- 25 Haziran 2010
- 4.941
- 4.485
- 358
Hayır sürekli kızıp bağırmam ama defalarca uyardığım bir konuda tekrar ediliyorsa kızıyorum artıkKızınızın verdiği tepki tek başına o sözünüze karsiklik değil gibi geldi bana. Daha önce şikayet eden şeyler söylediniz mi?
Babaanneye bırakma sözü çok büyütülecek bir şey değil bence. Ağlamaktan içinizin sisecegi bir şey yok sürekli kızıp bağırmiyorsaniz.
Konu şu tam olarak gideceğimiz güzergahtaki araç geldi tıklım tıkış biri sağolsun kalktı bize yer verdi ben de kızlara hadi siz oturun ben de burda durayım düşmeyin dedim hemen yanlarında ısrarla ikisi de oturmak istemedi çocuğum düşeceksiniz dedikçe yok biz de herkes gibi ayakta kalırız dediler tamam peki dedim ben oturdum ben oturduktan sonra ikisi de dizimde oturmak istedi büyükler yani dizime sığmazlar ki sırayla yapalım yok dediler ben kalkayım oturun yine yok patlayacak gibiydim hem sıcaktan hem onların inadından ikisine de alamam sizi kucağıma sığmazsınız dedim koltuğu tutun dedim koltuğu da tutmadılar düşeceksiniz dedikçe inat ettiler velhasıl bi fren ikisi de düştü
İnerken söylendim dinlemediniz beni düştünüz keşke dinleseydiniz daha kötü şeyler olabilirdi biraz sert söylendim falan filan
Bizim olayımız bu güzelce anlatırım anlaşırız ama başka gün inatla yapmazlar daha önce konuştuğumuz olayı ben de söylenir kızarım