Sen bizden gideli 1 yıl oldu Babam...

Burcum senağlama ya çok içten yazmışsın çok duygulandım okurken mafoldumben
ne kadar büyük bi acı senağlama Allah sabır versin :teselli: mekanı cennet olsun :Saruboceq:

Allah rahmet eylesin bitanem.. Mekanı cennet olsun inşallah...

Allah razı olsun arkadaşlar...

Burcum senağlama ya çok içten yazmışsın çok duygulandım okurken mafoldumben
ne kadar büyük bi acı senağlama Allah sabır versin :teselli: mekanı cennet olsun :Saruboceq:

Bambikim, çok teşekkür ederim.
:1hug::1hug:

canım başın sağolsun öncelikle..
Rabbim babacığının yattığı yerleri nur eylesin,
sizlerede peygamber sabrı versin..

ne kadar tanıdık geldi anlattıkların,
kendi acımı yaşadım senin yazdıklarını okudukça..
boğazım acımı yaşadığım o anlardaki gibi düğüm düğüm oldu..

unutulmuyor, hiç ama hiç eksilmiyor, herşeyde aklına geliyor,
gerçi hoş hiç aklından gitmiyor ama..
sadece zamanla alışıyorsun acıya, acını yaşamayı öğreniyorsun..
sen farkında olmadan hayat çekiyor seni içine ama senin içinde acında geliyor hayatın içine..

Kasım ayında 8. senemize girdik ailecek babamı kaybedeli..
8 yılda neler oldu, neler bitti..
ama babacığım hiçbirinde yanımda olamadı malesef...
o kadar eksik yaşanmışlıklarım varki bundan dolayı..

kısmet.. hayat.. ne dersen de hepsi boşş
ölüm Allahın emri..

b başınız sag olsun bu açıyı yaşayan biri olarak yazınzı okurken tekrar o yıal döndüm o acı bitecek sanıyorsan bitmez ilk zamanlar önce dünya durdu sanırsın birilerinin yüregini söküp atmasını istersin acı zamanla büyür daha sonra özlem işte en kötüsü özlüyorsun ve o yok göremiyorsun ben rüyamda gördügüm her gün yatakdan mutlu kalkıyordum rüyamda gördümya o bana yetiyordu aradan 15 sene geçti acı yine aynı özlem çok onun yerine ne koyabirsimki o benim babamdı sen çok özledim babam benim

ilk okudum ağladım ve yazamadım
şimdi okumadn yazmak istiyorum ağlamamak için
aynı şey bnmde başımda
allah yardımcımız olsun
diğer tarafta buluşuruz inşallah
allah rahmet eylesin babacığının
mekanı cennet olsun

Rabbim babacıgının kabrini cennetten bir bahce oLmasını nasip etsin ins.
sizLere de sabırLar versin.
duamızı da kabuL eyLesin ALLah'ım.
cok zor cok.
cok..

allah babanın yattığı yeri cennet eylesin arkadaşım
evet çok zor babasız kalmak
bende babasızım
hemde hiç baba bile diyemeden babamı kaybettim sadece yüzünü bir kere görmek kısmet oldu ve
doya doya baba diyemeden ona sarılamadan babam trafik kazasında rahmetli oldu
fatiha bağışlarım babana canım nur içinde yatsın

canım başınız sağolsun.babacığın nur içinde yatsın.babasız olmak çok zor. ben bu yaşımda babamın yokluğunu hissediyorum acısı hala geçmedi..sen genceciksin.daha zordur eminim...

başın sağolsun, çoook zor, unutulmuyor... 8 ay oldu babam kendi isteğiyle bizi bırakıp gideli ben de hala inanamıyorum, geceleri ağlıyorum hala, biyerden bişeyden aklıma geliyor, kendine, bize nasıl yaptı bunu anlamıyorum kendimi suçluyorum lanet ediyorum onu yalnız bıraktığımı düşünüyorum yazarken bile kendimi tutamıyorum ... artık yapılabilecek tek şey onlar için bol bol dua etmek.

Rabbim babacıgının kabrini cennetten bir bahce oLmasını nasip etsin ins.
sizLere de sabırLar versin.
duamızı da kabuL eyLesin ALLah'ım.
cok zor cok.
cok..

canım başınız sağolsun.babacığın nur içinde yatsın.babasız olmak çok zor. ben bu yaşımda babamın yokluğunu hissediyorum acısı hala geçmedi..sen genceciksin.daha zordur eminim...

Hepinizden Allah razı olsun arkadaşlar... Dualarınız için benim duygularımı anlamaya çalıştığınız için çok teşekkür ederim.
Dün babacığımın yanındaydım. Ona her şeyden bahsettim biliyorum beni dinledi... Biliyorum her şeyi hissediyor...
Benimle aynı acıları paylaşan tüm arkadaşlarıma da sabır diliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…