediği bu cümle ile uyuyamadım ağlıyorum
Kızım henüz 6yaşına girdi geçtiğimiz hafta ikizi de var.O da kız..
Geçen gün bir konu açmıştım ikizine göre daha zor bir çocuk diye.
Bugün de beni üzdü zaten başka bir durumdan dolayı da gergindim dışardaydık ben de o an “aslında dışarı çıkarken sizi babaanneye bıraksaydım keşke off off” dedim evet o an için hata olabilir dediğim ama olamaz mı insan daralıp gerilip diyemez miki defalarca uyardığım bir sebeple üzdü beni.
Bi baktım kızım bana ağlayarak “keşke sen de çocuk yapmasaydın” dedi.
İstenmediğini falan düşündü o an öyle hissettim.
Çok çok üzüldüm öptüm sarıldım kokladım Özür diledim üstünden çok saat geçti ama ben kendime gelemiyorum
Kızım beni sevmiyor ya da onu sevmediğimi düşünüyor bence..
Halbuki tam 10 yıl bekledim ben onları
Neler yapmadım ki anne olmak için
Ama bazen sinirleniyorum kızıyorum,dövmedim asla dövmem de ama kızmak bağırmak istemesem de bazen onları üzecek kelimeler sarf edebiliyorumSırf bunun için psikologdan randevu aldım kızmamın dozunu ayarlayabilmek,sesimin kızacaksam da korkutacak seviyede olmasın diye..
Doldum taştım sizlerle paylaşmak istedim
Evlat olayı hem çok tatlı hem çok acılı
Hele ki uyuduklarında böğrüme taş oturuyor herkes böyle mi ben mi fazla hassas düşünüyorum tartıyorum biçiyorum yine ağlıyorum, ağlamaktan içim şişti
Çok fazla kafaya takmayin.İyi geceler herkese
Bugün de beni üzdü zaten başka bir durumdan dolayı da gergindim dışardaydık ben de o an “aslında dışarı çıkarken sizi babaanneye bıraksaydım keşke off off” dedim evet o an için hata olabilir dediğim ama olamaz mı insan daralıp gerilip diyemez miki defalarca uyardığım bir sebeple üzdü beni.
Çok çok üzüldüm öptüm sarıldım kokladım Özür diledim üstünden çok saat geçti ama ben kendime gelemiyorum
Ama bazen sinirleniyorum kızıyorum,dövmedim asla dövmem de ama kızmak bağırmak istemesem de bazen onları üzecek kelimeler sarf edebiliyorumSırf bunun için psikologdan randevu aldım kızmamın dozunu ayarlayabilmek,sesimin kızacaksam da korkutacak seviyede olmasın diye..
Hele ki uyuduklarında böğrüme taş oturuyor herkes böyle mi ben mi fazla hassas düşünüyorum tartıyorum biçiyorum yine ağlıyorum, ağlamaktan içim şişti
Benimde kızım aynı yaşlarda aynı sözü söylemişti. Şimdi 9 yasinda oldu ,beni cok sevdiğini biliyorum diyor. Demekki o yaşlarda oluyor. Sonra büyüdükçe geçiyor, ben kafama takmamistim sizin gibi, o an sinirlendiği için söylediğini biliyordumAynı yaşta çocuğum var. 5 dk kızıp 5 dk sonra oyuna dalıyor bu çocuklar içselleştirdiğini düşünmeyin sakın. Belki unutmaz arada söyler ama siz de ona kastettiğiniz şeyin o olmadığını yinelersiniz, biter. Travma olacağını hiç düşünmüyorum
Benim kızlarda da var o söylem “eskiden çok mutluymuşuz keşke eskiye gidebilsek” falanVe unutmayın çocuklar için sınır önemlidir her istediğini yapmak için bunu kaybetmeyin uzmanlarda bunu söylüyor.
Bugün bir paylaşım vardı 6 yaş kız buzdolabı fotoğraflara bakarak ağlıyormuş '' Eskiden ne kadar mutluymuşuz diye 'Bu sabah unutmuştur bile kızınız açtığınız konu dünde kaldı
kardeşim gayet normal insansın sende benim cimcime 3,5 yaşında bana nasıl kızar bıdı bıdı üzülme o pıtırcığada aferin her çocukta bu lafı akil etmez zeki bi çocuk:))İyi geceler herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?